• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM, jag tror att ettan passar bäst med spegeln, och fyran känns lite som samma stil som kaklet, men rent spontant tyckte jag bäst om trean. Bra hjälp du fick va?

  • Oupsie

    Izzie, fy för foglossning . Jag vet hur det är. Som någon skrev, sov med kudde mellan benen om du inte redan gör det. En extra madrass i sängen så att det blir mjukare kan underlätta. Undvik att gå för mycket, stå för mycket eller sitta för mycket. Du får absolut inte dammsuga eller köra kundvagn. Sitt inte med benen i kors. Ha på dig bra skor, riktiga gympaskor. Ät alvedon, det är ingen fara att ta maxdos av alvedon. Har du en TENS? Undvik trappor, ta hissen istället. Det var de råden som jag kom att tänka på med en gång, jag vet inte riktigt vad du brukar göra om dagarna men det är kanske något där som kan hjälpa?

  • Oupsie

    AM, visst är det typiskt.

    Nehä, Daisy sover så jag borde ta och passa på att läsa lite.

  • Oupsie

    PB, bra jobbat med vikten . Skönt med lite delmål. Ett av mina delmål är också att komma ner till BMI 25. Första delmålet låg 3 kilo bort förra veckan. Får se vad vågen visar på måndag.

    Första veckan gick bra för mig, ner 1,4 kg, men förra veckan, som var en sk*tvecka på så många sätt, innebar +/- noll på vågen. Men jag är nöjd med att jag inte gick upp i alla fall.

  • Oupsie
    Smint, Daisy äter bra ibland, och vissa dagar är hon inte alls särskilt intresserad. Hon brukar gilla att sitta och äta majskrokar. Förra veckan fick hon sitta med lite ärtor, svårare att få upp, men en del fick hon i sig. Jag tror att hon gillar att plocka lite själv, och hon brukar alltid vilja smaka på det man erbjuder henne, men det är inte alltid som hon gillar det .  Träffade en annan jämnårig i helgen och han var inte heller särskilt intresserad av mat, medan en annan som vi brukar träffa slukar det mesta... så det verkar ju vara väldigt olika. Jobbigt att man ska behöva känna sig stressad baraObestämd.
  • Oupsie

    PB, ja absolut, och jag tänker inte ha någon brådska med det här, det får ta den tid det tar. Men förra veckan hade jag verkligen inte energin till att se till att äta rätt, det blev en hel del nödlösningar bara för att vi var tvugna att äta någonting. Så jag är ändå nöjd att jag i alla fall inte gick upp.

    Nu ska jag gå och sova, Daisy var ovanligt svårnattad ikväll och jag är helt slut. Hoppas att hon sover bra i natt, det hade varit riktigt skönt med en natts ostörd sömn. Det var något annat jag tänkte kommentera, men det är som bortblåst, kanske kommer på det till nästa gång.

    Trevlig helg allihopa! 

  • Oupsie

    Åh spännande, hoppas att det blir bebis hos familjen september idag . Heja!

    Oms, tycker också att det låter klokt att sluta med det fackliga när du har så mycket annat. Och jag förstår att de där brandkårsutryckningarna tar extremt mycket energi. Stor kram!

    Vinkar till alla, måste plugga nu. 

  • Oupsie

    Hoppas att Septembers bebis är här nu .

    MSW, hoppas att du orkar med skolan. Är det graviditeten som är jobbig, eller är det "bara för mycket" som händer i livet? Angående tvättmaskiner så är jag väldigt nöjd med vår nya, den har en snabb-knapp, så nästan alla program finns i tre tider. Tycker att det är skönt att kunna tvätta på kortare tid ibland. Vår förra maskin hade ganska långa program, och valde man ett kortare så gick det inte att ha full centrifugering (vilket funkar här). Det är en Husqvarna. Jag kan kolla upp exakt modellnummer om du vill (orkar inte gå upp för trappan just nu ).

    Lappis, skickar en kram! Så jäkla trist och jobbigt att det är stopp i kön . Och vilka situationer dina vänninor är i, det låter rörigt. 

  • Oupsie

    Angående lördag, det är ingen som har vägarna förbi centralen, ungefär, och vill slå följe med en lantis som mig .

  • Oupsie
    start september skrev 2011-09-12 22:20:42 följande:

    Tack  för alla tankar! Kort rapport:; En liten tjej föddes vid lunch.  Inte så himla liten heller, 3,9 kg så TUL lär ha varit lite fel. Snabbt och bra; Lycka! Storasyster har varit här och pussat, hjärtat gick nästan i bitar. Vi åkte in vid 5.30, så sex h inne. Från att vattnet togs vid fem cm gick det på mindre än 1.45 h. Ett stygn:

    Jag vågade inte ens drömma om att det skulle ga sa bra:  


    Åhh, gud vad härligt September! Stort stor grattis!
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!