• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    snaily skrev 2011-08-24 10:07:29 följande:
    Ingen regel utan undantag! Nej, alla måste förstås inte spricka så att det måste sys, men att man får någon mindre bristning är väldigt vanligt var nog det jag försökte säga. Fast det var kanske ingen nyhet för någon heller.
    Nä, precis. Jag var helt övertygad om att jag skulle behöva sy för jag hade uppfattat det som att alla förstföderskor behövde det, så jag trodde knappt på barnmorskan när hon sa att det inte behövde sys. Det var nästan så jag tänkte be henne om att titta en gång till . Men jag gjorde inte det... Men det fanns ju en massa småsprickor, antar jag iaf, med tanke på hur det kändes när man kissade .
  • Oupsie
    fru AM skrev 2011-08-24 10:28:40 följande:
    Fast det får vänta lite - bilderna från sommaren ligger på vår mediaserver som jag plötsligt inte har tillgång till. Skrutt!
    Det är lugnt. Ingen brådska, blev lite nyfiken bara .
  • Oupsie

    Grr Nu tänker jag gnälla lite, så de som inte vill läsa gnäll får scrolla...

    En förkyld Daisy har inte varit särskilt bra för nattsömnen de senaste två nätterna. Inatt vaknade hon dock bara 4 gånger istället för 7 som förra natten vilket jag är tacksam för. Lägg där till en fökyld man (som är så som man skojar om att förkylda män är) och sura tanter som talar till en som om man vore dum i huvudet gör inte saken bättre. Hade en plan för hösten, och även om jag hade börjat tvivla på den sen ett tag tillbaka så verkar det inte som att min plan ens är ett alternativ (enligt den sura tanten). Inget annat verkade heller vara ett alternativ enligt det sura tantskrället. Tur i oturen är kanske att jag fick för mig en plan B en gång i tiden. Verkar som att jag får satsa på den. Men det känns ändå jäkligt trist . Jag klarar inte av mottgångar särskilt bra för tillfället. Hoppas att Daisy vill somna snart så jag också kan få gå och sova lite. Kanske känns det bättre efter det .

  • Oupsie

    September, jag drack hallonbladste, om det gjorde någon nytta vet jag inte eftersom jag inte hade så mycket att jämföra med .

    Nenne, ah, jag hann börja fundera på när tusan jag skulle ha mens efter att ha läst ditt inlägg och insåg att den borde ha kommit för några dagar sen men hann inte mer än tänka tanken om att jag vore gravid förren mensen kom igång. Lite märkligt . Men min är uppenbarligen inte heller helt regelbunden än, fast den kom med normalt mellanrum de första två gångerna.

    Snorkis, Daisy brukade sova i sin vagga, på vår säng eller i sin vagn under dagarna. För att få henne att somna i vagnen så brukade räcka att köra runt henne lite inne i lägenheten eller gunga den lite, men det är ju lite frustrerande om hon vaknar så fort vagnen stannar. Har inga råd att ge, mer än sele precis som de andra sagt. Där brukar Daisy också somna. 

  • Oupsie

    Snartis, tack för att du delade med dig! Det låter som en riktigt kämpig förlossning! Och lillebror som fick blåmärken i pannan... 

    Efter att ha läst om Snartis, Ores och AMs förlossnignar så känns som att min förlossning hade kunnat sluta betydligt annorlunda än vad den gjorde med tanke på att Daisy inte heller hade kommit ner tillräckligt när mina krystvärkar började. Tillfälligheter som sagt...

  • Oupsie

    Phiuu, Daisy var inte lättnattad ikväll. Men nu sover hon .

  • Oupsie
    BrudSommar2006 skrev 2011-08-25 12:21:08 följande:
    Lapinette, du menar att efter sju år har man glömt varför i hela friden man först bestämde sig för att bli tillsammans?!
    Aha, är det där vi är nu dåObestämd. Eller ja, nu har vi ju varit tillsammans någon mer än sju år så då är vi kanske förbi den största faran.

    Men vi var inte så glada på varandra igår, fast det hade nog mest med dålig sömn och annat att göra. Idag har det varit bättre. Själv fick jag natt med något bättre sömn och plan B har börjat sjunka in och jag försöker se fördelarna med den. Vilka absolut finns där.  
  • Oupsie

    Hej hej!

    Grattis alla födelsedagsbarn och fredags-Skål på er andra.

    Alltså, vilken skillnad det är på hur folk säger saker, ett svar blir så mycket trevligare att få om det sägs på ett bra sätt istället för ett surt och tjurigt sätt (ja, jag är tydligen lite långsint nu för tiden).

    Dagens i-landsfundering: Är det ute med fondväggar? Ge mig lite input snälla ni

  • Oupsie

    September, mindre eftervärkar? Jag har för mig att jag läste att det skulle öka sammandragningarna. Jag tyckte att eftervärkarna var jobbiga, de var verkligen inte "som lätt mensvärk hos en förstföderska", jag tyckte att de gjorde riktigt ont emellanåt. Och jag tyckte att de blev värre när jag drack hallonbladsteet de första dagarna efter förlossningen. Så jag vågade inte dricka teet igen förren en vecka senare. Men amningen funkade bra (förutom att det gjorde ont i början) så det kanske hjälpte igång mjölken .

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!