• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    God morgon! Semestern är ljuvlig, och jag orkar inte starta någon dator vilket gör att jag blir smygläsare.

    porchez - Stora varma kramar, blir så ledsen att det ska behöva göra så ont för dig. :( Vad är det för puckon?? Tycker det låter sunt att skita i dem och fokusera på dig själv och dina vänner. Kram igen! Jag har förresten inte sett din länk men är sugen på att leta reda på den nu.

    Snartis - Hoppas att det dragit igång under natten, kram!

    gosnosen - instämmer med AM om den mindre storleken.

  • _koko_

    Synd att du inte redan är på förlossningen menar jag. Kul med köksplanering, Liten! Det längtar jag också efter...

  • _koko_

    Msw - Det beror ju på hur stort barnet är och hur fort det växer. Vi fick låna en i 50 och den hade Conny i början, sen hade han 56 länge, faktiskt så länge att vi inte köpte nån i 62. Han är född i januari. Nu bauhaus, sen hälsa på svärfar på favvoön. Hoppas ni får en härlig och solig dag allihop!

  • _koko_

    Long time no see igen... Som vanligt... osv... Men ni finns hos mig, alltid.

    lappis - Har inte ord för hur sorgligt och värdelöst jag tycker det är med er adoptionskö. Kan det inte få vara er tur snart??? KRAM!

    oms - Oj, låter lite som jag när jag var liten (fast jag var inte nån supertalang på allt), jag hoppade på det mina kompisar gjorde för tillfället och upptäckte efter ett tag att det inte var så roligt... Hoppas du hittar tid till allt du måste göra framöver och att det blir bättre när allt kommit på plats och alla kurser är avklarade.

    liten - Vi har singel runt huset, och nersänkt gatsten (så man kan köra gräsklipparhjulet på stenen) som avgränsning mot gräsmattan, jättesnyggt och allt håller sig på plats!

    Sen har det ju hänt massor här som jag har läst med mobilen under sommaren. Kram till alla!

    Själv funderar jag på hur man pratar med en 3½-åring om döden just nu. Har köpt "Adjö, Herr Muffin" idag och tror att vi börjar där. Så sorgligt och orättvist, men inget vi får välja. Cancer är verkligen en vidrig sjukdom.

  • _koko_

    Tack för boktips, övriga tips och kramar. Läste Adjö, herr muffin vid läggning och jag grät och barnen lyssnade... Hemskt sorglig bok, men så bra! Jag tror också på att vara rak och inte komplicera till det, men vi tar det lite försiktigt och försöker läsa av hur han reagerar. Men nog om det nu, jag är evigt tacksam att jag har barnen att fokusera på, och sen försöker jag stötta sambon så mycket jag kan så han orkar finnas där för sin far.

    lappis - Har glömt vem, men nån berättade nyligen för mig att en vän till henne adopterat ett special needs-barn från kina och fått ett med hjärtfel, men det var redan opererat och barnet kunde leva som vanligt. Skulle behöva nån fler operation senare, men utöver det var det inte annorlunda än andra barn. Men jag vet, det hjälper ju inte er...

    Kan jag få zucchinireceptet? Vi upptäckte ganska nyligen att anledningen till att det aldrig blev några honblommor på pumpaplantorna var att det var zucchini...

    Sov gott!

  • _koko_

    Vill bara skicka mina varmaste kramar till Lappis! Håller tummarna så hårt det går för lyckad operation och positiva besked. Ang jubileumsdejten är min närvaro lite oklar för tillfället. Jag ska tyvärr på begravning dagen innan. Kan inte riktigt tänka klart och vet inte hur jag och de omkring mig kommer må då. Vi får se helt enkelt. Kram på er!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!