• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snorkis: Säger som Ore, inte konstigt alls att du oroar dig. Skönt att få se den lill* igen. Gud så jobbigt med värmesystemet. Hoppas att dom får något återbud eller så.. 

    Ore: Ja det där med plats är alltid lika klurigt. Försöker slänga saker med jämna mellanrum men tycker det kommer nya saker hela tiden Fick ett jättefint fat i julklapp som är stort och det går inte in i våra vanliga köksskåp, skall möblera om lite ovanför kylen så kanske det går in där...

    Nu vagnsletning igen.. Nu har sambon provkört en bugboo med vinterhjul och han blev såld så nu skall det letas en sådan vagn på blocket.. Har sett en på ön jag kommer ifrån som mina föräldrar skulle kunna plocka upp och skicka.. lite lägre pris där än i storstan och inte lika stor efterfrågan.. 

  • smint

    PB: Stor kram till dig, men fira födelsedagen in sommar istället?  När livet förhoppningsvis känns lite lättare?  En stor sommarfest  

    Lappis: Bra att du bokade av träningen, du får ju inte bli sjuk nu när ni skall till svärmor över nyår. Vilken härlig födelsedagspresent till din mamma föresten

    EA: Skräp att mensen inte kommit än.. Men man hoppas ju att den inte kommer alls

    gud vad det är jobbigt inne i stan nu, dra barnvagn i denna snömodd fick mig att få panik.. Men men, vi kom till BM och allt såg bra ut, när hon kollade blodtrycket så sa hon att det var lite högt jämfört med förra gångerna så att jag skulle vara observant på huvudvärk osv.. men när jag kollade min journal så ligger det lika bra som hela grav.. jaja bra att hon har koll iaf.. sedan visste hon inte om den hade vänt sig nedåt denna gång heller så skall tillbaka nästa vecka för att se att den verkligen ligger nedåt och ev fixerat sig.. annars måste jag in på vändningsförsök..

    och vi har äntligen köpt vagn, fick tag i en fin bugga på ön jag kommer i från till otroligt bra pris med nytt chassi i kartong, vinterhjul ingick osv.. mina föräldrar hämtar den i morgon och skickar sedan upp den.. Känns skönt att ha den biten kvar.. nu är det bara babyskydd och badbalja och ev lite kläder kvar.. skall gå igenom dotterns påsar och se vad lillebror kan använda  Vi vet att det blir en kille denna gång.

    kikar in sedan 

  • smint

    september: Grattis till plusset och hoppas nu för allt i  världen att sprutorna hjälper.

    Snorkis: Grät länge efter jag läst din berättelse igår, vilken smärta och ångest.  Tack för att du delade med dig. Hoppas läkaren blir lite mjukare efter hand och att besöken lugnar dig.

    Sweet: Åh så jobbigt med green card ansökan, läste lite i bloggen också. Hoppas det skall lösa sig snart. Jobba inte ihjäl dig nu och ha en härlig nyårsafton.

     

  • smint

    PB: Klart du skall skriva av dig här inne, vi lyssnar och jag vet att du kommer tillbaka på banan snart. Kram 

  • smint

    Snorkis: Jag tänkte bara på hur ni märkte att S inte levde? Märkte ni av det hemma pga minskade rörelser ? eller var ni på kontroll och dom upptäckte det?  Jobbig fråga förstår jag men det har jag tänkt på hur man känner att något är fel?  Kram{#emotions_dlg.flower}

    Porchez: Ha så mysigt hos din kompis och lilla bebisen. Köp med något riktigt gott fika och kanske någon glassig tidning bara till henne.

     

  • smint

    Snorkis: Återigen tack för att du delar med dig ... Fy vad hemskt men där tystnaden vid kontrollen....

     

  • smint

    Ore: Grattis till sonens gå framgång  Dom ser sjukt stora ut helt plötsligt när dom börjar gå.. Kikade för några dagar sedan på några filmsnuttar vi filmade när dottern började gå.. Så sött

    Oms: Tack för infon om värkstimulerande, har nog pratat med just  Sophie om just det vid vår förra graviditet, hon är gudmor till sambons halvsyster så vi träffas på då och då.   Skall skriva mitt förlossningsbrev snart och skall ta upp det..

    PB: Jag dör vilka söta hundar, dom liknar mycket de som min svärmor har, bichon havanais(Stavning?)   Läste i andra tråden om lilla Elise, ja mycket skall man lära sig tyvärr om syndrom och liknande.. fy sjutton säger jag bara.

     

  • smint

    Klockarbol: Fan vad jobbigt med bilen, hoppas allt går bra idag iaf..  

  • smint

    idag skal jag och dottern ta oss till någon galleria och byta en tröja hon fick i julklapp och leta vattenkokare.. Vår la av på julafton, så fort jag satte i gång den så slog jordfelsbrytaren av.. kändes ju sådär säkert    

    Hoppas alla har en bra dag på alla håll .

    Kram 

  • smint

    Gott nytt år alla fina människor.

    Är på uselt humör efter flera nätter med att ha svårt att sova, i natt var dottern vaken mellan 3-5, propsade på att jag skulle ligga i hennes säng.. sov till 8 sedan.. Men sambon som jobbat en hel del dessa dagar och kvällar och lovat gå upp med henne ändå gick inte att få liv i så fick gå upp iaf.. halv 10 väckte jag honom för att få gå och lägga mig men då bara gnällde han att han var så trööött osv.. men va fan jag har tagit hand om T de senaste 2 veckorna, är höggravid, sover dåligt.. räknas inte det då???   Så nu är vi 2 på dåligt humör... Men har fått ut honom och T och åka lite pulka nu..

    Har ingen lust alls att gå bort i kväll men men det blir väl bra, vet att det kommer bli jag som tar hand om henne hela kvällen för sambon skall hjälpa till med maten.. Men det kommer flera barn så det blir nog kul för T..

    Sorry om det blev ett ego inlägg och lite surt men just nu orkar jag inte mera...

    Men som sagt  Ha en underbar nyårsafton allesammans Skål 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!