• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Sweet: jobbig helg då. Brukar du vara regelbunden (har glömt)?

  • muggles

    Sweet: förstår att du känner dig dum. Det gjorde jag också - varje gång. Men det är inte dumhet - det är hopp! Nu måste jag masa mig till matbordet och de varma mackorna!

    AM: har du länkat till den förut? Tyckte jag kände igen historien...

    Trevlig fredag på er!

  • muggles
    Ore skrev 2011-02-18 21:43:04 följande:
    Mugglan: Om det går att köpa någon lös bas som passar ihop med babyskydden så rekommenderar jag det! Måste vara ovärdeligt när det handlar om två babyskydd att hantera, istället för att krångla med bälte hela tiden...? Jag tyckte det var jättesmidigt
    Det kostar ca 2000 kr så jag tror inte det... NTF-gubben tyckte att det mest var taxichaffisar som behöver det. Vi klarade oss väldigt bra utan förra gången.

    BS: PB ska till Piteå!

    Idag skiner solen och det är jättefint ute. Maken är och hjälper en kompis att flytta till ett renoveringsobjekt i Bollebygd (=håla mellan Gbg och Borås för er 08:or). Trist att han är borta hela dagen. Vad är det med folk - flyttfirma.nu säger jag bara!

    Sweet: jag hoppas att det tog denna månaden. Jag tror jobb och bostad alltid löser sig på ngt sätt.
  • muggles

    Snorkis: kram på dig! Vad tungt med Alla hjärtans

    Sweet: attans!

    Snaily: förlåt inser nu att det kan låta lite inskränkt som om jag tror att alla har råd med flyttfirma. Men just i den här kompisens fall vet jag att han har råd (hans pappa och farbror äger Nibe Värmepumpar...) men jaja... Men han ska väl ha credit för att han flyttat sina 100(!) kartonger själv, han ville bara ha hjälp med de stora möblerna.

    Porchez: jag tycker det är skitkul att du skriver så regelbundet här fast du inte är i barnsvängen själv! Det påminner  mig om när jag levde det liv du lever nu. Det är bra när det inte blir så ensidigt...

    Telis: har Televinken fått hjälp med sitt bajsande än?

    Själv behöver jag Lactulos på maxdos + loppfrön + katrinplommon - snacka om megahård mage.

  • muggles
    fru AM skrev 2011-02-20 18:58:44 följande:
    Åh så det är samma kille som har (bröllops)fotosidan som lagade knullpastan! Lustigt - jag har tidigare suttit och kollat igenom hans foton utan att veta att det var han med pastan.

    Har haft damlunch för mina absolut äldsta kompisar (inte till åren räknat, men till vänskapslängden) idag. Det var länge sedan vi sågs men det var bara att ta upp tråden igen och börja nysta. Mysigt, kul och denna gång tror jag vi vi alla fick oss en tankeställare så vi börjar ses oftare än vart fjärde år som det varit på sistone (!).  

    Nu har jag kommit på att jag nog måste beställa tid hos ngn frissa för att fixa fredagens tjusighetsfrisyr. Har jag aldrig gjort förut. Vet inte hur jag ska ha håret alls. Kan man kanske klara biffen själv? Någon som har några bra håruppsättningsknep för att greja själv? 
    Ett tips är att boka nästa tillfälle att ses innan alla lämnar, annars rinner det gärna ut i sanden.

    Boka frisör - det blir såå mkt snyggare! Synd på en så fin klänning att inte ha håret tip-top.
  • muggles
    fru AM skrev 2011-02-22 09:23:56 följande:
    Godmorgon i tråden!
    Mugglan: jag har redan bestämt mig för att fixa frissan själv. Det må bära eller brista. Jag har gjort frisyren igen här på morgonen, fotat igen, och tänkte kolla hur länge frippan håller (utan spray) ... Känner mig fin i den!
    Ja jag såg det nu efter mitt inlägg (vådan av att läsa ikapp). Jag tyckte den var jättefin på bilderna du tagit!
  • muggles

    Lappis: shit med priset! Måste kolla om det är ngn budgivning på huset i vårt område... Grattis till köframsteg! Lät som en härlig helg men vaddå bara EN öl på afterskin?!

  • muggles

    Nähe ingen öppen budgivning - tråkmånsar!

  • muggles

    Parnassia: Ada och Beda tror jag mår bra för de är väldigt aktiva och rörliga, de bökar runt i magen Själv mår jag hyfsat, sover ju också kasst mest pga nattliga kissrundor och så har jag svårt att somna om ibland. I natt var jag nog vaken ca 1,5h Händerna är ok. Jag tog tag i det tidigare denna gång och det känns som att då har jag motat problemen i dörren litegrann, så svullnaden är inte så svår denna gång. Men jag känner mig ju oerhört sexig i mina handledsskydd *ironisk*

    Sept: ja vi har varannanveckas ul-kontroller nu så förra kontrollen var för en vecka sedan. Dessutom har jag varannanveckas kontroll hos BM men omlott så en gång i veckan är jag på Östra sjkh - mitt andra hem Men det känns bra att bli uppkollad så pass ofta. De ska väl snart börja granska min tapp också antar jag(?). Imorgon ska vi dessutom till neo på besök tillsammans med BM.

  • muggles

    Igår tapetserade maken och jag vår fondvägg i vårt nya sovrum. Trodde fogarna skulle straffa mig i natt men det hände faktiskt inte. Jag har nu bestämt mig för att sluta jobba helt när jag är i v30 (är i v26 nu). Och tror jag går ner i tid from v28. Tänkte att jag ska nog lyssna på den där doktorn (inte likt mig envis som jag är ).

    Snartis: min BM sa att man ofta får lägre blodtryck i mitten av grav men att det sedan stiger mot slutet så förhoppningsvis är detta ganska tillfälligt(?). Men bra att du kan jobba hemifrån lite.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!