• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Alltså ibland slår det mig fortfarande vilken otrolig tur vi hade att op gick så bra. Att Ada och Beda fortsätter att frodas därinne. Shit vilken resa det var eg...

  • muggles
    start september skrev 2011-02-16 17:59:03 följande:
    Åter från VUL och där sprattlade en normalstor liten en! Jag vågade aldrig tro utan all glädje bara sköljde över mig. Nu ska jag fortsätta att inte stressa men inte heller berätta för familj förrän efter KUB eller v 16 eller så.

    Tjoho! 
    Ååååhhhh, alla hår på kroppen bara reste sig upp i givakt! Vad skönt Sept - äntligen!!!
  • muggles

    Liten: alla tyskar jag vet är helt galna i lax (typ vakumförpackad gravad el så) men det är ju svårt att få med sig kanske. Jag som jobbar i fordonsindustrin hade med mig Ahlgrens Bilar senast...

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2011-02-17 10:09:31 följande:
    näääääähääääääääeeeeejjjjjjjee mjölken sluuuuut! uhuuuuuu uuuuhuuuuuu
    Du får väl pumpa ur lite
  • muggles

    Snaily: skönt att höra av dig. Jag tycker Yngla påminner om Moa jag... (och därför också Televinken). Vaken, aktiv, behöver stimulans... Både jobbigt och roligt.

    Oupsie: hur mår du annars? Känner du av ngn depp/baby blues - har för mig att du var lite orolig för det innan?

    Tinga: välkommen hem! Jag längtar ngt otroligt efter sommar och sol och bad. Och det kryper i fingrarna efter att få sätta dem i jorden och plantera lite. Tänkte plantera penséer och pärlhyacinter i krukor i år, för jag läste att även pärlhyacinter klarar kyla/frost tidigt på våren. Jag har blivit en riktig trädgårdsmänniska! (Hur gick det till? )

  • muggles

    Ore: jag har glömt kommentera din chef. Han verkar riktigt usel och jag tror enda sättet är att ta sig därifrån som du redan konstaterat. Man kan aldrig ändra på en chef och chefen betyder så otroligt mkt på jobbet. Det spelar ingen roll hur duktig man själv är, om chefen inte vill se det, så är det kört.

    Mina krukväxter har alltid fått vara av tålig sort. Jag köper bara växter som klarar långa torrperioder (dvs mina bevattningsminnesluckor). Men jag har faktiskt en hibiskus som hängt med i över 8 år och den frodas. Mamma (som har gröna fingrar) är riktigt imponerad. Hennes teori är att hibiskusen gillar miljön då det påminner om tropikerna - först torka och sedan en redig skur - sedan torka igen HAHA.

    Och jag planterar bara krukor än så länge (hur avancerat är det?) och bara sånt som är tåligt. Förra året var det först penséer tills de blommat ut (de håller ju jättelänge om man snoppar av de torkade/vissnade blommorna), sedan fjärilslavendel from juni ung. Den höll sig hela sommaren till sent på hösten med samma metod. Och humlorna gillar den, så det blir lite liv. Och sedan blev det ljung (som fortfarande är kvar i krukan då den har frusit fast). Jag hatar att köpa ngt vackert men delikat som sedan efter en vecka har tappat alla sina blomblad el vissnat ner och dött.

  • muggles

    PB: vilken drömreaktion från sonen! Du har nog samlat ganska många poäng nu

    AM: ja vad seeeegt med beslutet, jäkla tröttmössor i nämnden som sagt.

  • muggles

    Mopedvin: jag är en otålig sort så förmodligen blir det färdiga blommor. I höstas planterade dock jag och Moa krokuslökar och lite tulpanlökar, så det ska bli spännande att se om de kommer upp! Men i andra fall blandar jag mest in lökar i sexsammanhang MOAOAHAHAHAHA (och mat)!

  • muggles

    Snartis: mysigt med sparkar/buffar! Ja jag vägrar också rabatter! Ok då, gick med på en liten minitulpanrabatt (el om man ens kan kalla det så) pga att maken hemskt gärna ville ha. Men det blir inget rensande, det räcker så bra med att behöva rensa runt häckens rötter då och då.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!