• porchez

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    snabb inlägg då jag går på helg om 5 minuter, och just det inte bara helg, utan även SEMESTER!!!

    Huvudvärk idag med, men något bättre.
    Pollen - kan man märka huvudvärk som symptompå det?
    Mögel - tror inte, vi sitter i nybyggt kontor
    Stress - har haft det lugnare än nånsin på jobbet sista veckan, men kanske just därför? den kommer när mna lungar ner sig
    Högt blodtryck - Nej har problem åt andra hållet, med lågt blodtryck alltså.

    Vad mer skulle jag skriva då? (har försökt logga in hela dagen, men BT har inte velat släppa in mig)

    Nenne - din dröm var bara för rolig
    Själv drömde jag här om natten att jag hade lite initma aktiviteter med min chef!!! Gissa om det har varit jobbigt att sitta i möten med honom den här veckan! Kan inte få bort drömmen hur huvudet....

    MSW - Grattis vad skönt!

    Mugglan - Välkommen hem ännu en gång och skönt att ha en polare som Välkomstkomité

    Idag ska jag till frisören och plocka ut mina extensions så sorgligt, har ju bara haft dom i 3 veckor eller vad det är, men håret (alltså löshåret inte mitt) har blivit helt förstörd, dålig kvalité. Så jag kommer få nytt igen om några veckor Men kommer bli så tomt att vara utan, jag kommer känna mig så tunnhårig.

    Så nu har mina 5 minuter gått. och jag loggar ut för helg!

    Skål på er alla som får skåla

  • porchez

    tittar in och säger HEJ, har precis läst ikapp, men nu måste jag sova!

  • porchez

    Mugglan - tack för din berättelse, jag behöver verkligen höra om fler såna förlossningar!
    blev först så glad när jag läste om er babylycka, och ja ni verkar ha det så mysigt i er familj! Hur är Moa med tvillingarna? Går det bra? Men vad tråkigt det här med din mamma är, stor kram och som alltid vetliera med oss om det känns för jobbigt, här får man skriva saker man känner utan att stå för det

    Tinga - hur "bra" äter pojkarna nu? är det fortfarande kamp om varje måltid?  har de favoriträtter? eller är det mer konsistens som avgör? 

     Läste precis att idag är det "Ofrivilligt barnlösas dag" något som jag verkligen tycker ska uppmärksamas! Jag såg bara en liten artikel på min lokaltidnings hemsida, men hoppas att i framtiden ska alla tidignar skriva om det.
    citat:
    Som patientförening kämpar vi i uppförsbacke mot alla fördomar som omger ofrivilligt barnlösa. Trots att vi är många som har svårigheter att få barn känner sig de flesta som drabbas ensamma om sin situation, säger Lina Ullerstam, ordförande i Barnlängtan. Mellan 10 och 15 procent av befolkningen lider av ofrivillig barnlöshet. Många vänder sig utomlands för att få vård.
    – Skamkänslorna är ofta så starka att inte ens de närmsta vännerna får reda på vad som händer. Omgivningen kommer också ofta med taktlösa och okunniga uttalanden, som att det är naturens mening eller att de drabbade skulle lyckas om de bara slappnade av, säger Lina Ullerstam.

  • porchez

    Lappis - skoj med att få bränna pengar!

    Själv misslyckades jag totalt med detta i Paris, hade laddat både mig själv och kontot för en rejäll shoppingresa, men handlade bara billiga skit saker, en väska för 19 euro och ett par skor för 15, riktigt besviken faktiskt. Gjorde inte ens av med hälften av min shopping- och fickpengs budget, trotts att alla tjatar om att Paris är så dyrt.... Men för övrigt har resan varit fantastisk på många sätt, har sett och upplevt så mycket fint. och Lappis nu förstår jag, gåslever är faktiskt riktigt gott

  • porchez

    åhh Snorkis!! finner inga ord, så ger dig bara en stärkande kram, hoppas närsmta tiden flyger iväg och att du snart får en drömförlossning och ta med dig en liten kry Leffelina hem!

    Mopedvin - välkommen hem och resa låter riktigt mysig!

    Izzie - ha en trevlig semester och klart ni vill göra nånting ör brudparet, även om du inte får go bananas. Hur är det planerat? Cermoni med middag? Vart ska ni? En utflykt dagen eftersom en bröllopsresa på resan? Checka in paret på ett spa för dagen? Eller bara en middag med champagne?

    Nu ska jag till mormor, blir inte så mycket fira mamma idag utan fira mammas mamma istället

    Grattis till alla mammor idag iaf!

  • porchez

    jag räknar ju med att komma, men nu ska jag bo hos min bror den helgen och vara kattvakt, vilket försvårar något. Men tror att det ska nog lösa sig!

    hmm, Svampen? hur hittar en icke-stockholmare dit?

  • porchez

    Haha! Ingen fara AM   Men då ska jag nog försöka mig lotsa mig dig   eller om velpottan Vickan bestämmt sig, så kanske vi kan lyckas hamna på samma tåg upp? eller hur har du tänkt?

    Måste beklaga mig lite, legat hemma "magsjuk" hela dagen... har mått illa sen i lördags, men imorse så var magen helt sjukt svullen jag måde super illa och riktigt lös i magen nu är jag bar svullen och gasig och ingen matlust. Så tråkigt att vara sjuk fast man inte har kraftigare symtomer. Är det bara jag som känner sig  som en skolkare när de är hemma från jobbet???

  • porchez

    totalt ego inlägg, men jag måste skriva av mig lite, då jag inte får tag på nån av mina vänner just nu

    Igår fick jag höra att en kille som jag suktat lite smått efter i snart 2 år har flickvän. Kanske inte helt oväntat, men när jag spanar på FB så ser jag att hon är född 90!! Herregud, för mig är 90:or rena barnen! Men egentligen inte så konstigt kanske, killen är tre år yngre än mig och då blir tjejen tre år yngre än honom, vilket inte är nått konsigt, men inte bra för min åldersnojja
    Det gav mig en sömnlösnatt men inte värre än jag kan leva med

    Tills idag när jag loggar in på facebook, och ser att mitt ex (han idioten som jag pratat om tidigare, som lämnade sitt ex för mig, och gick tillbaka till henne 3ggr) HAR GIFT SIG IDAG!!! fy fan! Känns som om hela världen rasar. Jag har kommit över människan, trodde jag iaf....  ett litet intim bröllop med bara föräldrar och syskon... Känns bara som världen är så orättvis, han e en stor idiot, hur kan han få va lycklig skaffa barn och gifta sig, medans jag fortfarande är singel ensam och ligger hemma och gråter och dricker rödvin en kväll som den här med underbart väder.

    over and out

  • porchez

    TACK för att ni förstår, jag känner som om det bara är jag som gnäller och tycker synd om mig själv... Men efter en kvälls gråtande och en natt utan sömn så mårjag faktiskt bättre! tro det eller ej. Nåt jag har lärt mig under terapin är att tillåta sig själv vara ledsen.. och det funkar, man mår bättre då   ikväll är det fest och då ska jag bara må bra!

    Hoppas allt är bra med er, lovar att kommentera mer när jag har tid, nu måste jag ut i solen en stund innan det är dags att korka upp vinet!!  

  • porchez

    efter en dag i solen är jag på strålande humör igen efter dippar kommer toppar!

    Snorkis - hur går det? trivs Leffelina i magen igen?

    AM - enligt YR så är det 25 grader och sol på lördag! Men det kanske vi inte vågar lita på, en plan B kan ju faktiskt vara bra att ha...

    Lappis - ni verkar ha det super mysigt på Island! När kommer ni hem?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!