Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Mugglan - tungt att de inte lyssnar på er.

    BS - vad gäller Astrid så finns kanske ett halmstrå att i alla fall AW pekar på att det är en större utvecklingsfas mellan 18 o 20 månader, som skapar oro och strul där allt var frid o fröjd innan. Jag minns inte så mycket mer, men det är väl dags att läsa på för oss med snart. Utvecklingen för lilleman går i alla fall i rasande fart och mycket ska han klara själv.

  • Liten med Mindre

    BS - är hon inte snarare 17 månader på väg mot 18?  Eller tänker jag fel att Astrid kom i januari?

  • Liten med Mindre

    Koko - ni får gärna hälsa på. Kul med fler som är hemma! Är vi duktiga får vi upp studsmattan till grynen oxå.

  • Liten med Mindre

    Nu har jag nog plågat klädkontot för sista gången på länge. Men kul att shoppa lite på 'rea' med. Fortsätter till middag med kompisar. Ibland får man lyxa till det.

  • Liten med Mindre

    Oms - Ströms hade rea på allt, och en massa färgglada klänningar i blandade material vad jag såg. Fast jag har ingen aning om modell, storlekar och pris. Gissar att det var över "engång-pris" i alla fall.

    Vem är det förresten som samlar på alla våra recept? Själv har jag bara några stycken. Satt och önskade igår att alla mina vänner ville samla ihop en bok med alla sina bästa förrättsrecept. Jag är usel på att komma på goda, enkla förrätter, och det vore ju toppen med goda beprövade saker. Någon som sitter på en guldgruva?

    Dags att smälla ihop en foto-receptbok?

  • Liten med Mindre

    Det finns massor med risker med studsmatta. Men det  finns det å andra sidan med cykel och annat med. Vi ska försöka hålla efter regeln ett barn på mattan. får väl se hur det går. Gissar att vi får ta bort stegen så att inte lilleman kommer upp själv.

    Vänner - vi gjorde jordgubbssås/salsa till grillat för flera år sen. Jättegott, och gärna i kombination med aioli. Allt om Mat har säkert recept.

  • Liten med Mindre

    BS - det verkar som om din o min man läst på samma hemsida rörande studsmattor. Vår fick sen inte heller komma från billiga affären.

  • Liten med Mindre

    Koko - det stämmer för vår del. Och jag har också erfarit känslan att hela inkråmet trillar omkring när jag studsar. Får råda boot på det på nåt sätt då jag ska studsa iform.

  • Liten med Mindre

    Men - kaniner gillar väl att skutta? Inte smyga Lappis!

  • Liten med Mindre

    Hmm...jag får väl känna mig för på studsmattan då. Känns det lika mysko som förra sommaren blir det inget studsande.

    Oms - grattis till supersnabb shopping! Härligt!

    Trevlig midsommar ni som är på väg bort, och ni som stannar hemma. Kör försiktigt och se upp för idioter!
    En dag till på jobbet sen tar jag pendeln ut i klorofyllen jag med. Längtan till landet...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!