• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis: Hur är det nu att vara hemma båda två?  nu har det iofs inte gått så många dagar


    1UP: Har inte heller ägt en dyr väska och tygblöjor har vi inte heller, fast min mamma trodde att vi verkligen skulle ha det till dottern.. Välkommen


    Cissi: Hoppas du hittar någon tjusig klänning att ha på dig, och hoppas festen blir trevlig.


    Telis: Klipp lugg, det växer ju ut snabbare än man tror. Och en tunn variant brukar vara snyggt.


    Snaily: Haha vilka drömmar man kan ha i slutskedet  


    Piggelin: Ja läste den där artikeln också, så himla hemskt ledsamt


    Muggles: Usch vad jobbigt med Facebook människan, hoppas han slutar nu..


     


    Har hunnit med att lämna på fsk och fredags handla lite mat och hämta ut paket på posten. Och sett en film. Kanske skall ta lite lunch nu..


     

  • smint
    Telis skrev 2010-12-03 13:12:17 följande:
    smint, det går finfint! Vilken lyx! Just nu byts det en bajsblöja inne i badrummet helt utan min medverkan. 
     

    Underbart


    Jessus vad det snöar, ångrar att jag tog vagnen till fsk i morse då det lär vara tungt att dra hem den..  


     

  • smint

    Jag byter gärna jobb snart och har väl mer eller mindre lovat att jag skall sluta mitt jobb efter mamma ledigheten och göra något annat. Har varit där i 10 år nu och det hat hänt mycket på sistone som gör att jag känner att jag behöver göra något annat.


    PB: Ja det är verkligen det vanligaste ämnet när man skall träffa nytt folk, vad gör du.. Kan man inte komma på något nytt att prata om Säker på att det kommer ordna sig för dig när tiden väl är mogen


    Myser framför Pippi i söderhavet med en fredagstrött tjej. Hämtade paket och har provat en mamma klänning från hm. såg att dom hade rea häromdagen och tänkte att jag kommer behöva en klänning på jobbets julfest, julafton och nyår... så det får bli en svart klänning som jag kommer kunna ha efter också om amningen går bra. 


    Har förberett kvällens middag så mkt det går. I kväll blir det biff rydberg här hemma. Saknar dock rödvinet...


     

  • smint

    ja hoho snigeln :)  


    Här var det lite aktivitet idag, Omsan, skönt att stora följde med till mormor men så jobbigt det är för er ..   Hör grannarna bråka med sin 15 åring varje dag nu, det skriks och gråts så det står härliga till. Har tänkt mycket på dig då.


    Klockarbol: Vad skönt med ett tecken från dig, tror du gör rätt som har honom kvar hemma så det inte blir något förhastat. Och skönt med sjukskrivning och psyk prat också


    Har en liten snuvig tjej här hemma med lite feber.. men gissade att hon skulle åka på ngt när världens hängigaste barn var på fsk 1 dag denna vecka.. Får se hur det utvecklar sig. 


    Vi har varit och storhandlat lite och skall snart laga fiskgryta. Har fått tag på losec mups för halsbrännan nu och nu har kramperna släppt med, så det är ngt som hjälper iaf. Skall till BM på måndag och fråga henne lite vad hon tror. Skall även på extra UL då bebisen hade liten anmärkning på njurbäckenet på RUL, precis på gränsen, så vi får se bebis en gång till innan det är dags


    I morgon skall jag på adventskonsert i sofia kyrka skall bli så mysigt. en gammal kollega som sjunger så det skall bli kul.


    Inget överaskande att Jay gick till final igår, men vet inte vad jag gillar Minnah riktigt.. Men spelar inte ngn roll, Jay kommer ju vinna hela tävlingen iaf..

  • smint

    MSW: Skönt att höra att ni kommit hem nu, eller iaf du Så ni inte har kommit bort i snön..


    PB: haha nej åldern är känslig

  • smint

    Snaily: Dilaterat njurbäcken heter det, och om det fortfarande är förstorat vid extra UL så skall dom kika på bebisen när den kommer ut, det kan innebära att barnet inte kan kissa riktigt ordentligt utan att urinen åker upp tillbaka i röret så det kan vara risk för Urinvägsinfektioner, men då gör dom en enkel op så är det löst.  Men i de allra flesta fall så har det gått tillbaka vid födseln.. Så inget jag oroar mig för..


    Ja oacka bilen ordentligt inför kommande resa, har ni någon bekant i östersund som ni skulle kunna sova hos om det nu skulle vara så att ni blir hemskickade?  Fast man vill ju kanske gärna vara för sig själv då..


    Snorkis: Kram till dig, din kommande tatuering låter supefin, och god middag ni ätit i kväll. 


    Parnassia: oj vilka utevcklingssprång lilla satt inne med, inte konstigt att sömnen var lite knackig..

  • smint

    Hattis: Hoppas det är ett falsklarm.. 


    Fasen det är så mycket rött i december ändå så då kan väl tanten ta semester....


     

  • smint

    September: Ja har inga riktiga forhoppningar på sista avsnittet av Event,  känns lite för mkt som skall redas ut tycker jag och fattar inte om det kommer en säsong till.  Härligt med barnvaktstid  Nu är det torka på den fronten sedan ett tag tillbaka...


    BS: Jo det är samma som din bror råkat ut för, det är antibiotika men det kan även bli en operation men liten sådan i sånt fall. 


    Har haft en ljuvlig stund med vacker musik i kyrkan, ångrar att jag slutade sjunga, får se om jag kan ta upp det någon gång..


    Här är det också förkylda barn, bara lite lite feber typ 37,8 men genomskinligt snor och hosta.. Hon får helt klart vara hemma, men bättre att bli sjuk nu än vid lucia.. 


    Låter som ni hade en trevlig dejt igår skönt att alla kom hem allihopa.


     


     

  • smint

    Snaily, ta det lugnt vännen, inte ut och hoppa över bäckar sådär, du kan ju ramla också.. Ta det lugnt nu resten av dagen..


    Piggelin: Gud så roligt med bröllop  Grattis i förskott


    Skall straxt iväg till BM och sedan UL, blir en liten sväng till jobbet och hämta lite mer saker emellan..  Väntar bara hem sambon som skall ta över dottern som är sjuk..Stackarn hon är så hes och snuvig.. 


    Har också sjukt ont i bäckenet idag, gick lite för långt igår när vi gick hem från kyrkan.. råkade gå fel när vi pratade.. Men men det går nog över


    Ang frierier och hur vi träffats kan jag ta i kväll. inte så spektakulärt men eftersom det kommit många berättelser så kan jag bidra med vårat.


     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!