Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Har lagt upp bantningen i delmål nu, första delmål blir att väga som jag gjorde innan jag blev gravid med Astrid, andra delmål att väga som innan Iris. Tredje blir att väga som när vi gifte oss och fjärde som när vi träffades men så långt vågar jag inte ens tänka just nu. Håhåjaja.

  • BrudSommar2006

    Ingen Hattis än?

    Muggles, vilken tur att du fick se att de sparkar åt samma håll så slipper du oroa dig för det mer!

  • BrudSommar2006

    AM, nix, har övervägt LCHF men ratat idén, blir så enformigt när man inte äter annat kött än fisk. Fast är helt säker på att det fungerar. GI provade jag förra gången men tröttnade på att tugga bönor. Hittade inga bra recept, slutade med att jag gick upp faktiskt. Nä, här blir det gamla hederliga äta mindre som gäller. Och undvika caféer och restauranger till vidare.

  • BrudSommar2006

    Nehe, väcka Astrid var det. Synd att hon inte får sova färdigt.

  • BrudSommar2006
    fru AM skrev 2011-02-03 14:27:43 följande:
    Själv kör jag en variant just nu: LLCNSMF

    (Little less carb- not so much fat)

    Vi får se hur det går 
    Hm, ja klarar man bara av att hålla tungan rätt i mun så bokstäverna kommer i rätt ordning borde det fungera fint, lycka till!
  • BrudSommar2006

    Här hittade jag värsta plejset att åka till med hela familjen (tyckte jag) men då säger maken att Mexico är typ världens farligaste land och dit åker vi aldrig. Suck.

    www.vastindienspecialisten.se/mexico/dreams_puerto/

    Jag vaknar också för ingenting och det värsta är att det kan ta timmar innan jag lyckas somna om sedan, det kan också ta så lång tid innan jag somnar första gången så det gäller att lägga sig tidigt, om jag lägger mig tio sover jag förhoppningsvis vid midnatt i alla fall. Hopplöst men det har ju alltid varit så.

  • BrudSommar2006

    Hattis, åh du milde, vilken jäkla ångest hela tråden har haft hela dagen!!! Åh phhuuuuu!!! Aaaahhh.

  • BrudSommar2006

    Daisys namn påminner mig om en tv-serie jag gillar väldigt mycket! Väldigt fint namn!

    Zumba verkar vara något för mig men när ska det bli av, inte ens om jag skaffar hem en dvd tror jag det kommer bli av, inte just nu i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Vi ska ha en dagiskompis till Iris med familj på middag imorgon, åtta personer, varav fyra som man inte har någon aning om huruvida de kommer att äta eller inte. Därför tänker jag göra pastasallad, inte den traditionella fredagsmiddag man kan tänka sig men Iris älskar det. Och så blandar jag inga ingredienser utan lägger allt i separata skålar för Iris älskar att ta majs, ananas, oliver, fetaost, skinka och pasta själv och det borde ju rimligen vara några saker av allt det där som de andra barnen kan tänkas äta också. Sedan hade jag tänkt göra en fruktsallad men har kommit på att jag inte kommer orka stå och skära så det får bli frysta bär med glass. Men, nu till min fråga, har någon någon/några goda dressingar/såser man kan tänkas ha till? Hellre än att ställa fram en flaska rhode island menar jag...

  • BrudSommar2006

    EA, jag kan träna när barnen har somnat men jag orkar inte börja med det vid åtta - halv nio på kvällen, då är jag helt slut efter att ha haft barnen hela dagen och har dessutom bara någon timme eller två till läggdags och gott om andra saker jag vill göra. Som att se något tv-program eller hänga här en stund till exempel... Fast främst är det för att jag är skittrött och inte orkar. Visst skulle maken kunna ta barnen på helgen så att jag kommer iväg men vi har så mycket inplanerat hela tiden så det skulle aldrig bli av för vi är sällan hemma.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!