Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Smint - det är sats på vasagatan som har Royal Vikings pool. Du kan hyra egen bastu, och får tillgång till bubbelpool, bassäng och gym. Ingen alkoholförtäring, men annat får ni ha med.

  • Liten med Mindre

    Nattsuddar lite ensam här då för ovanlighetens skull. Har ägnat dagen åt långfilmer och försöka sova trots flygplansbuller. Fick njuta av ovanligt kulinarisk flygplansmat (faktiskt!). Kikade på Black Swan, trots alla kommentarer här. Tyckte nog att den var blandat bra och konstig. Var ju förvarnad om att den var äckligt, så jag blev lättad att det inte var så mycket som befarat.

    Hade ju gärna velat gå och sova, eller bubbla i poolen. Men väskan med alla trevligheter är ute på egna upptåg.Fick i alla fall med mig datorn, som måste ha fått sig en smäll, för skärmen skiftar i turkosrandigt. Spännande!

    Nåja, orkar mig nog ut till restaurangen om hörnet för att få något i mig. Ska nog inte köra mer idag. Äventyrligt nog med jet lag, första gågen jag körde automatväxlad och körde i USA. Får nog fråga någon kollega imorn om jag gjorde rätt.

    Längtar hem till mannen! Vi som har så mycket att fixa med och prata om inför lägenhetsvisning och flytt.

    Tjing så länge!

  • Liten med Mindre

    Mugglan - måla tånaglar i olika färg på tvillingar har jag också hört om. Du ska se att du får gosa snart - det finns väl inte hur mycket plats som helst i din mage, hur härlig den än är.

  • Liten med Mindre

    Stackare Snartis! Hoppas verkligen att det inte är någon fara, och att det onda ger med sig. KRAM!

    Glad påsk alla hugade! Hoppas ni får lagoma mängder godis, släktbesök och umgänge av alla sorter.
    Själv står jag på en flygplats och ser planen bli sena ett efter ett. Hoppas att det inte blir problem att hinna med anslutningen. (Väskorna har ju en förmåga att ha svårt för transfers.)

    Besökte gamla chefen igår (han flyttade tillbaka till USA för ett år sen). De hade tagit med sig en barnstol från Sverige, bara för att upptäcka att den inte funkar i amerikanska bilar. Så jag fick den. Vi har ju bara en bakåtvänd till lilleman, och denna går åt båda hållen. Det spännande är att killen fick betala 100 dollar för att ta med den. När jag frågade i check in sa killen först 50 dollar. Sen kom en tjej och sa 35. Och medan de höll på att fundera över hur de skulle fixa växel kom hon på att - det är ju en barnstol. Vänta, det kostar inget. Så om den kommer hela vägen hem blev vi med en fin Britax alldeles gratis, Fint påskägg till lilleman.

    Annars har det varit en stressig o trött vecka. Fattar inte att jetlag inte går över. Och amerikanerna skulle ju prompt börja kl 7 varje morgon. Även om det var frukost 45 min så blev det ju obligatoriskt då vi inte fick eskort genom anläggningen andra tider. Nåväl - lite shopping har jag ju i alla fall hunnit med. Inga höjdarställen häromkring, men jag fick en god dos mineralsmink (id) och barnkläder mest för skojskull.

    Dags att  stänga ner och leta efter nåt att äta. Tjing!

  • Liten med Mindre

    Hmm...den här påskkärringen får nog flyga via München hem. Precis vad jag längtar efter. Ska försöka trösta mig med att taxfreeshopping nog är bättre där än i Chicago. Å andra sidan hade jag hunnit delta i dagens kurser och flyga hem annan väg om man vetat att allt var så sent.
    Men jag är inte bitter jag heller.

    Har i alla fall med en kollega och "mentor" inom ett av mina områden, så vi kan diskutera lite jobb och även lära känna varandra lite bättre. fast han ska fösöka hinna med sitt plan hem till Frankfurt iställt för München.

  • Liten med Mindre

    Äsch då - synd att de inte tog backup via Frankfurt då, för där är shoppingen ok, och mascaran var billig. Har nog fastnat för Snartis förslag om Cliniques värmekänsliga mascara. Liten nätt borste och lättare att få av än Kanebo. Sen kostade den bara 120 kr i Frankfurt jämfört med 180 på Arlanda. Kan bara gissa vad den kostar på Åhléns.

    Jag får väl jobba lite till i M då, om jag nu får tråkigt och hamnar där.

  • Liten med Mindre

    Vickan - jag har en Hazel som jobbtelefon, och blir knäpp på att jag inte kan trycka på skärmen... Den vanan gick fort att skaffa sig.

  • Liten med Mindre

    Porchez - med tanke på vad du skrivit tidigare om mat o träning, och att jag känner igen mig själv i mycket, så vill jag väcka tanken att du faktiskt inte behöver klämma in ett till träningspass för attt hinna springa. Byt ut att istället när vädret lockar till uteträning! Det är så lätt att hamna i fällan att klämma in mer o mer när det är kul - men kroppen behöver lite vila med. Och omväxling gör träningen effektivare!

  • Liten med Mindre

    Telis - vi kunde tacka ja men stå kvar i kön till andra val. Kan inte ni det med? Själva sitter vi med plats hos två dagmammor dit vi flyttar : måste masa oss iväg o kolla dem. Tror tyvärr inte det närliggande ur o skur har plats för våra två ihöst.

  • Liten med Mindre

    Idag är det fotografering hemma. Attans vad fullt det blev i källaren när vi röjde. Då flyttades ändå det mesta till makens jobb.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!