• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Åh, hang in there, september! Snart får du snusa bebis!

  • _koko_

    AM - Jag tror att man pumpar upp den med en vanlig cykelpump (med pilatesbollen får man ju med en pump), dvs man får den ouppblåst. Om man nu inte VILL rulla den hela vägen hem förstås. Behöver inga länkar eftersom det är en kollega som tipsat, men stödben verkar ju lite märkligt?

    Mina barn blev också mycket nöjda med sina små presenter, har dock inte visat kläderna ännu.

    Sambon har inte fått sina presenter ännu, jag väntar på onsdag.

  • _koko_
    nennesjuttioåtta skrev 2011-09-06 11:37:42 följande:
    AM Naaaaw, Bi Bi!!!!! <3
    Vad din man anbelangar så gör det ju inte så ont att få pungen avriven heller. Med ett enkelt handgrepp är den ju borta på bara några sekunder. Seså, sträck på ryggen! 
    Och ang doula tror jag att om man bara hittar en man klickar med tror jag ingen behöver känna sig undanskuffad! Den personens uppgift är ju att få er att känna er trygga under förlossningen och hjälpa till när NI vill, inte att ta över någons "arbete".
  • _koko_

    Asså det där såg ju lite knepigt ut, det skulle förstås ha varit ett gäng som kommentar på citatet...

  • _koko_

    PB - Det hade jag ALDRIG klarat!! Jag har en sån här:
    http://www.ergonomi.se/stokke-vari%C3%A9r-multi-balans--svart-fame-p-622-c-154.aspx

    Min pappa är ute i skogen varje dag, så vårt skafferi är fullt med torkad svamp utan att jag gått en meter. Motion? Hur menar ni? Nä, sånt sysslar inte jag med.

    (förutom att jag precis har köpt joggingskor och ska försöka börja springa för första gången sen, ja, i hela mitt liv egentligen)

  • _koko_

    snaily - Hahahahahahahahahahahahahahaha, vänta medan jag kippar efter andan... Hahahahahahahahaha... Bellmanstafetten om ett år tror jag är ett rimligt mål för mig.

    lappis - Åh, vad jobbigt med din pappa, men man kan ju bli rätt knepig i halsen av att ha sån där slang i halsen. Skönt att det verkar ha gått bra iaf!!!

    PB - Ja, det är löjligt dyrt, jag är mycket tacksam att jag har en chef att lämna fakturorna till... Men han fattar ju att det är billigare än sjukskrivning.

    Men jag har bara en vanlig Casall-boll, jag trodde det följde med alla!

  • _koko_

    AM - Om inte brorsan kommer hem med en handväska till mig kanske jag kan befria dig från presentkortet (om de nu inte kan ta in väskan du vill ha), den jag tittade på i london verkar bara vara några hundra dyrare i sverige. Fast jag har inte varit i butiken, kanske är priset annorlunda där. Säg till om du är intresserad av att sälja det så ska jag kolla upp väskan isf.

  • _koko_

    Liten - Jag tänkte inte ens springa i början utan bara gå, för att inte ta mig vatten över huvudet. Men hoppas att spotify ska göra det njutbart.

  • _koko_

    Oms - Kram! Jag fattar inte hur chefen menade att det skulle bli bättre för dig genom att tvinga dig vara där vissa tider?


    Haha, ja, efter den här hypen måste man ju nästan köpa en gneisoverall. De är billigare än jag trodde också (använda en säsong säljs för upp till 1000kr på tradera, så jag trodde helt klart att de skulle vara dyrare...), så jag är rätt sugen faktiskt, men avvaktar att det blir lite lugnare där.

    AM - Jag tyckte bollen såg jättebra ut (de är "tjockare" och stadigare än vanliga pilatesbollar) men undrar om den är lite för låg för dig. Den min kollega har ska finnas ända upp till 90cm om jag inte minns fel, jag hade tänkt köpa 80.

    Vickan - Vad tänker du på rent konkret? Vi har koll på detaljplanen (som dock är extremt luddigt formulerad med uttryck som "områdets karaktär" osv, jag tolkar det som att de vill och kan slå ner på vad som helst som de inte gillar) och arkitekten verkar mycket kompetent (hur man nu avgör det). Äh, jag skickar ett meddelande på FB.

  • _koko_

    (här blir det isf röd, rosa eller lila, beroende på modell, jag gillar bensluten på stingray).

    izzie - Kram till dig med, låter hemskt!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!