• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snartis, hoppas att hon också tycker att igångsättning är en bra idé då, eller att lillebror bestämmer sig för att komma ut själv snart. När är BF?

  • Oupsie

    Tinga, trevlig semester!

    Gosnosen, vi började med potatis & palsternacka, och potatis & majs, och gröt, med lite frukpuré till. Och så har hon fått katrinplommon i förebyggande syfte sen vi började med smakportioner.

    Izzie, tack. Hur har det gått hos BM idag?

    Ea, trist att det inte blev en Buster . Ni har inte funderat på att köpa en valp? Då vet man ju att man får en när de blivit tillräckligt gamla. Kram!

  • Oupsie

    Snartis, då är det ju inte så långt kvar, hoppas att han bestämmer sig för att komma ut snart. 

  • Oupsie

    Fru E, vad roligt med en liten Buster! Vill se bilder! Och vi träffas jättegärna på en liten lekdejt snart. Nu kommer vi i och för sig att åka iväg ett tag, men när vi är tillbaka så .

    AM, välkommen hem . Låter som att ni har haft en härlig semester. Den där Kronanvagnen såg ju bra ut, men jag har ingen erfarenhet av någon av vagnarna.

    Snorkis, jag kom inte ens ihåg att de kollade något sånt så tidigt på bvc, men det gjorde de kanske. Bra att Leffelina visade att hon kunde till slut i alla fall .  

  • Oupsie

    På tal om köptips, såg att en affär i närheten hade rabatt på alla bilbarnstolar, borde man passa på? När bytte ni från babyskyddet?

    Vad har ni för stolar? Nöjda/missnöjda? Fördelar/nackdelar?

    Många frågor  

  • Oupsie

    Tack för era tankar angående bilstolar. Det verkar ju smart att ha en bilstol som går att luta när de somnar. Vi åker ganska ofta lite längre sträckor och då brukar hon sova (hittentills i alla fall). Ska absolut ta och kolla lite extra på mobin. Får se om vi hinner åka till affären i helgen. Annars får det vara till det blir mer aktuellt. Hon ska ju sitta i babyskyddet ett tag till.

  • Oupsie

    Porchez, här kanske du kan hitta något:

    http://www.icakuriren.se/Mat-Dryck/Vin/Sommarens-basta-roseviner/

    Dricker sällan rosé men testade det här förra helgen : 2242 Valle Reale Vigne Nuove Cerasuolo 2010 Italien, 70 kronor. Rosaröd med citrus och mörka körsbär i doft och smak. Lätt, friskt och angenämt till prat och grill. 

    Tyckte att det var gott. Hittade det som rekomendation någon annan stans, kommer ej ihåg var. Drömmer 

  • Oupsie

    Ja, jag vill också gärna ha tips på goda boxviner (till buffé). Vi ska också ha lite kalas snart.

  • Oupsie

    Daisy sover, måste se till att göra lite nytta så länge hon gör det, när hon är vaken är det inte alltid man får göra det man vill . Tittar in lite senare.

  • Oupsie

    En styck Mobi inhandlad. Det blir nog bra det .

    Smint, vi hade också premiär för majskrokar här i fredags. Jag tror att hon gillade dem. Det håller henne sysselsatt en stund i alla fall, men det blir ganska kladdigt .  Och även här hamnade en del hos hunden (som också gillade dem ).

    September, skönt med semester. Och bra att det som inte var svamp håller på att gå över. Min BM tyckte att man skulle hålla sig borta från tvål (även de som är ph-neutrala) och använda olja att tvätta med istället. Men funkar det med tvålen så finns det ju inte anledning att byta .

    PB, ajaj (men din beskrivning lät ganska rolig ).

    Muggles, mysigt med leende små bebisar . Och skönt att de verkar vara så pass okomplicerade (om man får säga så), med tanke på att de är två stycken som ska tas om hand.

    Snorkis, om du känner någon som har vägarna förbir gekås så kostar vyssan lulltassarna ungefär en hundralapp billigare där  än vad de brukar kosta.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!