• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    MSW: min man är lite som du, tar gärna en extra portion för att det är gott och äter nästan alltid upp trots att han redan är mätt. Han har börjat nu med att sluta när han blir mätt och han tycker han märker skillnad. Jag läste någonstans (ev här i tråden?) att det tar 3v att skapa en ny vana, så du kan väl försöka det i 3 v iaf? Kanske lättare att göra en förändring om du tänker att du ska klara det 3v. Sedan när 3v har gått har det förhoppningsvis satt sig så du inte vill bryta den nya fina vanan?

    Nenne: skit med samtalet. Så surt när man laddat och så svarar de inte...

  • muggles
    Fru E skrev 2011-02-23 16:16:51 följande:
    Mugglan-ny magbild kanske
    Jag ska inte plåga er med en massa ointressanta magbilder. Ni kan få se sedan i v30 (jag hoppas komma så långt iaf) när jag ser ut som i v40!
  • muggles
    Snorkfröken77 skrev 2011-02-23 19:10:34 följande:
    Telis, AM och Klockis - Tusen tack för er input om snitt! Det var precis vad jag behövde, nu känns det mycket bättre igen och jag vet vad jag kan förvänta mig! Det kommer antagligen komma fler frågor framöver. *miljoners med kramar till er som tog er tid att skriva ner era berättelser*
    Skulle jag kunna få be att läsa de där berättelserna? Är det ok med er Telis, AM och Klockis om Snorkis skickar dem vidare till mig? Jag kanske också råkar ut för snitt och har lite ångest för det
  • muggles

    OMs: jag håller med koko. Tänkte också på virus. El ev ngt annat program som kör i bakgrunden som tar all processorkraft. Ett sätt att få reda på om det är det sistnämnde är att du tar upp Task Managern (Ctrl+Alt+Del) och går till fliken Processes. Sedan klickar du på kolumnen CPU så kan du se vilken process som ockuperar din processor mest. Det kan ju tex vara en virusscan. Går PC-fläkten på högtryck? Det är också ett tecken på överbelastning av processorn...

  • muggles

    Tack AM och Telis, ska läsa så fort jag hinner!

    Vi ska flytta in i vårt nya sovrum i helgen! Och på middag hos vänner på lördag. Och få fikabesök på söndag. En alldeles vanlig helg mao (förutom sovrumsflytt då.)

  • muggles

    Tack för era berättelser AM och Telis! De är ganska lika Jag känner igen delar av det från min op i januari. Jag fick faktiskt blodtrycksfall av epiduralen vilket var rätt obehagligt och då tutade de i mig en massa lugnande så jag var rätt borta under proceduren. Det enda jag minns är i stort sett att den gode Sverker lutade sig mot mig efter op och sa "allt gick bra". Och sedan har jag lite suddiga minnen av korridorstak när de körde sängen till uppvaket (ni vet precis så där som man ser på film ). Men jag vill ändå inte ha snitt

  • muggles

    Porchez: det är som att väldigt många säger 'vattenkoppor'...
    Skit med killen. Men du vet nog innerst inne hur det kommer att sluta... Killar är ju inte annorlunda mot oss tjejer på det viset - är man intresserad så hör man av sig omedelbums.

    Lappis: spännande med jobberbjudande! Bara han inte är fortsatt snål i kommande löneförhandlingar? Hur är det nya jobbet med f-ledigt och så?

    AM: grattis till seger mot Y förresten! Va, hur kan man bygga in duschkabin och toa i ett vanligt rum - är han helt från vettet?

    Sept: jippieeee för KUB-resultat!!!

  • muggles

    Lappis: nej jag menade inte att han skulle neka såklart. Förlåt, jag var otydlig. Men du har nämnt att på ditt nuvarande jobb skulle det funka så superbra att vara mammaledig/vara småbarnsförälder - hur funkar det på det nya? Nu är jag skitnyfiken på vad du begär i lön!

  • muggles

    Lappis: skitbra att du tog i ordentligt med lönen, hoppas du får jobbet! Jag försöker värva en tjej till mitt jobb (hon ska på intervju hos chefen idag) och jag sa till henne att ta i så hon kräks (företaget går rätt bra och vi har hyfsade löner).

    Själv jobbar jag också hemma idag för att försöka kurera min förkylning, segt att vara förkyld igen.

  • muggles

    idag är det freeeeeeeeeeeedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag! och jag går in i v27 tjohooo....

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!