• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    PB: Låter bra att ni åker ändå, du får lägga dig tidigt och försöka sova bort det i natt.. Och ta en rejäl whiskey eller liknande...Kram

    Var ute i snöstormen idag men det ångrar jag.. skulle bara till affären, men skulle skickat sambon istället.. jaja

    usch alla ord känns så futtiga en dag som denna, vet inte riktigt vad man skall skriva..

    Dottern har gått med trosor hela dagen utan större olyckor så nu kör vi så hemma iaf, skulle vara skönt om hon är hyffsat torr när våren kommer..

    ikväll blir det lite god sallad när dottern lagt sig, hon har inte sovit middag så  det blir tidigt i säng för henne. Jag älskar att göra goda sallader med gott bröd till.

    jo det var ju det jag skulle fråga er om, några bra recept på enkla och goda bröd.. tänkte försöka baka lite nästa vecka.. gärna både mörkt bröd och ljust bröd..

    FrU E: Ah men om det är fint väder så kan ju 3 veckor på ett tak vara ok   

  • smint
    passionsblomman skrev 2011-01-06 16:35:45 följande:
    Smint, ja jag hoppas verkligen att jag kan sova inatt. Det är säkerligen en bidragande orsak att jag inte kan sova just nu, som sänker mitt immunförsvar och därför blir jag så här förkyld. Det är länge sedan jag sov ordentligt. Det är därför jag får näsblod. Det är ett klockrent teckan på att jag är helt slut.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Jo kroppen brukar ju säga ifrån till slut. Håller alla tummar iaf att du skall må bättre i morgon.

     
  • smint

    Frullan: Skickar en kram till dig också, som de andra sagt här finns plats för allas helveten.. varför det nu måste finnas helveten för.. Kram

    en kompis länkade på sin blogg till en film från youtube som handlade om en mamma och ett barn, jag kunde inte se på det, misstänkte att det skulle handla om något hemskt,, hon var tydligen helt galen mot honom.. fixar inte att se sådant..   stackars barn som har sådant helvete.. 

  • smint

    "Det är ingen vanlig dag, för det är pb's födelsedag" Hurra hurra hurra. Grattis kram mitt i natten.

  • smint

    oupise: Så känner jag också emmelanåt, att ljumsken skall hoppa ur led. Men min bebis är inte fixerad så jag tror det är när jag går för fort eller så..

    Cicci: Härligt med Madicken film, längtar till T blir lagom ålder för de filmerna.. Men nu sitter vi bänkade framför pettson och findus på barnkanalen.

    idag skall vi handla det sista till bebbo. skötbädd, babyskydd och lite annat.. 

  • smint

    Muggles: Bra med målbild, men förstår att det är otroligt segt till Måndag... Kram till dig..

    hemma efter en lyckad shoppingtur, fick med oss allt hem som vi skulle ha så nu är vi redo för lillebrors ankomst.. eller lite blöjor och så skall handlas men det tar vi senare.. 

  • smint

    Fossing77: Välkommen ja datorn är nödvändig när man är hemma och skrotar.. eller iofs det gör man kanske inte gör med massa barn, men du fattar

    Jobbar i samma bransch som du, kul med bröllop

    Nu degar vi soffan efter en liten tapasmiddag här hemma, revbenspjäll, hemmagjorda vårrullar( från min bror). oliver, stekta svampar och stekt potatis.. och 2 olika såser.  gott var det

    i morgon skall vi på julgransplundring hos en av grannarna.. dom har bjudit in alla grannar verkar det som. skall bli lite mysigt..

    Dottern valde stolt nya trosor i affären idag, la fram dom på disken och sa tack så mkt när hon fick tillbaka påsen  Nu kör vi hårt här hemma med bara trosor.. men nummer 2 är lite jobbigt fortfarande.. Men hon känner när hon är kissnödig iaf.

     

  • smint

    hade hellre haft maja min maja här hemma, frågar man henne vad hon vill lyssna på så är det 9 fall av 10 "Manboy" och den önskar dom på dagis också tydligen jämt.. förstår inte hur den kunnat bli så poppis bland barnen?

  • smint

    Vänner: Åh så härligt med varmbadhus, längtar till jag kan bada i bassäng igen.. får så lätt uvi så har undvikit det nu under grav..     haha ja manboy är verkligen barnens favorit

    Liten: Nattblöjan är nog det svåraste att ta bort, men helt plötsligt fixar dom det..

    Men är imponerad av dottern, hon säger till när hon behöver kissa och det har skett ytterst få olyckor i helgen.., Men vi kör på hemma nu, på dagis får det vänta lite till.. så mkt annat där som lockar..

    Idag har vi haft en produktiv fm, jag har stordtädat badrummet, rensat och flyttat lite saker.. vi har bytt lakan i alla sängar och nu skall vi snart äta gulasch till lunch.  senare blir det julgransplundring.

    Muggles: snart är det måndag, hur dags åker ni? 

  • smint

    Har tänkt på familjen mugglan hela dagen.. Håller tummarna fortfarande...

    Nu är vardagen tillbaka igen, jag inledde med att lämna skruttan på förskolan, hon gick hela vägen för hon är stor nu sa hon, hon hittade kottar som kommit från när snön försvunnit från trottoaren och solen sken.. Ljuvligt, hon sprang in till fröken och var så nöjd.

    Sedan gick jag hem och la mig i sängen och bara vilade i 2 timmar, har knappt hunnit vila sedan jul så idag hade jag bestämt att bara ta det lugnt.

    julgransplundringen var trevlig och kul att träffa alla barnfamiljer i området, många som kommer vara hemma under våren med småttingar så det känns kul..

    PB: Åh så härligt att ni kom i väg på er tripp och att den var bra. Trist bara att du är sjuk men hoppas det känns bättre idag.

    Hattis: Sök jobbet säger jag med

    Tinga: Supergulligt skrivet om dina pojkar  Ja man borde verkligen skriva lite mera om sina barn, det är min stora dåliga samvete att jag inte noterat så mycket från T´s första år..

     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!