Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Oupsie, det var rätt länge det gjorde ont med amningen, både med Iris och Astrid, jag fick användning för profylaxandningen varje gång det var dags. Sedan när de sugit en liten stund släpper det ju, det är ju bara just när de tar tag. Fast efter några veckor eller vad det kan ha varit släpte det ju.

    Tänk på att vissa försäkringsbolag inte accepterar att bebisen haft gulsot vid teckning av barnförsäkring, vi fick tex blankt nej av If.

  • BrudSommar2006

    Maken mår lite dåligt, har huvudvärk och så. Han var och tog tempen och har bara strax under 36, spelar ingen roll hur många gånger han tempar och i vilket öra. Jag tänkte att det måste vara fel på termometern men jag får 37,0 i båda öronen så det verkar ju faktiskt stämma ändå. Finns det något virus där man får väldigt låg temp tro? I övrigt är han inte sjuk och ingen annan av oss heller.

  • BrudSommar2006

    Neej, de har lagt ner Zara i centrum här, skräp.

    Presenten till svägerskan verkade uppskattad i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, usch vad läskigt, det känns ju som en fasa att man någonsin skulle bli kallad till någonting sådant men när man tänker efter så är det ju så klart som Fossing säger, vad skulle vara så läskigt med det egentligen. Är man bara vittne och inte drabbad själv så kan man ju ändå skatta sig rätt lycklig!

    Hej förresten, tack Telis för jättegod lunch igår! Och så fick jag träffa Snigeln och Yngla också, hon var verkligen söt och inte sade hon ett pip heller så länge jag var kvar!

    Fast Snigeln igen, ta inte med alla kläderna hem utan gå igenom och släng allt ni inte vill ha redan nu! Hoppas att hon gillar selen i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Astrid har tröja på sig för första gången idag, eller ja, tunika, och har kommit på hur kul det är att dra upp den och titta på sin mage. Annars är hon ju så klåfingrig och på allt att man håller på att bli vansinnig, man orkar ju inte springa efter henne hela tiden.

    Cicci, vilken mysig helg ni verkar ha haft!

    Piggelin, har du min mailadress? Jag är väldigt sugen på den där lasagnen jag också måste jag säga... Kanske går att googla och hitta något liknande i och för sig.

    Har lyckats hitta matchande outfits till Astrid och Iris på PoP, så nu blir Iris glad.

  • BrudSommar2006

    Koko, stort lycka till!

    Muggles, inte ska man behöva koka dem innan väl? Väl??

    Cicci, ja, jag fick till och med hålla Yngla en stund!!! Hon vägde exakt lika mycket och var exakt lika lång som Iris när hon föddes så det var extra speciellt.

  • BrudSommar2006

    Tack så väldigt mycket Lapinette!!!Äpple

    Hattis, då tror jag på en tjej för det där känns väldigt bekant!

  • BrudSommar2006

    Sitter Koko fortfarande på akuten tro?

    Telis, fast du bakar väldigt gott bröd så jag ligger ändå efter...

    Nu har jag lyckats boka skidskola och skiduthyrning men jag går bet på vilket liftkort vi ska ha. Nenne, är det du som är proffs på Lindvallen tro? Det står att om man är nybörjare och bara tänker åka knappliftarna så ska man ha ett knappliftspass och inte ett anläggningspass. Dessa är billigare men går inte att boka på nätet utan bara köpas på plats. Vi är ju kompletta nybörjare, kan man då vara säker på att man på en vecka absolut inte kommer att vilja åka i någon annan lift? Och att skidskolan inte kommer att ge sig på någon annan lift? Får ringa och fråga annars men jag kommer ju mig aldrig för med sånt...

    Nu läggdags faktiskt.

  • BrudSommar2006

    Muggles, ska namnen passa ihop på tvillingarna, dvs, ha lika många stavelser så att en inte får ett kort namn och den andra ett långt och att namnen kommer från olika tidsepoker osv? Hur tänker ni rent generellt?

    Jaha, så har man åkt på streptokocker/halsfluss, hur sjutton har det gått till! Jag känner ingen som är eller har varit sjuk. Maken har fått vara hemma idag eftersom jag känner mig så risig, tur att jag kom på att gå till läkaren på en gång, nu har jag i alla fall fått pencillin och kan bli bättre om jag har tur.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!