• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Den där blogginlägget till den stressade bilföraren, kom att tänka på det idag när vi var ute och körde, och en idiot fick för sig att tränga in sig i en rondell... mig veterligen ska man lämna företräde till de som redan är i rondellen, inte räkna med att de som är i rondellen ska stanna och släppa in en. Pucko

  • Oupsie

    Jag visste förresten inte att det räckte med att ha barnet i en säng jämte sig för att det skulle räknas som samsovning, jag trodde att det endast var om man sov i samma säng. Daisy har sovit jämte oss hela tiden, fast i en egen säng, så då har väl vi också samsovit. Antar jag...  

  • Oupsie

    Stackars Livia . Hoppas att det går bra hos doktorn!

    Snorkis, oj, hoppas att vyssanlull gör susen för Leffelinas sömn. Man behöver ju sova mer än det där... Kram!

    Snorkis och Vickan, vad har VK för metod? Räkna kalorier? Funderar på att göra er sällskap, om jag får. Har inte vågat ställa mig på vågen på ett tag men gissar på att jag har 10-15 kg att gå nerObestämd

    Lappis, när är det ni åker? Hoppas att vädret ändrar sig, för det låter ju inte så kul.

    Själv kollar jag vädret med jämna mellanrum också, ska ha lite festligheter snart och för ett par dagar sen så var prognosen sol, men nu är den regn... . Måtte det ändra sig igen.

    MSW, låter som en trevlig helg. Gillade du filmen? Har inte sett den första delen heller, får kanske vänta till den här går att hyra också, för jag tror inte att vi kommer iväg på bio på ett tag.
     
    Hattis, hur går det ? Jag vill gärna se en bild på den tjusiga klänningen i galleriet btw

  • Oupsie

    Snorkis, jag har msn. Ska inboxa dig min adress när jag postat det här inlägget.

    Och jag inboxar även PB och Vickan.

    Jag tänker ta det lugnt och göra det ordentligt, tidigare har jag ofta satt upp ganska svåra mål och inte orkat, men den här gången tänker jag ta tid på mig. Jag hoppar över beach 2011, och satsar på beach 2012 . Så Snartis, du kanske kan hoppa på när du slutat amma. Jag kan ju inte heller röra mig så bra, så jag kan ju inte träna särskilt hårt (jä*la fogar ) så det kommer nog att ta ett tag för mig.

    AM, båda två väskmodellerna var jättefina .

    MSW, jag kan inte komma ihåg att jag blev yr. Jag var ju yr en del i början av graviditeten, men inget som jag kommer ihåg blev värre av Lergiganet.  

  • Oupsie
    passionsblomman skrev 2011-07-19 16:53:33 följande:
    Oupsie, jag är helt på din linje! Lugn och fin, hälsofil...
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Oupsie

    Snartis, jobbigt att du mår dåligt av citodonen. Har läst (på FL) om folk som fått extra starka alvedon utskrivna. Har du fått prova sådana? 

  • Oupsie

    Snartis, det låter jättejobbigt och det borde ju vara bättre att du blir igångsatt istället för att äta morfin (tycker jag i alla fall). Förhoppningsvis så får lillebror snart bråttom ut av sig själv .

    Stora kramar till Snorkisfamiljen!
     
    Tinga, vad mysigt det låter .

    Liten, hoppas att flytten gått smidig toch att det inte är allför trista överraskningar som ni har fått.

    Här försöker Daisy också att krypa, idag har hon ställt sig i krypställning ett antal gånger men tar sig ingenstans. När hon ligger på magen så drar hon sig dock framåt med armarna och lyckas ibland att skjuta ifrån med benen, andra gånger ligger hon mest och sparkar med benen uppe i luften, inte så effektivt

  • Oupsie

    Tittar in lite snabbt. Har fullt upp här med besök, en vild bebis och försök till allmänt fix.

    Tänkte mest önska ett stort lycka till till Snartis. Jag hoppas att det sätter igång på riktigt snart och att förlossningen blir en drömvariant av en sådan . Heja lillebror! Kom ut!

    Stor kram till er andra! 

  • Oupsie

    Det är bara jag och Daisy som är vakna här i huset så det kanske kan vara ett bra tillfälle att skriva lite här. Så länge Daisy går med på det förstås...

    Porchez,   , jag är helt övertygad om att du kommer att hitta din prins, men jag förstår att det känns pestjobbigt just nu. Stor kram!

    Nu somnade Daisy i min famn... blir så svårt att skriva. Får ta och lägga henne. Förhoppningsvis kan hon sova ett par timmar nu. Hon brukar inte vakna så tidigt som idag så hon behöver nog lite mer sömn.

    Båda händerna fria, vilken grej .

    Liten, om jag hade varit er hade jag åkt runt och kollat på lite köksutställningar bara för att få lite inspiration och känna hur köken "känns". Känslan i hur luckorna stängs, och hur lådorna stängs, för det är en viss skillnad där. I slutändan så handlar det ju om hur mycket pengar som man vill, och kan, lägga ner på ett kök. Vi hade ett ikeakök i lägenheten och vi var jättenöjda med det, nu har vi från vedum och vi är väldigt nöjda med det också, förutom att det är för lite för litet (men det är ju inte köksföretagets fel). Saker som jag (helst inte) skulle vilja vara utan i ett kök är induktionshäll, pyrolysugn, och stenskiva. Släta luckor tycker jag är bra för de är så mycket lättare att bara torka av och slippa diverse dammsamlingskanter. Likaså fullhöjd på skåpen så man slipper torka ovanför dem. Jag gillar när det är lättstädat . Här har vi en inbyggd fläkt, i lägenheten hade vi en frihängande rostfri sak, vilket såg snyggt ut (tycker jag) men den var inte så kul att hålla på att torka på för att den skulle vara fin. Så en sådan fläkt kommer vi nog inte att välja igen, så länge det inte blir en köksö med spis för då måste man väl ha en frihängande. Fast i lägenheten hade vi bara kolfilter så den var ju inte så effektiv, hade det varit en riktig fläkt hade det kanske inte blivit så flottigt så fort.

  • Oupsie

    Snartis, jag hoppas att du har fått sova i natt. Eller nä, jag hoppas nog att du är på BB faktiskt .

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!