• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Alltså, på tal om mjölk, jag har inte ammat på tre veckor, men jag har fortfarande mjölk i brösten. När försvinner det?

  • Oupsie

    Liten, tack. Jag har hittat en tapet som jag gillar men jag tror att den kommer att bli lite mycket om man sätter upp den i ett helt rumObestämd. Och angående eftervärkar, jag vet inte om min förlossning skulle räknas som snabb, men att jag blev igångsatt kanske påverkar? Jag vet bara att jag tyckte att det var missvisande att jämföra det med mensvärk .

    Parnassia, två månader, ja då verkar det som att det kan ta ett tag då.  

  • Oupsie

    Får gå och underhålla en gnällig Daisy. På återseende .

  • Oupsie

    Har inte tid att skriva här egentligen men jag var ju bara t vungen efter att ha läst...

    ÅÅÅhhhhhhhhhh, herregud! Stort grattis till Nenne och P. Sitter här och får torka tårarna. Så underbart! GravidPlusNalleSolig{#emotions_dlg.flower}

     

  • Oupsie

    AM, jag ska försöka hitta en länk till den där tapeten, hittade den inte på tapetorama.

    Tänkte försöka sitta här en stund i eftermiddag när (förhoppningsvis) Daisy sover lite. Kram till alla så länge

  • Oupsie

    Älglöss, har aldrig sett och det är jag glad för och jag tycker ändå att jag har tillbringat en hel del tid i skog och mark. Inte det senaste året förstås, så det kanske kan vara en bidragande orsak. Åh vad jag skulle vilja ut och plocka svamp, men här i närheten har jag ingen aning om var det skulle finnas och det blir nog ingen tur till mina vanliga jaktmarker på ett tag.

    Fast det är kanske lika bra, för jag hade väl ändå bara fått lida för det efteråt. Fy f*n för mina j*vla fogar eller vad det nu är som bråkar med mig. Går man för långt, eller för fort, eller sitter för mycket i bilen, eller bär på Daisy ett tag, eller lyckas röra sig på fel sätt så nog får man tillbaka för det dagen efter . Det känns ju inte särskilt lockande att ut och röra på sig när man vet att man får ont. Gnäll gnäll...

    Porchez, du vill inte läsa något på universitetet då? För det har du ju ett i närheten så då behöver du inte flytta. Varför vill du inte flytta förresten? Du kan ju alltid flytta tillbaka efter utbildningen. Jag hoppas att du hittar något som du vill göra!

    Jag röstar på den 27 för Pixels ankomst .

    Lappis, jobbigt att din pappa är så långt bort. Hoppas att han snart blir bättre!
     

  • Oupsie

    Oms, vink vink! Och kram på dig, det låter kämpigt.

  • Oupsie
    fru AM skrev 2011-09-06 10:29:42 följande:
    Jag kanske är lite konstig men ibland läser jag lite i andra trådar här på BT ... Jag gillar framförallt trådar som skapats av bridezillas som helst bara vill bjuda ena halvan av alla par och förbjuda folk att komma till kyrkan för att närvara vid vigseln. Eller blir vansinniga för att tärnan vill ha en rosa klänning trots att hon är rödhårig (problemet?). Allra roligast tycker jag trådar i avdelningen "inbjudan" är - de som handlar om att gäster bjudit in andra gäster helt själva eller förutsätter att tremänningens kusins nya flickväns moster självklart ingår i "familjen X;son" som står på kuvertet.



    Kanske borde jobba lite ... 
    Då är jag också lite konstig, jag läser också andra trådar ibland. Förra veckan fick jag till och med för mig att skriva i en, för jag tyckte inte att det gick för sig att hälften av gästerna (som de inte tyckte var så viktigt om de kom eller ej) fick betala en kuvertavgift på 800 kr per person om de ville vara med på deras bröllopsfest.

    Men man kanske ska ta det som ett tecken på att man har hängt här på BT för länge när det känns som att alla nya trådar mest är ständiga repriser. Det är ju ganska ofta som samma ämnen kommer upp .

    På tal om att läsa andra trådar, jag lästa också summan-trådarna då och då, men långt ifrån alltid. Jag kommer dock ihåg den där Birkinväskan . Välkommen hit Gemma
  • Oupsie

    Nenne, ja, och just att hälften skulle få betala och hälften få gå gratis... Nä, jag har forfarande ont, inte hela tiden, men om jag har rört på mig för mycket. Jag har slutat amma nu, jag märkte ju stor skillnad när jag drog ner på amningen men det har inte blivit någon större skillnad sen jag slutade helt. Men jag ramlade och slog mig för ett tag sen och gjorde väl inte saken bättre . Jag tycker förresten att det verkar smart att kolla upp det där med dola. Vet inte om hon som hade proflaxkursen som vi gick var dola, men många av deras kursledare var ju det. Hon som vi hade skulle jag nog kunnat tänka mig att ha med som dola, det viktigaste är väl att båda känner förtroende för dolan. Och vem vet,  det kommer kanske att kännas annorlunda efter aurorasamtal.

  • Oupsie

    Vilket skitväder det var då , inget trevligt att gå ut kvällsrundan med hunden.

    Porchez, ok, då förstår jag. Jag hoppas att du hittar något som du vill göra, och som du inte behöver flytta för.

    Koko, jobbiga beslut angående huset. Men det låter väldigt spännande att riva och bygga nytt. Men det är ju så klart ett stort och arbetssamt projekt.

    Nu kommer jag inte ihåg mer, ska gå och sova. Ses en annan dag!

    Fru E, du är (snart) inboxad. 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!