Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lycka till även till Izzie - hoppas allt ser bra ut på kub!

    Snorkis - puss o kram till Leffelina!

    Vänner - grattis i efterskott till 1-åringen. Och vad härligt med semester!

    Krya på er alla krasslisar! Jag vill tro att det finns ett slut på eländet, åtminstone har vi fått 4-5 dagar utan för mycket snortorkande och hosta...

  • Liten med Mindre

    BS - tur i oturen att naturen verkar hjälpa er lite på traven. Hoppas att det går bra och inte blir smärtsamt!

    FruE - deklarera vid försäljning - hugaligen! Minns med skräck när jag höll på med en massa avdrag för musik och minidisc till gymmet, motiveringar och kvitton hit o dit.

    Sweet - är Tanger outlet något du är bekant med? Det ska finnas en nära hålan jag ska till och tydligen har de bra barnkläder. Svårt när man inte känner till alla märken. (Det kan ju också bero på att vi nästan aldrig köper kläder - alla andra verkar hantera det åt oss. )

    Lappis - trist med resan till Japan. Men Italien är inte fy skam det heller skulle jag tro. Som någon sa så hinner du plugga in mer japanska.

    Hade själv tänkt ha en flitig kväll och läsa jobbmejl och äta choklad - men nu får jag inte igång mejlen - så jag får väl bara äta choklad då. Fast det lättar ju inte på jobbtrycket förstås - är inte van att ha mycket och göra - och nu ser jag ingen ände på arbetet. Är fortfarande inte varm i kläderna riktigt - så jag har ingen koll på om jag kommer klara av det, eller vad jag ska göra med allt. Fast det får väl ordna sig.

  • Liten med Mindre

    Mugglan - vad gäller dövhet så är Mindre expert på att ignorera oss när hon inte vill. Som någon sa - skrik "städa" och inget händer. Tänk "glass" och de hänger i dina byxor och ropar JAAAA...

    Oms - det låter lite läskigt med medicinering. Är det vanligt för ADHD?

    Vickan - krya på er!

  • Liten med Mindre

    FruE - det är likadant med aktier. Eller var i alla fall. Jag köpte för evigheter sen några aktier, och ärvde sen en dos från samma företag från farfar. När man sen säljer ska man försöka ange vad han kan ha köpt dem för - det är ju svårt nog att ange vad jag hade köpt mina för, visste ju inte att jag skulle spara på sånt före datorernas tid.

  • Liten med Mindre

    häpp - fick igång webmejlen via mozilla istället för explorer. jobba! (Japp - numer tycker jag att mitt jobb är kul, om än rörigt och oklart. Ett steg uppåt på skalan. eller - faktiskt många. )

  • Liten med Mindre

    FruE - GRATTIS, och hugaligen vad jobbigt med denna väntan på säkerhet. KRAM! Önskar dig, och kanske ännu mer mannen, tålamod och välgång.

    Har nog inte heller grattat Gosnosen till lilla stora tjejen. GRATTIS! Snusa bebishår och mys med lilla familjen!

    AM och Cicci - urk för magsjukor, och nästan framför allt för magsjuka män. De blir verkligen jättedålig! Cicci - vetesjutton om jag ens hade gett mig ut att åka med sjukt barn. Knappt ens feber, det är jobbigt nog.

    Bröllopsdagar - vi har ju som många andra 5-årig i år. Vad tiden går fort ändå. (Tycker det låter så länge när ni pratar 10 år tillsammans och så - och inser sen att vi själva gjort 8.

    Här hemma intet nytt. Jobbet snurrar i 180, och när chefen undrar om jag klarar tempot och det inte är för mycket, så vet jag inte vad jag ska svara. Det är första gången jag gör mycket av det jag håller på med. Hur ska jag veta om jag hinner och klarar av det? Det känns väl som att det går, men jag vet ju inte vad jag missar. Nåja - än mår jag inte dåligt av det jag har att göra, och då är det nog ok.

    En utflykt till svärmor i Falun över helgen satte sprutt på lillemans lust att gå. Från att gå några steg med hjälp vill han nu kuta överallt med bara ett finger att hålla i. upp o ner för trappor allra helst. Såå söt när han är i gasen. Så mycket vilja, så mycket babbel varav 0% förståeligt, men ändå så tydlig med vad han vill för det mesta. Måste nog passa på att suga i mig gos, för det lär inte vara länge till i det här tempot.

    Mindre - är som hon är - aktiv och pysslig och irriterande och jobbig och älsklig och snäll och ... en typisk 3 åring kanske.

  • Liten med Mindre

    Och på grund av min typiska 3 åring kommer nästa rop på hjälp...

    AM!!!!! Hur får man bort fläckar från tuggade och intrampade russin i en vävd linne (?) matta?

    Den ska ju gå att vattentvätta (har lämnat in jämt), men jag vet inte om jag bör skrubba med galltvål, diskmedel, vin- o fruktborttagning eller fläckmedel eller nåt innan? Kanske till och med pröva grovtvättstugan?

    Eländiga busunge!!! Många russin hinner man med medan pappa byter blöja i badrummet.

  • Liten med Mindre

    AM - det verkar i alla fall som om fläckborttagning först är att föredra. TACK! Ska nog idka galltvål och ev vin o fruktsprejen (som är fantastisk mot blåbär och andra frukter för er som inte prövat).

  • Liten med Mindre

    Grattis September!

    Vi berättade för Mindre när magen började synas även för henne. Vi visste inte kön och det tycker jag kvittar för syskonets del. Det är en bebis där inne och det nöjde sig Mindre med. Vi köpte även en bok i julklapp, drygt 2 månader innan, om Lilla storasyster. Den uppskattades.

    Nu var ju Mindre inte ens 2 när magen började synas - så er skrutta förstår nog lite mer om vad bebisar är.

  • Liten med Mindre

    Snorkis - vilken rysare!!! Kramar till er alla efter den dagen. Tur i oturen att det var prat-dag idag då.

    Nu är maken påväg hem från massage - första på flera år. Och han är ynklig som en hel karl... undar om jag ska sticka fingret i hans lår som han gjorde på mig - eller om jag får stryk då? Å andra sidan är det min tur att knådas imorgon så jag kanske inte ska utmana ödet.

    Trevlig kväll!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!