• porchez

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ore- ja nu står det trådträff Stockhom i min kalender. Den brukar ligga uppslagen på mitt skrivbord så nu kan mina kollegor undra vad jag ska göra !! hihi!

    Ang. Hunken så förklarade han sig massor varför allt blivit som det blivit och jag har var ju lika strulig som han mot mig, så dont blame him!

  • porchez
    FruCicci skrev 2011-05-02 13:28:48 följande:
    Porchez, tycker du att jag är charmig Det var nog den första som har sagt att jag är det i tråden Thanks
    Jag vet inte hur jag är, jag är nog ganska öppen......
    klart att du är! på ditt öppna oskyldiga vis sen gillar jag folk som säger vad de tycker och står för det och det gör ju du! även om inte alla håller med dig alla gånger På det sätter är vi ganksa lika, bara att du nog är lite mer självständigare än jag och att jag här i tråden kanske håller tyst om vissa saker
  • porchez

    muggles- nej vem trodde att du skulle gå så här långt? det är ju helt otroligt vad dessa små tvillingar har gått igenom utan att ens vara födda än. Men hoppas du får en betydligt bättre och snabbare förlossning när det väl sätter igång... Ojoj vad det börjar bli spännande nu!! 

  • porchez

    har precis haft ett möte med min chef om de nya arbetsuppgifterna. Och jag kan numera titulera mig som företagets "koordinator"  lagom flummig titulering, men jag har iaf. fått en nedskriven arbetsbeskrivning. Jag känner mig varken glad eller uppspelt men kanske bara för att jag har sprängande huvudvärk och bara längtar hem till sägen. Men jag undrar just nu vad f-n jag gett mig inpå. Ska jag klara det här???  gulp!

    Men på lördag ska iaf. detta firas och jag ska dricka champagne, jag höll i en Roger på systemet i förra veckan men blev för snål och ställde tillbaka honom. Men får se vad jag hittar för gott att skåla i! hihi!

  • porchez

    kan man få ny pojkvän, nytt jobb och nytt hår inom loppet av en vecka??

    Pojkvän - nja inte riktigt där.... (än)
    Jobb - check
    Extensions - check

  • porchez

    nu ska jag sluta spamma tråden och jobba lite och göra mig värd det nya förtroende jag faktiskt fått av min chef!

  • porchez

    jag ser bloggen men jag får inte komma in på den!

  • porchez

    Jä#?la missunnsamma människor det finns!!!!! Helvetes sk*t rump k*k huven (behöver nennes svordomsramsa här)

                        

    Måste bara vräka ur mig lite, kommer in och förklarar när jag lugnat ner mig lite!

  • porchez

    hej igen

    var bara tvungen att "skrika" ut lite tidigare, mitt jobb är ett jäkla dagis tror jag.
    -  På personalmötet idag så informerade chefen om hans nya planer för mig, och detta möttes av en hel del sura miner. Under mötet ifrågasatte de chefen lite grann att det tyckte det var luddigt vad jag skulle göra osv.  Ingen ens kollade på mig eller sa nåt till mig över huvudtaget.  Efter det så pratade ingen med mig på hela eftermiddagen! Två stycken kollade inte ens åt mig!! En kollega kom in till mig i ett annat ärrende och jag frågade lite försynt vad hon tyckte och hon sa att de andra säkert tog det personligt, som att det inte skötte deras jobb...

    Blir så trött, kan ingen se till företagets bästa? Och kan ingen vara glad för mig skull??? Blev så ledsen, så jag åkte hem tidigare och bara grät. Nu har jag varit på gymmet och fått ur mig all ilska och kommit fram till att det är deras problem, inte mitt!

    Snaily - hur länge ska ni bo kvar där då? innan det blir den sista riktiga flytten??

    Smint - vad tråkigt med din mamma, hoppas hon får komma hem snart...aldrig roligt att oroa sig för sina nära..

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!