Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BS igen - trist att maken blir borta över bröllopsdagen. Grattis i förskott på 5-årsdagen då!

    Vårt firande kom av sig lite att att Mindre fick lilleman att bli så ledsen att han kräktes i sängen när de skulle sova/hade somnat. Hon hade svårt att somna och slängde madrassbitar som inte använts i hennes växa säng, på den redan sovandes lillebrorsan. Som så klart tyckte det var ganska otrevligt att väckas så.  Där låg fina köttbiten och potatisen och skrumpnade medan vi torkade kräk och var sura på liten fröken.

    Tur att vi fick barnfritt dagen efter för lite mer fest.

  • Liten med Mindre

    Hmm...och vi blev inte ens påminda om dagmammans sommarfest. Hon brukar ju fråga om man kommer i alla fall. Känns som att hon inte tycker vi är nåt att satsa på när vi ändå ska sluta... Vad köper man för "present" då?

    Får kanske bli bokpresentkort i kuvert - men utan hembakade kakor i år. Ha!

  • Liten med Mindre

    Vickan - frågan var ju vad vi köper till dagmamman som blivit tjurig och knepig nu när vi ska sluta. Fast hon har ju varit bra innan...

  • Liten med Mindre

    Hejhej- jobbmiddag även här, och jag är nog intte gjord för mer än ett glas vin. Trööööött! Mindre kommer nog medpå lördag - så vi får se hur mycket snack det blir. Ingen som vill ha picknicken nära lekparken?

  • Liten med Mindre

    Kan hända blir jag o Mindre lite sena imorgon, så ni får välja picknickplats efter behag. (Vi måste lämna tillbaka lite lånade tavlor som vi hade till visningen, och kika på begagnade soffor till huset.)

    Och ni kan väl gissa vem som inte hade nyckel med sig igår när jag drällde in framemot midnatt. Inte skoj att väcka sovande make för att få komma in. Men föreningens parkbänk var ännu mindre lockande.

  • Liten med Mindre

    hmm...det blir visst 2 barn med imorgon. Hoppas de mumsar picknick en liten stund i alla fall. Vi fick veta idag att vi måste tömma förrådet på makens jobb där vi ställt undan en massa saker inför visningen. Och nu har vi ingen släpvagne eller bil med krok så han får väl åka som en skållad råtta stackarn.

    Bra med framförhållning.

  • Liten med Mindre

    BS - så här års vaknar även våra barn kvart över sex om det inte regnar ute. Våra mörkläggningsförsök räcker inte till. Ska satsa på hellånga mörk-gardiner i huset om maken tillåter.

    Å andra sidan behöver väl de flesta mindre sömn så här års. Eller tror sig behöva mindre...

    Hoppas du får koll på varför kroppen konstrar.   Inge skoj att vara orolig.
    (Min mage har också blivit knäpp igen, tycks bli oftare och oftare.)

  • Liten med Mindre

    Parnassia - KRAAAAM!
    Och jag ska överösa min familj med kramar oxå när jag kommer hem.

  • Liten med Mindre

    Bs - suger i mig av komplimangen. det är ju så kul att få komma ur lekuniformen ibland!

  • Liten med Mindre

    Ååå- jag är jättebesviken att vi inte kunde komma till pickniicken. vi var genomsvettiga bara av att packa matsäcken imorse, att sen sätta sig på heta bussar o tåg med två vildbasare gick bara inte. Så medan maken for som en skottspole med alla våra lådor från förrådet, fick jag hjälp med passningen på lokala badstranden. Hela familjen är rätt knäckt nu. Mer picknick snart?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!