Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tänk att jag förstod att ni nog testat de flesta av de ställena redan, Lappis... Men ni har ju fantastiska stjärnkrogar i Stockholm och här finns ju ingenting liknande, så jag är rätt duktigt avis på det emellanåt!

    Jo rå så att om man skulle ta och sätta lite fart här nu då kanske... Först på programmet blir nog att laga till lunch.

    Tjingeling så länge!

  • Vännerfan

    Tjejer, tack för att ni bryr er, men min mangel heter svärmor! Jag behöver bara se till att dukarna kommer dit och tillbaka (efter att jag fläckbehandlat och tvättat dem iofs). Jag ska försöka att inte slita ut mig, men så tänker jag att de där "vårgrejerna" ju ska göras förr eller senare ändå, så om några blir gjorda är det ju skönt även efter festen.

    Ore, Jag tror också Mugglan väntar 2 killar!

  • Vännerfan

    Halloj tjejer!

    Jösses, så mycket som händer här inne på bara ett par dagar!!! Få se nu vad jag kommer ihåg.

    FruE, Stort grattis och jag hoppas verkligen att plusset är här för att stanna den här gången! Önskar jag kunder snabbspola fram tiden fram tills där det gick fel sist och ett par dagar till, för jag antar att det kommer kännas lite bättre när den motsvarande dagen är passerad. Är iaf jätteglad för din skull!!

    Start, Så skönt med ett bra RUL! Stort grattis även till dig! Min son var ju nästan 3 när lillebror kom och han hade inga problem att förhålla sig till att det var en bebis med okänt kön som skulle komma. Imponerande att du lyckats dölja grav ända fram tills nu!

    Snorkis, Även jag har blivit jätteberörd av det som hänt er och varje gång det skrivs om S ser jag henne framför mig så som du har beskrivit att hon ser ut. Det glädjer mig iaf att ni har så fina grannar! Jag är ledsen för att ni fick åka in till FL för det lät verkligen hemskt, men hoppas att det kommer var lugnt länge nu och att detta gjort att ni får en bättre upplevelse på FL nästa gång.

    Ore, Jag håller med dig. Grabbar skvallrar verkligen också! Kanske på ett lite annorlunda sätt, men ändock! Jag skulle gissa att ryktet om dig om gravid startat för att många numera har 2 år mellan barnen. Så det kanske finns nån som kommit fram till att du skulle kunna vara gravid för att det då blir ca 2 år mellan barnen utan att det har nånting alls med hur du ser ut att göra och sen har det bara rullat på (snacket alltså). Bara en gissning såklart.

    Porchez, TACK för att du delar med dig om hunken! Så härligt att läsa och du låter så glad, KUL! Och gärna ÄNNU fler detaljer, tack!! Man sitter och drömmer sig bort om en svunnen tid och själv är det inte utan att jag ibland önskar att jag tagit för mig mer...

    Tinga, Jag blev jättenyfiken på er goda förrätt med räkor och chili! Har du lust att skriva ner receptet? Här kör vi mest bara getost, getost, getost och så lite carpaccio nån gång. Behöver ny input...

    Cicci, Din tågresa lät ju 7 gånger värre än att åka med barnen till Dubai mitt i natten! Hu!

    Snartis och Mugglan, Hoppas verkligen ni blir sjukskrivna! Det låter ju inte som att det borde vara något snack om det, men man vet ju aldrig, sjukt nog!

    Nenne, Jag har inte skrivit det på länge men du är så himla ROLIG! Jag log stort när jag läste vad du skrivit i söndags kväll när du var inne här själv. Och du, vi rödhåriga klär faktiskt ofta bra i laxrosa (som färgen kallas, även om det inte riktigt ser ut som laxfärg tycker jag)! En annan sak: ska du verkligen inte skriva en bok om att försöka bli gravid?! Nu med denna funktionen "visa endast" här på BT kan du ju jättelätt hitta alla dina roliga formuleringar! Det skulle helt säkert bli en bästsäljare! Det finns ju inte riktigt någon roligt skriven bok om eländet, så du skulle kunna sälja massor av böcker!!

  • Vännerfan

    Hej Snorkis, Start, Lite, Snaily, Liten och Kängu! Vad kul att så många är här!

  • Vännerfan

    Nähepp, nu försvann Liten bara för att jag råkade skriva henne 2 gånger!

    Ja, grattis till hus Snaily! Superbra att det gick så snabbt att ordna! Känns det som ett tillfälligt hus eller ett som ni verkligen kommer satsa på att bo länge i?

  • Vännerfan

    Kängu, Hur är det med lille Ru nu för tiden?

  • Vännerfan

    Kul att så många är i bokartagen med olika weekends! Jag bokade in hela familjen på Karnelund i morse. De hade inte så stora rum att en extrasäng fick plats, så det fick bli ett eget rum till barnen. Lite dyrare än jag tänkt blev det ju då, men lika bra att slå till kände jag. Rätt som det är kanske, kanske jag är gravid igen och med 3 barn lär det inte bli lättare att komma iväg. Sen blev jag ju påmind i tråden om att 5-årig bröllopsdag stundar senare i år, så då ska jag försöka få till Tomarps gårdshotell om vi kan få barnvakt.

  • Vännerfan

    Snaily, Ja visst är det läskigt att köpa hus! Vår bank har en stentrappa utanför och när vi klev ut på den efter att ha skrivit kontrakt kände jag att det hade känts helrätt om några kastat lite risgryn på oss efter att ha tagit ett sånt stort steg! Men den känslan minskas med tiden, så efter ett tag är det inte lika läskigt längre.

    Snaily, Jag har varit helt insnöad på detta med färger under många år och gjorde ett tag färganalyser för mig själv på alla jag kände. Nu tänker jag bara på det när jag handlar till mig och familjen. Senast idag köpte jag den för tillfället mest färgglada tröjan från Villervalla åt Prinsen (som är sommar) och en mörkt marinblå randig tröja till maken (också sommar). Själv är jag vår och har inte helt sett än om lillprinsen är en vår eller höst. Klart är iaf att han och brorsan inte klär i samma färger! Jag som alltid tänkt att samma kön blir praktiskt på det viset, ha ha! Iaf är det en varmt rosa färg det ska vara, inte för stark och inte pastellig! (Sen är ju bebisar söta ändå iofs)

  • Vännerfan

    Start, Det där med en trea var helt uteslutet för mig- ända tills lill-prinsen kom då jag plötsligt började få in det lite i tankarna. Nu pratar vi om det mer och mer och jag har funderat på det massor. Maken har hela tiden velat ha fler och jag har sakta men säkert börjat ändra mig och se fördelar som jag inte såg förut när jag bara tyckte tre verkade jobbigt. Inget är dock bestämt ännu. Lillprinsen har precis blivit 1 år och jag vill inte ha för tätt mellan barnen- tycker nära 3 år som vi har nu har varit perfekt. Så än kommer det dröja- om det ens blir nåt!

    Jag har ju inte varit på Karnelund än. Har vi nån i tråden som varit på båda månne? Er tjej får iaf gott om plats på samma rum som er på Karlaby. Extrasäng går som sagt inte in i rummen på Karnelund, men ni kan ju göra som vi som hyr de 2 rummen på nedervåningen som delar på en toalett, för då blir det nästan som en egen liten lägenhet (utan kök).

  • Vännerfan

    Start, jag var nog inte så bra på att varken gömma magen eller på att dölja att jag åt massor och hela tiden... Jag borde nog tänkt på det lite mer, för det var inte kul att få frågor i v10 redan när jag inte ville bekräfta. Skönt att du slipper skvaller iaf!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!