• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Håller tummarna stenhårt nu...

    Tinga: Vad sorgligt med din mormor, men skönt att du och din bror han sitta en stund hos henne på morgonen.. {#emotions_dlg.flower} 

    Ore: Känner också så att jag blir en bättre mamma om jag är i från dottern lite på dagen om jag nu jobbar eller är sjukskriven och hon på förskolan.. hon behöver lite annan stimulans än jag kan ge henne hemma..

     

  • smint
    Fossing77 skrev 2011-01-12 09:52:56 följande:
    AM: Tjusigt! Alla behöver vi en blivande gängmedlem i familjen ;) Hector är jättefint namn tycker jag. Elliot, som är mitt största monster, är från draken i Peter och draken... :)
    hihi  den boken läste vi i morse :) fick en massa böcker av svärmor som sambon haft när dom var små. Den är ju bara så söt den boken

    Koko: Stor kram till dig, usch så jobbigt med cancer bland närstående..   och jag tolkade inte heller ditt inlägg om snaily på något konstigt sätt  Skönt att höra ifrån henne iaf

     
  • smint

    jippi vilka underbara nyheter {#emotions_dlg.flower}     nu kan vi andas ut äntligen.. men håller tummarna några dagar till för säkerhets skull.  

    klart det skall vara skumpa på en onsdag Skål 

  • smint

    Snaily: Vad härligt att höra från dig. Och vad mysigt med systerbesök och besök hos grannar som fått barn.  Ja ljuset gör att man verkligen blir piggare.. var så glad när solen sken i måndags..

    men nu snöar det igen, inte för att jag trodde det skulle bli vår nu men det kunde väl vara nog med den snön som ligger?  

    lunch här med, skall nog ta en liten lussebulle till efterätt, dom räckte hela julen minsann  Och en god kaffe. Vi fick en fantastisk bra mjölkskummare i julklapp som tillbehör till vår nespressobryggare, och den gör perfekt skum /varm mjölk.   

  • smint

    vi använde den där hinken väldigt lite.. gillade inte just den varianten, finns ju många olika.. men påsarna är ju sjukt dyra så vi slängde vår hink efter ett tag.. körde med avfallspåsar/hundpåsar istället..

    har helt glömt bort att anmäla mig för ett sådant paket, kanske skall göra det, men man akn välja bort hinken såg jag.. 

  • smint

    jo lägger man bara bajsblöjor däri så räcker den ju längre..

    Läste dock om någon på FL som hade en sådan hink och bara la bajsblöjor i, men hon bytte så sällan så det hade blivit larver i hinken.. höll på att kräkas när jag läste det..    då undrar man hur ofta hon bytte påse..

     

  • smint

    åh så löjligt med färgade påsar    Men men det skall väl finnas något för alla

    här är fl länken till inlägget med larverna men det kanske inte är så intressant läsning egentligen.. jag har nog för mkt tid över just nu    www.familjeliv.se/Forum-4-362/m54413876.html 

  • smint

    Snorkis: Stackare med dina tankar. Kram.  Men jag trodde i min värld att när man gått igenom något som ni gått igenom fick flera ul i början?  eller under hela tiden?  Just för att lugna?  Men hoppas kallelsen kommer snart.

    dottern verkar ha kommit till insikt att det kommer bli en förändring här hemma snart tror jag, har haft så dåligt humör på em sedan hon kom hem, utbrott och mkt arg på mig... eller så är det för att hon varit ledig så länge och nu är på förskola igen.. Men i morgon är det sista dag innan helg. på fredag är förskolan stängd så då är vi hemma och myser.. hon sa att hon varit ledsen på förskolan idag men det var något med en fröken som inte varit rätt förstod inte riktigt vad det handlade om. men ingen av fröknarna sa något när jag frågade om allt varit bra.. får fråga i morgon, känns som hon är lite deppig helt enkelt..  

    ang mötet som var före jul så har polisen utrett färdigt och det finns inga misstankar mot den anställda på några grunder.. i morgon är det nytt möte med polisen närvarande om vi vill ställa frågor osv.. Så det känns skönt iaf. Men personen i fråga är inte tillbaka på förskolan ännu iaf.. 

  • smint

    Frullan: Stor kram till dig, fy fasen vad jobbigt .. klart du skall komma in hit och berätta.. Vet inte vad jag skall säga mera.  Men skickar massa kramar iaf.{#emotions_dlg.flower}

  • smint

    Jag är här, men sidan segar så otroligt så det går knappt att komma in.

    gör ett försök efter lunch att skriva något längre då jag inte vet om det kommer postas eller inte 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!