• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Oms skrev 2011-02-25 10:03:55 följande:
    tjohoooo på dig med! v.27!! sååå fort det gått! heja heja dig o ada o Beda - nu kör vi på så här i ca 6-8 veckor till va?!
    Ja gärna! Första delmålet är den magiska v28. Nästa delmål är v30 eftersom Sverker sa att "men då är det ju lugnt" och sedan är det bara bonus vad det blir. Jag hoppas ju på v32-34 men vi får se.
  • muggles
    Telis skrev 2011-02-25 10:21:01 följande:
    Koko, ja just sjutton, jag har laddat ner ett annat tangentbord. Då var det värt varenda en av dom 12 kronorna om inte pilarna finns på standardvarianten.
    Låter som Swiftkey eller? Det var det första som maken tyckte jag skulle ha och jag är väldigt nöjd! Ibland behöver jag bara skriva första bokstaven på ett ord så gissar den vart jag vill komma - väldigt snabbt att skriva sms på det sättet:
    "S" för "Ska", "v" för "vi", "s" för ses, "i" för "imorgon".
  • muggles
    Fru E skrev 2011-02-25 14:42:31 följande:
    Mugglan-v27 redan wooohoooo vad tiden går fort för andra
    Ja visst är det så - önskar du hade varit med på tåget Jag vet ju precis hur det känns... Kram!
  • muggles

    EA: hur gick det med lönesamtalet - skulle inte du ha det till veckan?

    AM: härligt med klänningen - att den blev tom snyggare! Kul!

    Snartis: vad surt om ni inte kommer iväg

    Koko: men hade din HTC åäö som std på tangentbordet? För det hade inte min, så jag var liksom tvungen att ladda ner ngt.

    Tittski: välkommen!

    Tjejen som jag raggat upp fick jobbet! Kul!!! Äntligen en kvinnlig kollega som är tekniker också (de andra kvinnliga kollegorna jobbar med sälj så det är inte riktigt samma).

    Själv har jag handlar "plockemat" till kvällens fredagsmiddag. Tänkte köpt St.Agur men det blev Svart Castello istället - fick provsmaka och föll som en fura. Plus min favvo Gruyere såklart. Och så lite kallskuret (kom på efteråt om jag kan äta det?).

    Jag har jobbat hemifrån idag men var iväg på min månatliga nätverkslunch med fd kollegor (endast kvinnliga, det är därifrån jag plockat min nya kollega), en himla trevlig fredagstradition. Och sedan en tur till Systemet, Apoteket (Lactulosen nästan slut - kriiiis), och ICA. Shit, jag får verkligen sammandragningar om jag går en liten bit och om jag dessutom bär en systemkasse. Dags att dra ner på tempot ännu mer tydligen...

  • muggles

    Klockarbol: vad sorgligt med hunden!

    Lappis: men jag har absolut för mig att maxpulsen beror av hur mkt man tränat(?) så jag tror du  har rätt.

    AM: vad otroligt snygg du var på balunsen!

    Nenne: bra gjort med skidåkningen! Jag längtar till att börja träna igen...

    EA: har jag missat att gratta dig på födelsedagen?! GRATTIS! (Sorry över det sena svaret i lördags men jag är dålig på att kolla min mobil på helgerna...)

  • muggles

    Snorkis: jag tror att det är amningen som gör att foglossningen fortfarande spökar. (Som jag skrivit innan, hormonet som gör bäckenet lösare utlöses i kroppen så länge man ammar.) Men som Vänner skrev så kan du ju pröva att amma en gång per dygn, om du ändå vill amma? Inte för att jag förordar amning till varje pris (verkligen inte!) utan om du själv känner att du inte vill släppa det helt. Vänner blev ju tydligen hjälpt av att gå ner så pass i frekvens. Och enl min BVC-sköterska så räcker en amning per dygn för att ge immunförsvaret till barnet (om det är det som bekymrar dig). Jag tycker verkligen synd om dig och kan förstå att du inte vill behöva ha det så här länge till!!!

    Tinga: visst är det super med hjälpsamma föräldrar! Vi har massor av hjälp av min mamma redan, och det blir guld värt när Ada och Beda också finns i familjen.

    Förresten har båda två hickat några ggr redan Det är så mysigt. Och så är det ju bra för då tränar de sina lungor! (Go go go...)

    Jag måste bara undra. varför skulle man få plus för att ägget blivit befruktat men inte fäst? Är det inte förrän efter att det fäst som hcg börjar utvecklas? El har jag fattat fel?

  • muggles

    gosnosen: vad roligt att du är inne och rapporterar! Tänk att det är så nära nu... Andras graviditeter går verkligen fort!

  • muggles

    Cicci: klart du klarar att flyga med dina två gullungar! Skönt med sol och värme! *längtar*

    Sweet: jäkla seeeg tant du har denna månad!

    Jag känner förresten av sammandragningar så fort jag går en liten bit (typ 500m bort till lunchrestaurangen), så jag ska börja dra ner på tiden denna veckan har jag tänkt. Och sedan jobbar jag bara 3v till. Faktum är att det ska bli skönt att bara lulla omkring på dagarna (såvida inte A och B bestämmer sig för att komma innan dess...)

    Min mage har antagit gigantiska proportioner den sista veckan så jag har nojat lite över att TTS skulle ha återkommit. Men å andra sidan låg jag på tvillingkurvan i onsdags när BM mätte SF. Och om jag ska vara lika stor som ni andra är i v40, redan i v30 så är det väl dags att svälla antar jag? Ul-kontroll på onsdag, hoppas att allt visar sig vara bra...

    Nu är vårt nya sovrum inflyttat och klart, känns väldigt luftigt och skönt! Jag har inte mätt exakt men det är nog 15 kvm minst. Nu ska vi bara montera ihop spjälsängen (inte för att den behövs än på många månader men boandet tar ingen hänsyn till det ) och skötbordet. Sedan känns det mer el mindre färdigt för nya familjemedlemmar.

  • muggles

    Telis: nu är jag jättenyfiken - vad blev det för kakel då? Byter ni luckor också el var de fräscha (kommer inte riktigt ihåg fast jag sett bilderna)?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!