• porchez

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Sitter i solen hemma hos mamma och bara njuter av värmen.

    Jag har även hittat en lägenhet jag vill ha, men den är dyr..! Vill inte köpa låt dyrt för jag vill ju inte bo själv. Men snart är det kanske läge att inse att jag faktiskt gör det. Och ut efter det göra det bästa av situationen inte tränga ihop sig i en skokartong.

    Ang dialekter så gillar jag helt klart Göteborska. Och Skånska! Självklart är ju inte riktig gnällig närkinska så fint, men om killen pratar "lagom" mycket som Jag gör så hör jag ju det inte På tal om killar så har Hunken knappt hört av sig på hela veckan. Jag har skickat 2 sms till honom han svara på det ena. Så just nu är jag inställd på att glömma honom... Eller smsa ikväll igen hur ska man veta??

    Lappis - kul att det nya jobbet känns bra! Och Grattis till plats 30 i kön!

  • porchez

    Ja De där små siffrorna är svåra att se! Hade ju blivit inboxad av Izzie ju, tack för svaret

  • porchez
    fru AM skrev 2011-05-07 15:15:33 följande:
    Kanske borde man maila BT och be dem ta bort FB-rekommendationen (helst hela funktionen det är en rätt onödig grej som det gått inflation i). 
    Ja den känns verkligen onödig! Går det att få bort den vore ju det super...
  • porchez
    _koko_ skrev 2011-05-06 23:05:03 följande:
    Hemma efter en mycket lyckad kväll hos goda vänner i en fashionabel sthlmsförort. Barnen var vakna och glada och somnade i bilen när vi åkte vid 22, overkligt. Kram till alla, nu ska jag sova ruset av mig.
    Låter som ni hade en ritkigt bra kväll igår, så skoj!
  • porchez

    Grattis bästastes mugglan!! En så bra och snabbförlossning har väl ingen ens vågat drömma om, så skönt. Som någon precis skrev det är du värd efter mardröms start på graviditeten och annat som skett på vägen. Men det glömmervu nu, jag öppnar skumpan *plopp* och skålar för 2 nya trådbebisar. Hipp hipp hurra för Ada och Bedas födelsedag!!

  • porchez

    Vänner - gulliga du som tänker på lilla mig Det stämmer att jag varit lite nere och därmed bara smygläst här. Hunkens frånvaro tog hårt på mig. Det är inte hans fel. Det finns en förklaring till allt som jag inte vill outa här. Jag bestämde mig iaf för att lägga ner honom eller iaf på is. Tills han själv är redo eller hemsk tanke tills jag går vidare. Han har fullt upp med sig själv just nu. Men häromdagen tog han kontakt igen och ville ses. Vi har inte bestämmt när än, men det känns jätte roligt. Och det kommer bli helt på hans villkor. Så nu är jag glad igen. Jäkla berg-och-dal-bana det här

  • porchez

    Sitter ute i solen och mår gott just nu, ska på grillfest ikväll (det du AM, hihi) men sugen på ett glas vin redan nu. Det är väl okej om jag tar ett halvt för att skåla för Ada och ett halvt för Beda??? Och så missade jag fredagaskålen igår så: SKÅÅÅL!!!!!!! 

  • porchez

    Snorkis - vad skönt med förståelse inför snitt! Vilken lättnad i det hela. Hoppas hoppas hoppas att allt kommer gå bra!

  • porchez

    tittar in! säger HEJ och tittar ut igen, höll jag på att säga.

    Känns som jag inte har nånting att skriva om, inget är vare sig upp eller ner just nu. 

    Ännu ett grattis till Mugglan, tycker det låter som ni har en supermysig tid just nu, och det verkar som amningen fungerar bra??

    MSW - nåt mer blod? Jag har en magkänsla av att det är nåt farligt utan bara lite blod... Hoppas jag har rätt

    Jo just det, på söndag åker jag till Paris! Tjohoo, vad jag ska shoppa

  • porchez

    lätt förvirrad, har precis skickat iväg ett mail till Hunken där jag skrev: Hej Hunken!! haha den bjuder jag på
    tur att det ändå är ett rumsrent "nick" vi har på honom....   haha

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!