Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lapinette, det där med illvrål i bilen verkar vända runt ett års ålder, både Iris och Astrid har börjat klara längre resor ungefär då. Astrid klarar inte riktigt hela vägen ner till Öland utan att tröttna än, den sista timmen får man räkna med gallskrik men då har hon ändå uppfört sig i sex - sju timmar så någon gång snart har det nog löst sig helt.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja just det, nästa vinter är ju typ i år redan! Ojoj.

  • BrudSommar2006

    Maken måste till London nu med jobbet och först tänkte jag, hm, kanske jag ska ta barnen och följa med men jag kom snabbt till sans igen!

  • BrudSommar2006

    AM, men det var faktiskt ett riktigt bra present-förslag! Har sett att jag inte behöver ta mig längre än till centrum numer för att plocka upp den heller!

  • BrudSommar2006

    Ska lägga O'Learys på minnet.

    Undrar när Iris blir torr på nätterna, någon natt ibland är hon ju det men oftast har hon ju kissat i blöjan på morgonen. Varje eftermiddag som hon råkar slockna i saccosäcken framför tvn medan jag lagar middag så kissar hon ju på sig om man inte hinner dit snabbt och få på henne blöja så helt klart verkar hon inte vara mogen än. Tyvärr. Annars tycker man ju att hon borde kunna sova någon timme innan det händer en olycka i alla fall men icke.

  • BrudSommar2006

    Iris älskar sin tv i bilen men jag har ingen koll på vad vi har faktiskt. Fast hon var snäll att åka långt med i bilen redan innan hon fick den i och för sig.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, vad trevligt, hälsa!

  • BrudSommar2006

    Grattis Oupsie och maken!!! Jag kan knappt bärga mig innan vi får höra mer!!!

    Telis, tidig söndag eftermiddag låter bra för vi ska som sagt äta middag hos mina föräldrar men det vore trevligt att träffa er båda och så kan jag ge Snigeln påsarna och bärselen utan att hon behöver göra sig besväret att åka hit också.

    Både Astrid och Iris har ju varit jättejobbiga att ha i bilen, när Iris var liten minns jag att jag nästan grät i bilen på väg ut till mina föräldrar för att vi inte kunde komma fram fort nog och jag klarade inte att höra henne illvråla och det tar ändå bara en kvart eller så härifrån till dem. Så länge man har babyskyddet är det ingen idé att ens tänka att det kommer att bli bättre, sedan kan man åtminstone börja hoppas... Jag tror att Televinken kommer att bli lättare att ha i bilen han också snart.

  • BrudSommar2006

    Porchez, blir det skidskola också?

    Muggles, det är väl hjärtan har jag trott?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!