• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM: Ja så kan det ju vara också, men jag är ju hemma för att vila och det blir ju si och så med det nu när hon är hemma, men hon hostar fortfarande massor så det blir nog hemma..

  • smint

    Jodå hon får vara hemma har jag beslutat nu. Vi var ute en sväng och gick och postade brev och sedan fick hon åka lite pulka i vår lilla backe här. Men man märker att hon inte riktigt orkar, sedan om det är skillnad när hon är på fsk vet jag ju inte.. Men hon får vara hemma i morgon med..


    Jag har inte heller varit på junibacken, måste se till att komma dit någon gång nu när jag kommer vara hemma. Mina föräldrar var där med T när dom var uppe förra hösten och dom tyckte det var helt fantastiskt. 


    BS: Trist att Astrid blivit sjuk nu också. Hon kunde väl få ha sluppit? 


    Cissi: Full fart med julfester  Men det låter skoj. 


     

  • smint

    Muggles: Vad underbart att du känner dig så bra och Gravid  

  • smint

    ja det blev lite för plottrigt måste jag säga.. 

  • smint
    BrudSommar2006 skrev 2010-12-09 16:23:03 följande:
    Bah.

    "Du måste ange mer text för att få posta". Vilket skräp.
    så är det på Familjeliv också.. ytterst irriterande
  • smint

    hej och hå. Nu skall jag smyga till tåget och åka till jobbet för att gå på julmiddag. Ingen aning om vart, men etersom vi inte förbeställt mat vilket vi brukar göra så är det förmodligen ett ställe med buffe.. och julbord är det inte vet jag.. hoppas på något gott iaf

  • smint

    Godmorgon godmorgon

    Fredag it is  Känns extra välkommet idag med tanke på veckans sjukstuga.. Dock har jag knappt någon röst idag så får inse att jag blivit smittad.

    Har svårt med det här nya designen, men man vänjer sig väl som med allt annat

    Tinga: Åh så skönt att det gick bra med op, hoppas vägningen idag går bra. 

    PB: Åh vad irriterande med godiset  Aldrig är man så sugen som just då..

    Klockarbol: Smart idé med jordnötsgrejen, synd bara att jag sällan har jordnötssmör hemma, men det verkade sött och gott

    Lappis: Härligt med sväng på stan med make och svärmor och gott med champagne

    AM: Hmph för tjurig familj, men skönt att du fått igenom din julklappsidé iaf.

     

  • smint

    oj nu blev det morgontrafik här inne

    Kappelösa: haha ja jag tänkte också på den där bimbon eller vad man skall kalla det för. Fattar inte riktigt poängen

    Snaily: Åh vilken busig hoa.. nu får du ta och komma ut  så många som har BF just nu i dagarna så det är så spännande .. grannens vatten gick i tisdags och i går blev hon nog igångsatt, pratade med henne på fm och då skulle hon ringa och få tid.. Såg nyss att hennes make kom hem så hoppas det är klart för dom nu.. Så nu vill vi att det skall ta fart för dig med  

    PB: Usch stackars dig, vet inte vad jag skall säga.. Men en bamsekram kommer det iaf från mig. KRAMHjärta 

    ja middagen igår var väl halvlyckad, först hade chefen bokat bord på någon jättefin restaurang i närheten av jobbet, men sedan hade hon fått meny förslag och då var det 2 rätter vi fick välja på en fisk och en kött.. hade ju inte varit ngt problem för oss men hon är vegetarian, men det hade dom ju kunnat styra upp om det bara är en person som är.. så då fick hon ju panik och bråttom så hon hade bokat julbord på en ganska ocharmig lokal i gamla stan.. det finns ju bra och dåliga julbord men detta var inte bra.. typ mamma scan köttbullar och lite sill.. och massa lax som jag inte kunde äta.. sedan var det ett showband som började spela precis när vi började äta så vi kunde inte prata överhuvudtaget..  jaja sällskapet  var ju trevligt så får se det så  Usch vad jag låter gnällig men så mycket restauranger det finns i stan så borde hon kunnat hitta något annat?  visst det är julbordstider, men det borde gått tycker jag..
     

  • smint

    ja jag såg att dom var ett "par" eller mer än bara vänner  Andreas carlsson tyckte hela finalen började likna en fars om dom nu skulle vara ett par..

  • smint

    Någon som har tips på en 25 års present till sambons syster.. som vanligt har han glömt det och ikväll skall hon tydligen ha middag hemma hos föräldrarna.. så jag och dottern får åka och försöka hitta något litet.. Så om ni har tips så tar jag gärna emot

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!