• Ore

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tittar in under semestern litet. Blir sällan av att jag startar datorn, troligtvis för att jag försöker läsa en del, något som jag annar sällan hinner nu för tiden...

    Hoppas det går bra för Snartis, spännande!

    Badbyxor: Som AM nämnde så är det viktigt att de sluter tätt runt benen, min lille normalknubbige son fick dock byta upp sig något kilo innan storleksangivelsen sa. Där jag gick på babysim var badblöjor inte tillåtna, för övrigt, men det är det på en del andra ställen så det bästa är kanske att vänta och höra sig för?

    Kök: Håller nog med Oupsie i många delar, när det gäller kök. Släta luckor, och annat för att det ska vara lättstädat. Jag har många lådor istället för underskåp, men inte enbart lådor. Sådana saker som brickor och plåtar är lättare att ha i skåp, t.ex. Jag har också två hörnskåp i mitt kök, men de har en "karusell" i så det känns ok (annars är sådana rätt så besvärliga, tycker jag). Men då kändes det ännu mer ok att matcha med några fler skåp. Vilket alltså blev ett brickskåp och ytterligare ett skåp (med utrdagbara lådor inne i skåpet, dock).

    Marbodal har för övrigt mycket som är snyggt och prisvärt, med bättre finish än Ikea tycker jag.

  • Ore

    Hinner inte läsa ikapp allt, har inte hunnit se hur det gått för Snartis?

    Men noterar att det går skräp-dåligt med köandet för Lappis. Blä på det, hoppas det rasslar till rejält. Håller ff tummarna för att Vietnamn öppnar igen, för då kanske minst halva er kö försvinner i ett nafs dit?

    BS: Oj, badrummet nere på köksluckorna. Låter verkligen som något som firman borde fixa!

    Porchez: Grattis till löneförhöjningen! På killfronten kanske jag kan skicka upp min lillebror på blind date till dig?

    Tråddate: Tycker det senaste förslaget låter bra!

  • Ore

    Och på egofronten kan jag tillägga att jag blivit kallad på intervju till jobbet jag sökte, hoppas hoppas...

    (Börjar jag vela minsta lilla, får ni gärna påminna mig om hur mycket jag egentligen vantrivs på det jobbet jag har. Har nämligen fått litet larvig ångest över ett projekt jag inte kommer hinna färdigt om jag får det här jobbet o.s.v.)

  • Ore

    Hej hopp!

    Min intervju är på måndag, kl 13. Ska bli spännande...

    Porchez och övriga intresserade, min bror (faktiskt alla mina syskon!) vägrar FB än så länge, och eftersom jag har som princip att inte lägga upp bilder på folk som inte själva finns på FB så är han nog inte med på någon av mina bilder heller. Men jag ska se om jag inte kan hitta någon bild där han är med....

    Snartis: Hoppas att det drar igång ordentligt SNART. Annars var det igångsättning på söndag, väl?

    Barnaktiviteter: Lillkillen är ju inte två än, men vi gick på babysim i ett år med honom. Tyvärr finns ingen fortsättningsgrupp efter det, så vi tänkte ta med honom att bada på egen hand. Funderar också på att kolla utbudet i litet närliggande orter, se om jag kan hitta något där. I övrigt så är ju inte utbudet lika bra som i storstan, planen är att han ska hålla på med min sport (som även maken har utövat en del) och sedan får vi se om han så småningom visar intresse för något annat. Brås han på sina föräldrar kommer han tyvärr vara född utan bollsinne what so ever...

  • Ore

    Oj, kanske Snartis har fått lillebror nu allså.... *saknar realtidsrapportering litet grann...*

    Hoppas att han är ute och att allt gått bra.

    Nu  kommer vårt besök, får återkomma!

  • Ore

    GRATTIS till Snartis med familj till lillebrors ankomst! Stor liten krabat!!!

    PB: Oj, storbrand. Är då litet glad att jag ff har semester denna veckan, eftersom jag annars i mitt jobb är kund till bruket i er trakt... Så om produktionen där drabbas så är jag glad att jag inte behöver vara på jobbet och ordna till det hela I övrigt håller jag helt med angående "liten ort där alla känner alla"-fenomenet.

    Mopedvin: Jobbigt att lämningen blev så känslosam, hoppas resten av dagen går bättre. Både för dig och minstingen.

    Mugglan: Hade nog gissat på att vanligaste frågan var "är det enäggstvillingar?" Och är förbluffad över att folk kan med och fråga om man ammar, bara sådär...

    Här har pissvädret dragit förbi (hoppas jag). En bröddeg är på jäsning, ett besök till affären är inplanerat och jag är nöjd med att intervjun är avklarad och tror att det gick bra...?

  • Ore

    Vickan: Det låter ju rätt horribelt! Boka möte med rektorn, skulle jag säga. Är det så "illa" att de säger manhaftigt fruntimmer om ett barn så tror jag det är bortom "obetänksamhet" från  personalens sida, och ingen idé att påpeka det för dem.

  • Ore

    Snorkis: Har gjort som AM, och haft på klädesplagget någon gång när man träffar givaren. Och som "worst case spare" i klädlådan i övrigt, och sedan varit tacksam över att små barn växer ur saker fort

  • Ore

    Nenne: Jag skulle satsat på morot, med litet citron i frostingen, för att komplettera de övriga smakerna. Fast oreos-topping lät ju inte så dumt alls...

    Jag är dock litet partisk, eftersom jag är grymt sugen på morotsmuffins och har en plåt i ugnen precis nu. (Föräldragruppsfika här imorgon...)

  • Ore

    Cicci: Vilken tråkig fantasi, att de inte kommer på något eget utan kopierar rakt av... Jag hade skämts om jag gjorde så!

    Hoppas H kryar på sig.

    Hoppas det går prima både för Trollet och hans föräldrar på dagis.

    Hoppas att Snorkis och Leffelina har en jättebra dag, utan herr Snorkis. (Eller heter han mumintrollet?)

    Smint: Kul att cirkusen blev uppskattad!

    Själv gör jag första dagen på jobbet efter semestern, hektiskt men än så länge ganska ok...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!