• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nu verkar sidan funka bättre.

    Hurra att muggels får åka hem idag, hoppas nu inte doktorn menade jätteförtidig födsel...

    AM: Åh ostron är ju så fantastiskt gott, skall nog planera en skaldjur och ostkväll den närmaste månaden.   Låter som ett roligt jobb du har nu  

    MSW: Skriv av dig det lättar oftast på trycket, förstår om du har lite ångest för att skolan börjar i morgon.

    BS: Lycka till på kontrollen med A.  

    har sovit kasst som vanligt, vaken mellan 3 och 5.30 så lagom pigg när klockar ringde vid halv 7... dottern måste upp vid 7 för att hinna äta frukost i lugn och ro och för att dom inte skall behöva stressa sedan. Men det blev kaos i morse, sambon kom upp i tid men ägnar sig helt åt sig själv så när dottern då vill klä på sig själv och då skall hon klä på allt själv så blev han irriterad och stressad för att dom skulle missa tåget.. för hon skall gå själv nu när det är så mkt snö för det blir för tungt med vagnen.. men dom han väl till slut men såg att han fick bära henne iaf..

    jaja och sova på fm funkar inte, försökte i 2 timmar men gav sedan upp.. kanske skall försöka lura lite nu istället för att steka pannkakorna som jag hade tänkt till middag..  

  • smint

    BS: Ja vi åker saltsjöbanan 2 stationer.. önskar plats rakt över gatan men får se till hösten om vi får plats där.. Så lite träligt men men :)

    AM: Jättesnygg klänning, men färg har jag svårt att säga, då jag förmodligen har en bild av dig som du kanske inte alls ser ut, med hårfärg osv  

  • smint

    Snorkis: Åh så underbart att ni träffade på en sådan fantastisk BM, och vad skönt att det såg bra ut. {#emotions_dlg.flower} läste också den artikeln och det knep i hjärtat här med..

    Tinga: Glömde kommentera din morfar, hu så ledsamt att inte förstå.. och få beskedet hela tiden..  

    håhå dottern somnade vid halv 8 efter en hemsk eftermiddag, hon hade inte sovit middag på fsk så hon var rejält speedad när jag hämtade, sedan hade det varit gröt till mellis vilket hon inte äter så hon hade lågt blodsocket.. gick bra fram till vi skulle gå på tåget.. sedan spårade det ut... hade jag haft vagnen hade hon somnat men nu har hon hållt sig vaken och ätit och somnat i tid.. vilket jag är tacksam för.. men gud vad de små liven kan skrika, gråta..

     

  • smint

    ore: Tofu  lät lite underligt.. och syskonvagn för 3 finns det?  i så fall måste den ju bli sjukt lång eller jäkligt bred

  • smint

    haha ja jämfört med resten av lägenheten så    Men undrar vem som köper den där..

  • smint

    am: den ligger i rågsved, kollade på hemnet vad dom hade för utpris och det var 990.000..... mer lär dom nog inte få ...

  • smint

    Frullan: Jag hade nog också känt bitterhet gentemot andra gravida om jag varit i den situationen. Klart man får känna så

    Lappis: Huset var ju superfint, men många rum  Men vaxholm är lite off tycker jag

    Sov ganska ok i natt, har nog kommit in i en period som jag hade för några år sedan, jag kunde inte sova, mkt var nog också att jag när vi skulle sova låg och tänkte, nu måste jag somna osv osv.. och då slappnar ju kroppen inte av.. Men nu ligger jag och tänker på förlossning och amning och miljoner andra saker..

    Vi tar det lugnt här idag, plockat ned alla julsaker och granen åker ut i kväll. Dottern sov rekord i morse efter sin vaken dag i går, somnade 19.30 och vaknade 8.00.. så det blir nog full rulle senare idag, men tidig säng gång då

    Välkomna hem muggles, måste gå tillbaka och se om jag missat inlägg nu inser jag.

     

  • smint

    jag har ätit någon god gooh rätt, tror det var pasta med tomat och mozarella sås.. mkt smak av tomaterna minns jag..

    ja minns inte att jag hade svårt att lägga dottern ju senare det blev, men hon har varit ett väldigt sömnigt barn från dag 1, men kanske inte just nu då  Men när hon var upp till 1 så hade vi väldig tur inser jag.. skall bli väldigt intressant att se vad lillebebisen är för typ.

    sitter och skriver förlossningsplan nu, nu vet man ju hur man inte vill ha det iaf från föregående gång.. och har packat bb väskan så gott det går.. och skickat ut barnvaktslistan till de berörda.. Så nu känner jag mig lite lugnare..

    AM: Härligt med rea, hade jag haft ork hade jag nog kunnat fynda massa barnkläder men orkar inte ge mig in till stan.  

    Mugglan: Härligt att ni får gå på koll varje vecka nu, men finns det risk att det kan bli samma sak igen?  eller är det lugnare nu?  Hoppas du får vila idag och i helgen..  
     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!