Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ah - sotig ost var det. Visste väl att man inte kunde lita på Scarlett!

  • Liten med Mindre

    Telis - nu påminde du mig om att jag glömde min Gruyère i kylen hemma. Hade en bit jag tänkt ta med till jobbet istället för den mesiga prästosten jag har där. Får försöka komma ihåg imorgon.

    Vickan - härja försiktigt!

  • Liten med Mindre

    Tinga - välkommen hem! Skoj att semestern blev bra för alla. Vart åkte ni (har nog missat resmålet)?

    Porchez - jag var jättekär i en kille ett tag - och han var precis så där opålitlig med att höra av sig. Visste aldrig var jag hade honom och vad han ville. Var för feg för att fråga rakt ut på den tiden. Mådde kasst rätt många gånger, sen kände jag mig jättepriviligierad när han hörde av sig o ville vara med mig (också en som hade många tjejkompisar). Skönt att det ebbade ut, även om jag säkert skulle bli fånigt glad om han hörde av sig igen ändå som kompis.  

    Vill ha ost nu!

  • Liten med Mindre

    Förresten - Tinga, Mugglan eller annan Tysklandsresenär - jag funderar på att ta med något till de kollegor jag ska träffa i Tyskland nästa vecka, som tack för att de ägnar 1 vecka åt att lära mig hur de jobbar.
    Vet ni något speciellt som skulle kunna vara uppskattat?

    (Annars blir det nåt godis från flygplatsen - det går väl alltid hem.)

  • Liten med Mindre

    Nenne - enligt chokladpaketen kan man ju ofta röra ut pulvret med vatten... (Undrar om någon ens prövat utom de där blink-påsarna på hotellen?)

    Presenter - nja, kanke inte älgbajs i alla fall. Kanske borde undersöka kontorets give-away förråd.

  • Liten med Mindre

    Fast tar jag med godis till gruppen så vet jag ju att det i alla fall finns nåt gott att äta där under dagen.

  • Liten med Mindre

    AM - mina brudorkidéer blommar också en gång per år, runt nyår. Förut fick jag ha växtlampa på dem under vintern för att knopparna inte skulle trilla av. Men nu när lamporna är trasiga verkar det fungera ändå.

    Vattnar varannan vecka eller mer sällan på vintern (det beror ju lite på hur tät komposten är som de sitter i), oftare på sommaren (1 ggn/vecka).

    Är bladen rynkiga och rötterna likaså har den nog fått för lite vatten (tar ett par veckor med lagom vattning att åtgärda tror jag). Luktar den illa och det är mögel i krukan så är det för mycket.

    Ser bladen friska ut men ingen blomma kommer på över ett år kan man som någon föreslog "skrämma" dem genom att ställa i en garderob eller på annan mörk plats ett par dagar och sen fortsätta som vanligt.

  • Liten med Mindre

    AM - skoj med oväntad shoppingframgång! Du blir nog supertjusig!

    vickan - hemskt värre med bekantbarnet.

    Själv har jag haft helskön em och kväll på stan med tjejkompis. Ansiktsbehandling, snabbshopping och god middag med vin. Härliggt!

  • Liten med Mindre

    God fredagmorgon! Klarade inte av att skriva mer på skumpig buss igår.

    frullis - det går bättre för mig att jobba också. Jag saknar. Lilleman så att hjärtat nästtan brister - men för första gången på 7-8 år ser jag fram emot jobbet också.

    sweet - skönt att mannen din förstår E. Och nu är jag nyfiken på krogen o musiken?

    vi hamnade själva på Den Gamle o Havet och åt god pasta. Personalen var väl inte underbar, men inte elak heller. Ok stä helt enkelt.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!