• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Cicci: ja Ullared går här i bakgrunden också, jag tittar med ett halvt öga (el snarare hör med ett halvt öra) medan jag surfar på lite olika trådar... Ja Ola-Conny är ju sanslöst fult - hur kommer man på ett sådant dubbelnamn??? Härom dagen såg jag en födelsedagsannons i GP där EbbaDiana (ihopskrivet) grattades - också ett skumt namn... Det är hon iofs klart ensam om i Sverige iaf!

  • muggles

    Jag tycker nog att Ullared är lite överskattat. Det är leksakerna som är billiga; typ en Skrållan-docka för 270 istället för 450 kr. Men kläderna ger jag inte mkt för, det är iaf inget jag skulle ta på mig Men det är ju lite kul att ha varit där, ett sanslöst ställe är det.

  • muggles

    Såg ni Solsidan igår? Ngn mer som kände igen hetsen från mammagruppen? Jag kommer ihåg vad alla frågade hela tiden om Moa hade vänt sig än (hon vände sig aldrig när hon var bebis men någonstans på vägen har hon ju lärt sig det). Jag surfade tom runt på FL tills jag hittade andra mammor som också hade haft barn (helt normala!) som inte vänt sig... Och en tjej i babysimgruppen som uttalade "ja Nils började ju krypa när han var 5 mån". Igenkänningsfniss helt klart!

  • muggles

    Meeeeen kan ingen vara här inne när jag är tjötsugen!!!

  • muggles

    Telis: det låter fint! Vad var det för kakel innan då som ni störde er så på? Vi störde oss på vårt kökskakel i början men nu har jag som tur är vant mig. Känns hål i huvudet för vår del att lägga tiotusentals kronor på att göra om helt nytt kakel bara för att det är lite "tråkigt" och inte speciellt fräckt. Vi har ju ingen vägg som ska ner...

  • muggles

    Snorkis: förstår dig med boandet Det är knappt så jag har vågat heller... men visst är driften stark, det är väl hormonerna. Du jag kommer faktiskt inte ihåg men det kan nog stämma.

  • muggles
    Snorkfröken77 skrev 2011-02-28 22:20:35 följande:

    muggles - Det måste definitivt vara något hormonellt, tur att man har internet iaf så man kan frossa i fönstershopping på söta saker Har surfat en del på barntapeter den här veckan och det är så roligt. Drömmer  om att få inreda ett barnrum. (trodde jag aldrig jag skulle säga...)


    För att väga upp alla min bebistankar kan jag meddela att jag idag lackat naglarna i en grågrön metallicnyans och sedan fäst ditt glittriga blommor på några av naglarna Så nu känner jag mig lite piffig!


    Ja för de naglarna funkar ju sådär vid blöjbyte eller hur?! Så det måste ju vara samma sak som att köpa tajta jeans för att bli gravid...?
  • muggles
    Lapinette skrev 2011-03-01 09:15:43 följande:
    Igår var det plats 40 för vår del. Sakta men säkert ...
    Snart är ni halvvägs! Ni började väl på plats nr 65 el så va? Och nästa gång spräcker ni 40-gränsen iaf (dvs kommer under 40)
    Jag tycker det låter som att du är sugen på det nya jobbet, kul! När får du besked?

    AM: bra jobbat med Hectors sömnprojekt!
  • muggles

    Jäklar stavade fel - Hektor menade jag...

  • muggles

    Moa satt faktiskt också tidigt (vid jul och hon är född i slutet av aug) men det var inget jag kände ett behov av att skryta om. Sedan var hon ju inte särskilt tidig varken med att krypa el gå (snarare normal). Men hon var ju tidig med språket vilket alla skulle påpeka hela tiden. Själv försökte jag tona ner det för samtidigt som jag tyckte det var roligt att hon var tidig så vill man ju inte stressa andra. Och jag tänkte hela tiden att hon ju inte var tidig på allt, så vad spelar det för roll? Men man hamnar lätt i det där rejset och som AM sa, jag hoppas man är mer avslappnad med syskon sedan...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!