Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nenne, har du provat med lim?

  • BrudSommar2006

    Undrar hur det går för Oupsie och maken nu då, oj så spännande!

  • BrudSommar2006

    FruLLan, det känns i alla fall bra att du tittar in här lite ibland så blir vi inte så oroliga.

    Här kommer en hälsning till Snorkis också ifall att du råkar läsa!

  • BrudSommar2006

    Då föreslår jag ett 0.5 HB och Karlssons klister. Själv kör jag ju ett litet annat upplägg men, men.

  • BrudSommar2006

    Kvalitetskontroll, ha, vilken lirare!

  • BrudSommar2006

    Men äter ni klistret, ni är för glupska, värre än när Astrid äter kattmat.

    Jaja, godnatt på er.

  • BrudSommar2006

    Hej Cicci, har du varit hos doktorn än? Så där som du beskriver att man bara kan ta in över natten där man råkar befinna sig önskar jag att vi kunde göra också men jag tror knappast att det kommer att bli av någonsin för jag är så nervöst lagd att jag inte klarar att åka iväg någonstans utan att ha boende bokat! Klarar inte att vara trött och ha hungriga, skrikiga barn och så sitter man på någon motorväg och har ingen aning om vart man ska ta vägen, usch. Fast livet blir liksom lite mindre spännande på mitt sätt...

    Hej Piggelin, här kommer ett äpple Äpple.

    Lapinette, är du helt säker på att ni inte kommer att få ett barn någon gång under nästa år? Jag tycker de här köerna verkar leva sitt eget liv, först händer inget och sedan rasslar det iväg. Har sparat hotell-länkarna och ska titta på dem senare, det är väldigt trist här när du inte kommer in och skriver om senaste restaurangmenyn och det senaste glammiga inköpet, jäkligt trist faktiskt!

  • BrudSommar2006

    AM, hur har det gått med glamouren förresten, var inte det ett nyårslöfte??

    Här börjar träningsvärken i axlarna äntligen släppa lite, inatt kanske jag klarar mig utan värktabletter, men, men, i helgen ska jag förhoppningsvis på't igen. Fast kanske att jag skulle försöka ta mig till Telis och träffa Snigeln istället, vilken tid har ni sagt? Tänkte att då besparar jag ju Snigeln en tripp hit också, så kul är det ju inte att åka runt halva Stockholm när man är på kort-besök.

  • BrudSommar2006

    Har sparat Killeboda-länken nu också, har många ställen att ta mig till nu!

    Cicci, vi borde verkligen bli bättre på att gå ut och äta med barnen men det blir lätt så att man fastnar här hemma! Fast jag gissar att man lättare kommer iväg om man bor som ni gör och det inte blir ett lika stort projekt att åka iväg. Dessutom lyckas vi tillbringa nästan hela helgerna med mina föräldrar jämt av olika anledningar, det ska nästan bli skönt att de åker till Öland och blir borta ett par helger snart så att vi kan göra annat.

    Hm, min bror och svägerska kom hem från Hawaii igår och nu vill hon ha födelsedagsfika på lördag för hon fyllde år nu helgen som var. Inte mycket tid att fundera över present, suck. Höggravid är hon också så vissa saker kan man ju stryka från förslagslistan direkt...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!