• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tjohoo snaily, way to go!! Gillar att du är så trygg, det är ju det viktigaste för yngla. Och för att du ska må bra.

    Men vafan, ska man inte studsa om man har fött barn?!! Jag som tycker det är jättekul!!

    Herregud vad det regnar, och paraply verkar jag inte veta vad det är. Blir inga äventyr på lunchen, det är ett som är säkert, tur att det finns hyfsade lunchställen tvärs över gatan.

    september - Det var ju smidigt med lindex nätshopping, visste inte att man kunde göra så! Fast eftersom mina barn är sparrisar måste jag nästan alltid se plagget ändå, det mesta blir alldeles för stort på bredden...

  • _koko_

    Ååh, lappis, underbart!! Men ni MÅSTE även lyssna på "Arg tant" också, jag skrattar fortfarande så jag gråter och då har jag hört den många gånger under många år...

  • _koko_

    God morgon i tråden!

    Nu har jag varit sådär frånvarande igen, bara läst ytterst sporadiskt.
    Skickar varma kramar till familjen snorkis, vet att min kompis försökte tänka att risken att något mer ska hända när det värsta redan hänt en gång är nästan obefintligt, men jag vet också att det gick bättre vissa dagar och sämre andra. Och man kan ju aldrig veta säkert.

    Snart långsemester, vi tjuvstartade förra veckan vilket var HÄRLIGT, så jag ser verkligen fram emot fortsättningen.

    Ni som har den här boken, vet ni att den blivit en raritet som inte ska tryckas något mer (enligt folk på FL)?
    http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?header=true&search=v%C3%A4xa%20och%20uppt%C3%A4cka%20v%C3%A4rlden&catid=-1

    Kolla priserna och vårda era 29-49kr-pocketar ömt.

    Kram!

  • _koko_

    smint - Ah, då är det precis nu man ska sälja den isf alltså! Jag tyckte att den var bra (läser allt väldigt selektivt, har tom hittat ett stycke i barnaboken som jag tyckte var vettigt ), tror dock att den är utlånad just nu.

    msw - Skönt med bebisspark! Det har jag inte filmat med något av mina barn, dumt! Har däremot ett kort som togs dagen innan conny föddes där man kan se hur snett han låg.

  • _koko_

    gosnosen - Vi har en quest sport, dvs den enklaste varianten, och är jättenöjda. De dyrare varianterna har dock bättre liggläge. Smart att köpa i NY!! Och ja, det var vi som bodde på WA. Vi var jättenöjda! Är man ute efter ett modernt inrett/stylat hotell är det ju helt fel, men det andades atmosfär och historia och servicen var fläckfri. Vi bodde i en tvårums"svit", vet inte hur standardrummen ser ut, om de är små. Läs på om vägglössen dock, det verkar ju vara rätt stora problem med dem i NY. Vi klarade oss, trots att det var löpsedlar om det efter att vi kom hem - ang bla just WA!

    Ang barn och självutnämnda experter är det ju otroligt tydligt att alla barn är olika när man läser vår tråd. Jag har dessutom ett barn som sov själv från ca 1 månad, och ett barn som jag samsov med tills han var... ehm... har visst förträngt hur länge det var... Jag sover mycket sämre när jag samsover, så för mig är det en dålig idé, men man anpassar sig ju efter barnet.

    snaily - Vila upp dig till nästa vecka, då, för då tänkte jag svänga förbi. Hör av mig på mobilen.

    Sista dagen innan semestern idag!!! Har en låda jordgubbar brevid mig som doftar ljuvligt, mmmm! Märker att jag redan börjat stänga ner, hahaha... Har lite kvar att dokumentera så jag minns var jag ska börja om 5 veckor, men sen drar jag!

    Kram på er!

  • _koko_

    Fy vad otäckt med livias myggbett, hoppas svullnaden fortsätter gå ner i rask takt!

    Tusen tack till fam snaily för både lunch, middag och frukost med extra allt. Receptet på pajen måste du ge mig, den var bara så god! Yngla visade upp sig från sin allra finaste sida, och ego-jag tyckte att det var så kul att du kunde stanna uppe, hoppas inte det satte alltför stora spår bara. Huset var hur charmigt som helst med en underbar altan och fin tomt, tror att ni kommer trivas bra där. Det gjorde jag.

    i övrigt önskar jag alla en härlig semester! Conny somnade nästan utan napp ikväll, i sista stund slank den in. Dvs det finns hopp även för honom! I morgon ska vi till tandläkaren med honom eftersom han och lillebror krockade i torsdags och han klagar över ont i framtänderna. Annars njuter vi mest av att vara lediga, gör lite småutflykter och hittar på hyss hemma. Kram tråden!

  • _koko_

    AM - jättesnyggt kakel! Nu såg jag inte de du valde mellan tidigare, men jag undrar hur de såg ut när du kallar den här för modest!

  • _koko_

    Msw - skönt med fina hjärtljud!

    snorkis - hoppas nätterna blir bättre snart!

    Lappis - Ja, mest så, några utflykter är planerade, bla Kolmården nästa vecka och halvplanerade, bla Gävle v 31 el 32, men annars ser vi vad det är för väder på morgonen och bestämmer utifrån det. Funkar utmärkt än så länge. :)

    Snartis - Hoppas han vill komma ut snart och att du slipper ha ont sen! Kram!

    Hej klockarbol!

  • _koko_

    Äsch, nu glömde jag igen! Hejja viktklubbarna! Jag har ett par kilo jag vill bli av med jag också, men for mig handlar det bara om motion, så jag får nog hitta mitt eget sätt.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!