• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Frullan, vi har swedbanks Amex, som ingår i deras merpaket. Där får man 1 procent tillbaka på allt man handlar. det dras av på sista räkningen på året. I paketet ingår även ett visakort och ett mastercard. För som AM var inne på, de tar ju inte amex överallt så man måste ju ha minst ett kort till. Man får också conciergeservice bland annat. För vår del så finns det inte så mycket annat att välja på av olika anledningar . Men om man vill ha eurobonus så kanske eurobonus eget amex kan vara något? Kommer inte ihåg hur många poäng man får, men de har lite olika specialerbjudanden då och då där man får extrapoäng när man signar upp sig. De ringde mig för ett tag sedan och hon som ringde rabblade upp alla, ALLA, fördelar med deras amex och pratade på i säkert fem minuter, nästan utan att andas . För att till slut fråga, "är detta något du är intresserad av?". "Javisst sa jag, men ni vill nog inte ha mig som kund med tanke på att jag i princip inte har någon inkomst." "Aha, nähä, nä då går det ju inte." Det hade jag kunnat tala om för henne med en gång, så hade hon sparat några minuter där hon hade kunnat ringa någon som faktiskt skulle kunna bli en kund. Telefonförsäljare .

  • Oupsie

    Muggles, vilken tur att du sa det, en gummiklubba har vi ju inte köpt än .

    Var inom polarn och pyret för ett par dagar sedan och då hade de några få sådana overaller på rea, i fall det är någon som är på jakt efter overall.

  • Oupsie

    Muggles, två liter är ganska mycket det, vilken skillnad i omkrets.

    Blev inspirerad och mätte min mage precis. 103 cm, trodde att den skulle vara större. Daisy vaknade i alla fall, jisses vad hon håller på och trycker och grejar.

    Nu ska jag gå och mäta i badrummet, hej så länge allihopa!

  • Oupsie

    AM, ja det kan vara kylan. Kliar alltid i min hårbotten om vintern.

    Muggles, 36+ så i vecka 37 till och med. Men jag trodde att magen hade växt mer, sist jag mätte var den 100 cm och det var nog i julas. Fast det blir ju en centimeter i veckan ungefär.

    Nu har vi mätt, det blir nog inte så bra att trycka in ett skötbord där...Obestämd

  • Oupsie

    www.baressoshop.se/categories.php%E5rv%E5rdsm%E4rken/Cutrin-BIO%252b&Cutrin-BIO%252b_open=1

    Bio + använder jag ibland för min torra hårbotten, men de säger att man ska använda den som en kur. I vanliga fall använder jag ett schampo från body shop, det är ett mjällschampo/mot torr hårbotten och det är i princip det enda schampo som jag har hittat som funkar på min hårbotten. Så jag varvar lite mellan de två.

  • Oupsie

    Intressant med namnlistorna, Daisys andranamn ligger högt på listan.

    Makens favvoförslag ligger ganska högt upp, mitt, för tillfället, favvoförslag ligger långt ner på listan.

    Det viktigaste är väl att hitta ett namn som man gillar, och blir det ett som ligger högt upp så betyder det väl bara att det är många andra som gillar det namnet också .

  • Oupsie
    Lapinette skrev 2011-01-20 14:33:51 följande:
    Är jag den enda som köper sånt där vanligt typ schwarzkopf till håret?
    Jag kan inte använda sånt schampo, min hårbotten blir helt förstörd och det kliar så att jag river hål.  Inte trevligt alls. Och de där dyra schampona är ofta väldigt dryga så jag tror inte att det blir så mycket dyrare i slutändan ändå.
  • Oupsie

    Lappis, det kan man ju fråga sig, jag tycker mest att det är lite kul med namn. Själv har jag bara ett andranamn och jag har tyckt att det har varit lite snålt .

  • Oupsie

    Smint, jag läste någonstans att det är oftare de säger fel på tjejer. På det viset att vissa "tjejer" visar sig vara pojkar, men har de sett en snopp så har de . Vet inte om det är så.

  • Oupsie

    Inte för att vara sån, men varför plockade han undan bilarna bara för att det skulle bli en tjej .

    Börjar bli lite nervös nu, jag tänkte att vi borde vara säkra efter tre ultraljud där de sagt att det är en tjej, tänk om det inte är en Daisy Förvånad.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!