Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Du behöver inte kommentera alla eller lämna någon resumé för vad som hänt det senast året. Bara släng dig in här!!
    Please!!!!

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2012-02-29 17:23:55 följande:
    Jaaaa! Åh vilket lockande och pockande och peppande det ska vara hela tiden med tusen saker! Jag skulle behöva en hel hink med tålamod att ösa ur. Men, å anddra sidan kanske min rätt tuffa modell inte är helt fel? Typ, "Du, det här är faktiskt ingenting att ens diskutera. Så, kom här. Sätt dig ner. Nu frågar jag dig orden så skriver du. Kom igen! Inget gnöl." Och så beröm när det är saker som funkar.

    Gah! Jag avskyr verkligen gnäll! Det är det absolut värsta jag vet och jag har aldrig tålt det. Känn hur du känner, må hur du mår, gilla eller inte gilla, men GNÄLL inte!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Din modell är bra Blomman! och jag hatar verkligen också gnäll. Man kan tycka o känna o allt det där men inget blir bättre av att GNÄLLA.

    Jag är också rätt tuff... och använder metoder som skulle få barnpsykologen att baxna... Nädå, men jag är benhård; Nu gör du läxan innan du ens funderar på att gå till nån kompis (eller vad det nu är hon vill göra). Först läxan sen roligt. Seså, sätt dig. Jag är här, nu kör vi på så vi får det undanstökat. Kom igen.
    Mutor förekommer...
  • Norrskensflamman

    Här är -6 och regnar!!!   Vad trist!


    Men de har lovat sol lördag och söndag, hoppas den prognosen slår in


    Var på tjejmiddag igår. Kul som vanligt, men jag var lite "låg". Inte lika kul att gå på fest när man jobbat hela dagen, stressat som en galning för att hinna allt mellan himmel och jord från kl 16:30 till 18:00. Luften gick lite ur mig... Och så körde jag ju, så jag fick inget annat än vatten att dricka. Inte så uppiggande och inspirerande precis Tungan ute
    Men annars trevligt.
     
    Heloise: så underbart med en lillasyster till finaste prinsessan ♥ Jag blir varm i hjärtat bara jag tänker på det.

  • Norrskensflamman

    Behöver lite hjälp/tips/råd från er; Vad tar ni/gör ni åt svampinfektion...? Ja, precis det har jag drabbats av, på värsta stället... Fy fan vad jobbigt det är. Led av detta för 12 år sedan också, ganska rejält, ständigt återkommande. Jag var nära att bli tokig på allvar och gå i idé. Sen har det varit bra i många år, men nu har det blossat upp igen. Det känns som att jag provat ALLT.


    Dessutom är mensen sen med minst tre veckor. Jag har testat Minus två gånger och känner mig inte det minsta gravid, så egentligen är jag inte orolig för det. Men jag vill ändå få igång mensen. Nu har jag lite småont i magen idag, så kanske, kanske...

    Att det alltid ska vara nåt rackel!

  • Norrskensflamman

    Tack Ingis o September för tips.
    Jo, jag är väldigt känslig... Så fort jag äter penicillin så får jag svamp, om jag byter trosskydd, eller en alltför lång dag i täta, tajta brallor (så var det nu). Det är asjobbigt. Jag är i princip förbjuden pevaryl, när jag använde de vagiatorerna så blev det sju resor värre och slemhinnorna torkade ut totalt. Jag har fått äta Duflucan (samma som Flucozan i omgångar. Hjälpte från början, men sedan blev jag nästan immun. Har varit på pensling två gånger (de penslade nån lila vätska). Då för massor med år sedan när jag fick stopp på det var när jag själv OCH maken tog Diflucan samtidigt och inte hade sex på ett dygn lite drygt.
    Jag vet att de säger att killar inte får svamp, men jag är lite lur på att man ändå för det mellan varann på nåt vis...
    Ska ringa och prata med gyn om det inte blir bättre snart.

    Jag hann bara skriva om mensen så kom det blod på toapappret Så gynbesök får vänta ett tag...
    Ibland brukar det normalisera sig efter mensen och blir bättre.
    Vi får se.

  • Norrskensflamman

    Jag har fått ordination att inte tvätta underlivet med tvål alls (men jag följer det inte alltid) utan bara med lite vatten (som ju också torkar ut) och barnolja. En massa barnolja måste jag smörja. Bara det gör ju att man vill ta fram tvålen omedelbums. Men det där med fönen ska jag också testa, lite försiktigt.
    Jag har väldigt sköra slemhinnor enl gyn/bm.

  • Norrskensflamman

    Precis Blommis så är det... fick också veta av BM då när jag hade som värst för 12 år sedan att endast barnolja vid tvätt av muffen. Och inte så mycket vatten och hålla på och spruta upp där. För vatten torkar ut!!
    KOnstigt  nog...
    Alltså, nu har jag inte så där överjävligt ÄNNU, det jag beskrev var för 12 år sedan. Och jag vill verkligen inte hamna där igen... För jag minns att jag var redo att ta snaran   Kunde ju knappt jobba eller nåt.

    Nu har jag smort lite, lite Canestensalva, men känner att den torkar ut. Det är i princip bara barnolja i mängder som lugnar lite. Och inga trosor när jag är hemma, strosar runt i mysbrallor med gällivarehäng, stor fladdrig pyjamas på natten (eller ingen alls).

    Hur var det på kursen igår?

  • Norrskensflamman

    Man börjar ju undra hur kvinnorna gjorde förr när de inte hade Diflucan och sånt...?


    Eller drabbades de aldrig av svamp? De tvättade sig väl förmodligen inte lika frenetiskt som vi gör heller.


     

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård