• porchez

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    här har vi verkligen live uppdatering av Snorkis, önskar dig lagom mycket värkar snart! så att de förstår att det är hög tid för en snitt NU!!

    Cicci - jag tänkte även flera ggr på picknicken att du var en lugn och cool mamma! Och även du har otroligt söta små lintottar till barn

  • porchez

    Oj! är det vanligt med myggallergi eller??

  • porchez

    har även jag tråkigt på jobbet idag, förbereder inför ett kundbesök imorgon och borde vara mer fokuserad än så här, men nej min tankar fladdrar bara iväg på betydligt roligare saker än offerter just nu

  • porchez

    Jo tack! det är bara bra, jobbet går på halvfart just nu, vilket gör att det är segt att jobba. Privat så försöker jag fokusera på träning just nu!

  • porchez

    på tal om träning Lappis, har du testar det nya body pump passet?? Ajaj min rumpa säger jag bara!!

  • porchez

    det går sakta men säkert med Hunken. och innan nån blir arg så har han giltiga skäl som jag inte vill skriva om här. Men som vanigt hoppas jag på att äntligen få träffa honom i helgen. Men vi får väl se, han vet inte om det själv än   Haha!!

  • porchez

    nej nej, honom släpper jag inte så lätt

  • porchez

    Lappis - nej det var för några veckor sen, när jag lite mer uppgiven än nu, som vi alla tyckte att han skulle skärpa till sig lite, höra av sig och börja svara på mina sms och mail. Men som jag försöker säga samtidigt som jag inte vill göra en stor sak av det, så har han förklaringar till varför han är som han är...   hmm, inser att allt blir invecklat i text..

  • porchez

    Hur går det för dig på nya jobbet då Lappis? Trivs fortfarande bra? Har nu vant dig vid allt nu, eller känns det fortfarande nytt och spännande.

  • porchez
    BrudSommar2006 skrev 2011-06-14 16:07:57 följande:
    Hm, jag undrar fortfarande om den där Hunken verkligen är något att satsa på, han må ha godtagbara förklaringar till varför han är som han är men det måste vara bättre att hitta någon som inte är som han är... vad det låter i mina öron i alla fall. Fast arg är jag då inte!

    Lapinette, vad ska ni göra i sommar, jag måste ha missat det? Själva har vi ju Sälen, Öland, Alingsås och ett antal hundutställningar på gång så ingen spännande utlandsresa eller så.

    hihi, de här kommentarerana jag vill slippa  för jag vill ju så gärna att Hunken ska va fel fri  Om de bara va "att träffa nån som är bättre" så hade jag väl kunnat gjort det... eller nej, för nu har jag fastnat för honom och tänker som sagt inte släppa honom så lätt.  Förtydligar igen, att jag accepterar inte hans beteende men han har en förklaring som faktiskt är gilitig. Men nog pratat om det, jag pratar gärna om Honom, men just den här biten vill jag inte gå in på mer här. 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!