Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Mugglan, skönt att ni tagit beslut ang USA iaf. Verkar klokt och övertänkt. Och väldigt smart av dig att lämna dörren öppen. Är det tänkt så, så då finns chansen kvar om ett år. Och då kan mycket te sig annorlunda. Kanske ni då känner er ännu mer jättesugna och allt är lättare med tvillingarna. Eller tvärtom. Ni är övertygade om att ni vill stanna i Sverige och jobba max 40 tim/v. Vem vet?

    Tack ang jackan alla. Den är väl okej. Men byxorna är verkligen... gröna... men man blir glad av dem

    Hörni, fredagsmys ikväll. Yey!!! Men måste packa lite också innan jag kan slappna av.
    Vi måste nog åka senast 9 tror jag.

  • Norrskensflamman
    KaffeVilken härlig trådträff ni verkar ha haft

    Ingis; så bra att ni tog er i väg till pappa och att det fanns ljusglimtar. *hjärtar lilla Loppan*

    Ninnis: Syskonförsök, så härligt  o spännande

    Vi var iväg och åkte slalom och det var helt underbart. En helmysig dag i backen, massor med snö och en musiker som kämpade med nya, obekväma pjäxor och ömma ben. Men han gnällde inte nämnvärt. Sitter redan och kolla Blocket o Tradera efter begagande skidor. Så det lär bli fler slalomdagar!! Jippieee!!!

    Igår hade jag ytterligare en urrensar dag. T:s garderob gicks igenom och flyttades till ett bekvämare ställe. Med påföljden att nu har lilla K ytterligare en gigantisk hög med kläder att gå igenom... får ärva en massa av storasyrran nu.
    Vi tog dock en välbehövlig paus mitt i allt. Lilla K var och lekte hos en kompis och jag o T gick ut och promenerasde i vackervädret. Strålande sol och ett par minusgrader. Solig Så mysigt att promenera med henne. Hon har fått långa ben och har nu nästan samma tempo som mig, så det känns som att det ger lite motionsmässigt också. Men bäst är att gå där och småprata och höra hennes funderingar. Se henne göra en avstickar upp i en jättesnöhög för att stolt visa hur hon står på toppen och hoppar ner ♥.
    Hon fick bestämma runda, enda villkoret jag hade var att på hemvägen skulle vi passera hennes gudföräldrar så jag skulle få mig en kopp Kaffe 

    Musikern var och hjälpte en kompis att märka ut skoterleden på älven, så han fick sig frisk luft han också.
  • Norrskensflamman

    Jo, lite trist att tråden tappat fart, men det där går ju i vågor.


    Jag är egentligen inte alls förvånad, för det är ju så många som har småbarn nu, som tar sin tid, så jag är eg mest förvånad att ni hinner in och orkar skriva lite. Men det är jag glad för Följer er med intresse och blir så varm i hjärtat av att läsa om er. Ni betyder väldigt mycket för mig!


     


     

  • Norrskensflamman

    1500 spänn fattigare... men ägare till längdåkningsskidor och pjäxor

    Ingis; vilken härlig dröm. Vill också va med, hahaha!

  • Norrskensflamman

    Finns lite foton i mitt galleri i mappen Vinter 2012. Är det nån som inte kan se, säg till. Och så får ni lägga huvet på sned ibland, för jag har inte lyckats vrida dem rätt.... Teknikgeni som man är... NOT!


    G'day!

  • Norrskensflamman
    Hvidbrud skrev 2012-02-27 19:19:55 följande:
    Flamman: vilka fina bilder! Och så lugn du ser ut i ansiktet ja i hela ditt väsen! Vacker är du!
    OJ, tack Hvidisen. Vad fint att höra

    Jo, jag känner mig mycket lugnare mentalt, även om jag är mycket stressat pga jobbet. Men nuförtiden tankar jag lugn och harmoni på hemmaplan istället så att jag orkar.
  • Norrskensflamman

    Sådärja! Då har man varit och provat nyskidorna 3,5 km på elljusspåret. Det är så vackert i skogen att man vill gråta av lycka.

  • Norrskensflamman
    Im yours skrev 2012-02-28 10:21:39 följande:
    Flamman, vill oxå se de fina bilderna. Men jag kommer inte in ...... Kram/ Liz
    Vad märkligt Liz, för du finns med i min adressbok. Kan du se några bilder över huvud taget? Du måste välja i galleriet "Vinter 2012" istället för Standard.
    Ska försöka skicka dig länken till Facebookbilderna, det kanske går?
    Puss!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård