Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snabbaste viktkuren torde vara att besöka familjen Liten och gnugga in några envisa baciller som återkommer med jämna eller ojämna mellanrum.

    Men snart trillar kjolen jag har av mig, så då kanske mina gamla byxor sitter fint igen (använder nu de som jag ett tag tänkt slänga för de var för stora.)

    Dags att ge sig av hemåt till hotellet.

  • Liten med Mindre

    BS - jag som har återuppväckt intresset för simning måste ju höra om ni inte har någon ok simhall i närheten med kvällsöppet? Det är ju lite mer otillgängligt än andra träningsformer, men väldigt skönt ändå.

    Igår blev det shopping efter jobbet, lustigt att det är så mycket lättare att hitta saker i andra länder. (I alla fall kändes det så igår.) Och det finns alltid mer underkläder, parfymer o bling bling i andra europeiska länder. Kanske måste shoppa lite sånt också.

    Provade hotellets gym (nja) och pool igår - helt ok den senaste. Kulturkrock av större mått kändes det som när jag iklädd badrock i hotellets hiss - fick sällskap av två muslimska kvinnor i heltäckande slöjor o mask, och deras vidhängade man. Fast det var nog mest jag som kände mig "avklädd". (Kan ju nämnas också att hotellets bastuavdelning är delad herr o dam som jag förstod det - och där är badkläder förbjudet...)

    Krya på er alla förkylda! Skickar lite virtuella tyska mirakelörter och aromterapier. (har fått en fin sov gott-sprej på hotellet att sprejas på kudden) - kanske vore nåt för alla morgonpigga småbarn med.

  • Liten med Mindre

    BS - det finns ett flyt-redskap man använder för att träna armtag i crawlen - frigolitbit /uppblåst grej att ha mellan benen. Kanske vore något. Har en sån som jag använder ibland och de flesta motionärer tittar. Fast de som träningssimmat vet nog vad det är.

    Det är ju inge kul att springa till olika vårdinstanser och aldrig bli bättre. Vill du göra nya försök så kan jag rekommendera min naprapat som jag frågar om det mesta (han är tydligen även kiropraktor och homeopat). Har gått till många olika innan honom och aldrig känt mig så nöjd.

    AM - stilla ångesten och ring skräddaren!

  • Liten med Mindre

    Trevlig kväll AM!

    Sitter här o läser ikapp när jag borde sammanfatta veckan och fråga sista frågorna. Inser att jag måste prestera massor  med förslag till ledningsgruppen när jag kommer hem, och jag vet bara inte riktigt vad... Hjälp!

    Nåja, det får väl lösa sig.

    Känner mig totalt ifrånkopplad från världen och ursäktar mig att jag inte kommenterar så mycket.

    Snartis - hoppas att du kommer iväg ikväll. Ibland blir de små liven ju bara lite sjuka - fast vi själva kräks inälvorna ur oss. Passa på att gå ut i så fall - innan ni blir sjuka med... (Vad hemskt det lät.)

    Dags att göra sista nyttan före planet.

  • Liten med Mindre

    Sweet - huh vilken jobbig situation med vännen. Förstår att stämningen blir lite tryckt och orolig. Hoppas att ni i alla fall snart kan få klarhet i er egen situation.

    Snorkis - kramar om och önkskar att ni kunde göra alla förberedelser och sen glömma av dem tills de behövs. Ungefär som jag glömmer mina stora paket i jobbreceptionen hela tiden... Måste nog hämta idag.  Fast glöm bara inte att tvätta arabens hemåkarkläder innan ni glömmer/gömmer dem i BB-väskan.

    cicci - trevlig resa! Du ska se att Victor skärper till sig när det behövs! Kanske lagom mycket bära-saker-ansvar mitt i natten kan hjälpa?

    Och just nu undrar jag varför barnen kräks mer när de är hostiga än när de är magsjuka? I och för sig skönt att de inte kräks lika mycket jämt. Men skoj att sanera sängar är det inte. Och maken var utslagen med någon amerikansk dunderförkylningsmedicin så efter att ha hjälpt till med lillemans säng var han helt borta när det var Mindres tur/otur. Gäääsp! (Är så bortskämd med att sova hela nätter...)

    Nähä - iväg o hämta paketen innan jag glömmer igen...

  • Liten med Mindre

    AM - hektor kanske har stört sig på er och vaknat?

  • Liten med Mindre

    AM igen - GRATTIS hur som helst till sköna nätter.

  • Liten med Mindre

    Och jag som tyckte det var dyrt med tyska handgjorda tofflor. Ska jag nu lockas av snordyr handgjord hårborste? Är det verkligen värt det?

  • Liten med Mindre

    Telis - skulle det kunna fungera att tämja luggen med platt-locktång? Bara böja till den lite tänkte jag?

  • Liten med Mindre

    Hhmm..undrar om de säljs i USA också? Nån som vet. Ska ju få ut o åka igen med jobbet. Det blev en väldig inflation i resor från ingenting på 6 år till flera långresor inom några månader.

    AM - jag är lockad av ny borste. Faller för allt som är dyrt tror jag. Myser runt i ett par tyska Finn comfort tofflor på jobbet (ja - vi har ett toffelkontor ). Fick ett par akupressur-sulor med på köpet så jag hoppas ju bli jättevital av detta.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!