• porchez

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lapinette skrev 2011-06-14 16:13:04 följande:

    Shit, jag skrev och så uppdaterade jag och det försvann.


     


    Porchez - det är nytt fast gammalt. Gamla kollegor men nya produkter och det kommer att ta tid för mig att lära mig allt men det går framåt. Ska med ut på möten i veckan och hålla egna i nästa. Det är då jag lär mig mest . Men hur var det, har inte du fått en ny tjänst?


    Jag har fått ny tjänst men inte börjat än. Vi håller nu på och letar efter en som ska ersätta mig på mitt gamla jobb. Så just nu känns det super trist här faktiskt, att jobba med nånting som jag bara vill släppa. Men efter semestrarna hoppas vi på att det ska vara igång. Mina kollegor tog det väl dåligt ang. min nya tjänst, som är helt ny inom företaget. Men nu verkar fler och fler acceptera det, vad jag märker så är det en person som fortfarande är sur.
  • porchez
    BrudSommar2006 skrev 2011-06-14 16:22:36 följande:
    Porchez, bara du vet om han är något att satsa på! Fast om ni eventuellt ska ses i helgen bör du kanske involvera honom i planerna snarast för jag tycker mig ha sett att det har en tendens att inte bli av annars?

    Lapinette, oj, vad ni ska resa runt! Hur kom ni på just den där rutten?!

    Jag vet inte vad vi ska göra i Alingsås men eftersom maken föräldrar bor där och barnen, eller i alla fall Iris, vill hälsa på hos farmor och farfar så blir det ju alltid en tur dit på sommaren.
    Haha! ja det har du helt rätt i. Alltså hälften av våra misslyckade träffar har jag berott på mig. Jag är helt ärlig så jäkla feg!
  • porchez

    Låter som ni har sköna semsterplaner båda två BS och Lappis.
    Själv ska jag 4 dagar till Mallis, det är allt jag vet... Har tre veckor ledigt. Men tänkte spara semesterdagar och hoppas komma iväg på en långsemester till vintern istället. Återigen bara resesällskap som saknas....  

  • porchez

    oj ett telefonsamtal senare och ni har fyllt en hel sida! Här gäller det att hänga med.

    Spännande med eskimo Nenne. menar du allvad med att förska till hösten?

    blinnigar? vad är det?

    Lappis - häriga mål du sätter upp fölr dig själv, toppsäljare låter ju bra!

    Själv har jag insett att jag är världens sämsta inköpare. Haha, har ansvaret för kontorsmaterial här. Och har ung snygg kille som säljer saker som jag inte är intresserad av egentligen men han charmar mig helt så jag köper för dyra saker ofta. Känner mig så blåst efteråt varje gång. Måste ringa och avboka vårt nästa möte. På telefon kan han väl ändå inte lyckas övertala mig??
    Idag kom en annan säljare från ett annat företag, även han söt i min ålder och väldigt trevlig, inser att jag kommer nog få svårt att säga nej till honom också....

  • porchez

    nej nu måste jag packa ihop och dra till gymmet!  Först Combat, sen Core 30 min och cykel30 står på schemat... Får se hur det går med sjuk träningsvärk i rumpa och lår! Jaja ska man va fin får man lida pin eller vad säger de? Och nångång borde väl även jag få bli vältränad??


    Ha en trevlg kväll alla! och tack för sällskapet den här tråkiga jobb eftermiddagen

  • porchez

    Lappis - nej jag tror det är bara snygga killar som jag är så lättsåld! Haha hur bra låter det där egentligen??

  • porchez

    Wwwweeeeeeiiiiiii!!!!!!!!!! Bästa nyheten på länge! Grattis snorkis och herr snorkis.

  • porchez
    Fru E skrev 2011-06-15 22:52:42 följande:
    Porchez-hejja dig och Hunken, skynda i er egen takt!
    Tack

    Hur är det med dig? Ser dig inte så mycket här inne, fullt upp i livet? Eller håller du lågprofil ett tag? Hur känns det nu, kommer ni göra fler försök? Hoppas allt inte känns helt hopplöst... Kramar till dig!
  • porchez

    Haha Ore! Gäller att veta vad man gör när man BT-surfar på jobbet Brukar själv ofta glömma fönstret öppet vilket inte avsöljer nåt så länge ingen går in i mitt rum, men ändå dumt att utmana ödet.

  • porchez

    Efterlyser min arbetslust! Har inte haft nån lust att jobba på hela veckan, semester feeling kanske?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!