• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    fru AM skrev 2010-12-14 14:18:47 följande:
    Det var det jag anade - därav barnstolarna (i o f s glömde jag samtidigat bort hur ung Pricken är ... han sitter ju inte i barnstol än ... )

    Stolt öve rmig själv: från scratch till 100 nystekta köttbullar på en timma ... nytt personligt rekord! Julbordet är räddat (för barnens del i alla fall).Cool
    Härligt  Finns inget godare än hemgjorda köttbullar. Skall göra ett lass och lägga i frysen tills bebisen är ute.. 
  • smint

    Telis: Usch vilken sorglig historia.. undrar om man fixar att se det programmet.. 

    Är också galet blödig sedan dottern kom, men nu under grav är det inte så farligt..

    Lappis: Hoppas så att kön bara rasslar till under nästa år. Läser ibland på fl om dom som fått barnbesked, vilket samtal det måste vara att få..

    Snaily: Välkommen hem  Vad tyckte korven om den nya familjemedlemen?  

    usch fick ett mail från dotterns förskola i går kväll, där dom kallade alla föräldrar till möte i kväll. På grund av en allvarlig situation på förskolan..... sedan kunde dom inte skriva mer i mailet.. det sätter ju i gång min hjärna direkt, men både vd och personalansvarig hade kallat till mötet med så jag gissar att det kanske är massuppsägning eller att dom kanske måste stänga fsk??   Men får se ikväll, men tankarna har varit där mkt sedan mailet kom..  

  • smint

    Ha en fantastisk trevlig lunch, har ätit middag där en gång, mycket gott

  • smint

    BS: Nej sambon märkte inget i morse när han lämnade, men jag märkte iaf på 2 av pedagogerna när jag hämtade att dom inte var på sitt vanliga humör.. Man lär sig snabbt hur folk är till sättet... Jo vi har förskola i samma koncern..

    usch nej vill att klockan skall bli 18 nu så jag får veta vad det är..  Tack för alla tankar, återkommer när jag fått veta.. 

  • smint

    Nu är jag hemma och har fått dottern att sova efter många om och men...

    Mötet var ungefär det jag och många av er antagit.. Vet inte hur mkt jag vågar skriva här men nu är ju det första mötet avklarat så nu är ju de flesta informerade.... Men detta måste stanna här mellan oss.. och BS du som har barn inom samma enhet hoppas jag håller detta för dig själv..  Men det fanns misstanke om att en pedagog ev begått övergrepp.. men  kan lika gärna vara helt oskyldig, personalen har inte haft några misstankar utan detta har kommit utifrån.... Men pedagogen är urtagen ur tjänst och ärendet är hos polisen.. lyckligtvis har personen i fråga inte varit så mkt på min dotters avdelning...

    är ganska matt efter detta möte så återkommer i morgon med kommentarer på allt ni skrivit under kvällen... 

  • smint

    alltså det var ett barn på förskolan som det hade kommit från eller inte barnet, men det har ev hänt något med ett barn på förskolan.

  • smint

    Ja dom vädjade till alla att låta personalen göra det dom är där för, att ta hand om våra barn.. Så jag hoppas att folk respekterar det.  det kommer ju blir mycket snack ändå utanför grindarna osv.. Ja personen kommer nog inte komma tillbaka i tjänst om den är oskyldig .. 

  • smint
    Lila i måttliga mängder är fint men nu är det lite för mkt tycker jag..

    Sov gott i natt trots gårdagen.  

    Kappelösa: Eftersom min dotter inte är så gammal så är det ju svårt att prata om det med henne, men vi fick rådet att inte oroa barnen utan barn sänder oftast ut signaler om något skulle vara fel,  utan lämna barnen som vanligt till deras trygga miljö så allt är som vanligt..

    Vilket snöoväder, har varit hos doktorn då jag misstänkte UVI i natt och har nu fått pencelin.. har haft ganska mycket sammandragningar sista dagarna och det kan ju vara tecken på UVI.. så har tillbringat fm där.. nu skall jag äta lussebullar och se film innan jag skall hämta dottern.

    AM: Cool historia med skeppet, såg på pippi filmen för inte så länge sedan när den gick på svt barn.

     
  • smint

    Parnassia: haha jag behöver fräscha upp min barn lista lite också så det var tacksamt  Det mesta har vi hemma sedan dottern. Skall inhandla en ny skötbädd, babyskydd och en ny termometer och en ny badbalja.. Vi är lite sega denna gång sa vi precis igår.. det där med begagnad vagn var ju ett moment nu, men man måste typ ringa direkt när annonsen kommer ut för annars försvinner dom.. 

     Jäklar i min låda vad snö det kommit. men dottern gick hela vägen hem från förskolan, jag fick dra vagnen.. dom hr ju inte plogat trottoarerna heller...

    AM: Ah love actully är ju en sådan bra film, kanske skall se om den i år..var länge sedan jag såg den. Såg valentines day för ett tag sedan supergullig film..

    Ore: Ja bo i bygg kaos med en 1 åring är nog ingen hit, hoppas ni blir klara innan sommaren iaf Granit skivor är supersnyggt.. vi drömmer om ett nytt kök här också.. men har ett större projekt först..skall göra en tvättstuga i källaren och då skall det bilas brunnar och massa.. sedan göra större bad/toa uppe..

     

  • smint

    sweet: Klart det blev lite prat efter mötet i går med andra föräldrar. Men informationen som förskolan kom ju utifrån och om det betyder att någon ringt och sagt något till förskolan eller om det är föräldrarna till det ev drabbade barnet som sagt något vet jag inte.. personen i fråga kan ju ha sagt något till sina kompisar man vet ju inte.. Men alla föräldrar är såklart oroade då vi inte vet exakt vilken avdelning personen varit på då han varit lite husvikarie den senaste tiden.. Men många säger ju också så att tänk om personen är oskyldig.. fy fasen vad jobbigt.. 

    Hoppas du fick en trevlig lunch

    Spiral frågan kommer nog komma upp här snart också, satte aldrig in den efter dottern men nu skall jag väl göra det efter detta barn...

    Vi hade vagga till dottern men jag gillade inte den riktigt, det var också en släkt vagga som sambon med flera sovit i.. Men denna gång blir det antingen vagn eller spjälsäng direkt..  Dottern sov i vagnen på dagarna när vi var hemma och på natten antingen i vaggan eller i våran säng..
     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!