• Ore

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Apropå grönast gräsmatta i kvarteret, så har jag fått för mig att quick-fixen för en sådan är att ha en självgående gräsklippare. Sådan har jag tjatat om gentemot maken, så att han nästan fått hål i öronen om man ska tro honom Så då räknar jag med att kunna vara så glamourös eller oglamourös jag vill, eftersom jag kan gömma mig inne i huset medan gräset klipps...

    Men jag ska ta inspiration av Gemma och Snorkis, mer glamour i livet - steg 1 får bli att införskaffa glamourösa myskläder. Vart hittar man sådana, tro?

  • Ore

    AM: De flesta besökare är ju antagligen inte över 1,90, och eftersom det är en gästtoa kanske man inte behöver anpassa den efter sig själv?

    Går det att fixa, eller är det "omöjligt"? (Allt är ju iofs möjligt, men det kan ju bli ganska svårt ibland...)

  • Ore

    Hmm, gillar tanken på velourdress... *måste googla*

  • Ore
    fru AM skrev 2011-09-05 14:00:14 följande:
    Gillade du inte hilfigerpyjamasen?
    Jo, modellen. Men inte riktigt färgen...
  • Ore

    Eller ja, snarare det helrandiga. Fick litet "fängelse"-vibbar. (Utifrån bröderna Dalton i Lucky Luke, för mig veterligen är det inte vanlig klädsel på fångar, egentligen?).

  • Ore
    fru AM skrev 2011-09-05 14:06:16 följande:
    Men man kan ju ha den som ett mysplagg!

    ore: jag har spånat in på att du skulle vara jättefin i en Juicy Cotoure Tracksuit Navy ... Men mycket svår att hitta ...
     
    Den ser kanon ut!
  • Ore

    Men jag kanske ska se testa velourdräktgrejen ett tag, innan jag slår till på ett sånt ställ...

    Noterar Bubblerooms B-youngdress (i den kornblå varianten), och slår till på en sån nästa vecka. Om jag inte hittar en i Ullared då. Ska visst dit på fredag, inser jag...

  • Ore

    snaily: Jag har nog sagt det förut, men jag ser så många likheter mellan min systerdotter och Yngla... Systerdottern har nu börjat lägga på sig litet mer, nu när hon äter själv. Men är fortfarande nätt och smal ändå.

    Alla barn är inte knubbiga, helt enkelt...

    Tror att Yngla mår prima, och tycker du gör rätt i att strunta i extravägningar. Det kan du ju själv ta initiativ till om du känner dig orolig framöver. Är inte du orolig så är det nog ingen fara.

  • Ore

    Tinga: Nu blev jag baksugen, ju!

    Får kolla på det här med surdeg, tror jag...

    Parnassia: Inte superbilliga, kanske men bra och fotriktiga skor till ett vettigt pris tycker jag att jag har fått från www.pediped.com Med fördelen att det är liten risk att hans skor blandas ihop med andras på förskolan. Jag har haft varianten som heter Adrian, de har hållt sig jättefina trots en massa lek och ett antal vändor i tvättmaskinen Nu senast köpte jag två par skor för drygt 100 dollar totalt, med frakt så blev det strax över 800 kr. Ingen tull eller moms tillkommer på det (har inte grottat ner mig i varför, men det står på sidan att det ingår). För mig känns skorna jämförbara med de dyrare barnskomärkena som finns, men till ett bättre pris.

    MSW: Brukar det inte sägas att bebisen tar det den behöver. Och om SF-måttet ökar som det ska så är nog allt bra

    PB: Har insett att jag måste MISSA alla svampar när jag springer. För då ser jag inte en enda, trots att alla säger att det finns hur mycket som helst...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!