Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Frullan - hoppas pappsen bättrar på sig!

    Sweet - om du kikar in - vet du var man handlar id-smink i USA? Finns det typ i en vanlig shopping mall? Ska ju ut o resa och skulle vilja handla med lite hem att leka med. Eller nån annan som vet kanske?

    Snartis - skönt att det blev fart på bebisen igen! Hoppas du äntligen fått rätt mediciner och att stolsletandet gick fint. Nödvändig men inte så skoj shopping tycker jag.

  • Liten med Mindre

    Jag har nog aldrig beställt viner på systemet faktiskt. Fast tanken fanns ibland när vintidningen rekommenderade något, för de brukade vara så träffsäkra. Nåja - den dagen kommer nog när det finns mer tid för vin igen.

    Telis -  tack! Jag är ju kär i min platt-locktång. Tyvärr en anledning att inte använda nya borsten så mycket för då borstar jag ju ur lockarna. Och göra om varje dag orkar nog vare sig jag eller håret. Det lägger sig i ett snygg fall för att vara borta efter några dagar. Tyvärr kan jag nästan inte med att gå med ofriserat hår numer - det hänger så trist... Jobbig vana att skaffa sig.

    Lappis - förmodligen skulle jag fortfarande klara av att urskilja korksmak. Men mer nyanserat än så blir det nog inte.

    Är det förresten någon som kan tipsa om andra ställen än Hemnet att kika bostad. Vi sliter våra hår här i försök att få något vettigt ur deras nya sida. Men den visar upp precis de resultat som jag aktivt klickat bort ur listan, utsluter de flesta kommuner från valet och glömmer säkert en hel del till. Hur ska vi nu hitta hus? Radannonser som på stenåldern? Surfa runt på alla mäklare känns ju dömt att misslyckas.

  • Liten med Mindre

    Snorkis - tack. Hittade att det nog finns i en affär i det jag tror är stadens shoppingcentrum. Jag använder redan id, brukar handla från essentialdayspa. Men det skulle vara kul att fråga någon o känna lite på färger i ögonskugga. Tycker det är så rörigt o dyrt att handla på Åhléns.

    har du någon sida som kan tipsa om smashboxborst-försäljare med? Eller är det inte billigare i USA?

  • Liten med Mindre

    Tack för alla grattis till lilleman. Han hostar o snarkar om vartannat.

    Snorkis igen - barn finns för att göra oss känslosamma. Endera älskar man dem, är förbannad på dem, oroar sig för dem, saknar dem, är trött på dem - eller allt på en gång. Ni är bara normala och kommer nog få svårt att låta bli att engagera er - hur skönt det än vore att "glömma" några veckor till.

    Men kom hit o bubbla ur dig så kanske det lättar lite i alla fall.

  • Liten med Mindre

    nenne- jag fick precis fylla i en enkät om vad jag tyckte om deras sida. försökte vara konkret...

    Ska nog dra mig mot duschen o sängen. Bädda ner en elak ägglossning o hoppas det blir bättre imorgon. (Fast den gav ett härligt hormonrus första onsdagen denna vecka, innan den blev så ilsken.)

    Trevlig kväll alla nattsuddare.

  • Liten med Mindre

    Trevlig resa BS. Det blir nog kanoners ska du se, skidåkning o allt!

  • Liten med Mindre

    Telis - mitt hår är sånt som raknar med. 30 min bränna fingrarna på tången för att sen ha rakt hår ändå. Uselt!

  • Liten med Mindre

    Men med nya plattången är det lättare att locka. Sen visade frisören hur jag skulle spreja etc för att det ska hålla ett tag. Har funkat fint i vinter med torr luft. Fixa på kvällen, lockar dagen efter, vågor dag 2 och böj i topparna dag tre. Underlättas ju av att jag varit slö o sjuk o inte tränat.

  • Liten med Mindre

    AM - jag hade bara en klassisk locktång, sån där man alltid trasslar in sig i. Den jag köpte var Björn Axéns på Åhléns. Rabattkupongen avgjorde. Den funkar bra och priserna på de tänger jag såg var rätt lika. Jag kan tänka mig att en smalare tång kan vara bra om man har många korta testar att locka (du behöver vrida tången ett helt varv för lockar). Fast det drabbar nog inte dig med ditt hårsvall.

    Glöm inte heller att köpa något värmeskydd. Sånt hade jag aldrig hört talas om och är glad att frisören så gärna hjälper till o säljer.

    Ore - spreja så långt ifrån har jag inte prövat. Måste göra det nästa gång. Att "krama" in sprejen i lockarna sa de till mig. O sprida ut dem lite med fingrarna om man inge vill ha korkskruvar.

    ID smink - den som prövar underlagspudret bör inte glömma bronspudret (glömt vad det kallas), för ett mer levande utseende. En kompis köpte bara underlaget och tyckte hon såg så sjuk ut...tills hon prövade brunpudret med.

  • Liten med Mindre

    Spännande med jobb och lägenhet Lappis! Förstår att magen är orolig av alla funderingar!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!