• Fru Bygg

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    ingenjörsbruden skrev 2011-10-03 10:36:03 följande:

    Fru Bygg, du är en fantastisk och underbar kvinna som har en härlig sommarstuga, superfin lgh (som jag gärna vill se.....ngn gång ), en fin man o TVÅ ljuvliga o härliga små tjejer! Gör ditt beslut så att DU o NI mår bra, allt annat är ovikigt! Förkylningar kommer o går, o man kommer väldigt lång med att tvätta händer o använda handsprit. KRAAAAAAAAAM!


    Ingis, det är klart att du ska få se vår lägenhet! Vi har nästan inget planerat om helgerna nu i höst, så du är välkommen när du vill!
  • Fru Bygg

    Nu när jag äntligen har lite tid att logga in här, så kommer jag inte alls ihåg vad jag ska kommentera. Kan ju inte skylla på amningshjärna heller! Får skylla på sömnbrist, för det är det gott om här just nu.
    Helgen har varit toppen även här, vi har firat E:s 2-årsdag i dagarna tre. Hon har haft så skoj och fått så många fina paketer. Hade vi inte vardagsrummet fullt av leksaker innan, så har vi det definitivt nu!

    Annars är allt bra här, dagarna flyter på och snart är det väl jul.

  • Fru Bygg
    ingenjörsbruden skrev 2011-10-10 11:35:31 följande:
    Klart jag kommer, nu har jag lite fullt i oktober o november...men det SKA bli av!

    Hur sover lill-princessan nu? Hur mår du? Känns det ok att flaskmata?
    Den som väntar på ngt gott!

    Lillprinsessan sover väl ok om nätterna generellt. Inatt var en dålig natt, men hon hade ont i magen hela kvällen, så det kan man ju inte hjälpa. Flaskmata känns bra nu! Jag har slutat amma helt och mina bröst gör inte alls lika ont längre. Det är klart att de är ömma, men det tar ju ett tag för all mjölk att försvinna.
    Jag har förlikat mig med mitt beslut och känner mig nöjd. Nu är det bara att blicka framåt, det är beslutet som är det jobbiga att ta. N äter jättebra och går upp i vikt som hon ska, så det är ju toppen!
    Nu får ju maken chansen att mysa lite mer med N också och ge henne mat.

    Allt bra med dig och Bellabus? Läste om din helg, du måste ju ta det lite lugnt också! Blir stressad bara man läser ditt inlägg!
  • Fru Bygg

    Oj, oj, oj vad sömnbrist kan leda till många gräl med maken. Känns som om jag varit sur och grinig på maken nu i flera dar. Vi hade ett stort gräl igår ang hans jobb, sömn och barnen. N sover fortfarande som en kratta. Det finns bättre och sämre nätter, men de bra är alldeles för få för att man ska orka med de sämre. Nu sover hon knappt själv i sängen om dagarna heller. Det är bara famnen som gäller och nu är jag så slut. Maken är visserligen supergo och vi delar på nätterna, men det känns inte som om det ens räcker. E sover inte heller så bra just nu, utan vaknar två gånger per natt och vill ha välling. Det enda som snurrar ( hela huvudet snurrar också) i tankarna just nu är "sova, sova, sova". Hur tusan kan jag få till ens några minuters sömn extra?

  • Fru Bygg

    Ninnnis, skriver under vad alla andra så klokt har skrivit! Betonar dock att du är världens goaste och bästa mamma för Mini! Som jag ser upp till dig, både som person och mamma!

  • Fru Bygg

    Usch, vad jag gnäller just nu. Trodde aldrig att man kunde må såhär dåligt av för lite sömn. Känns som om hela min kropp stejkar och det enda jag gör om kvällarna och nätterna är att gråta. Nu har jag precis varit inne hos E som vaknat för första gången inatt med en välling. Känner att vi förstör de få sovrutiner vi har för henne (hon har aldrig sovit superbra, men det har funkat ok) men man bryter allt just nu för att barnen ska ha det så bra som möjligt och att vi kan få någon eller några timmars sömn iallafall. Det bara MÅSTE ju bli bättre snart!

  • Fru Bygg

    Jaha, då var det dags för E att vakna för andra gången och vilja ha välling. Nu ligger maken och somnar henne i våra sängar. Det brukar visserligen gå fort, så det är ju bra. Maken har fått N att sova ngn timme själv i sängen, medan jag har varit helt borta. Gjorde ett försök att avlasta maken vid tretiden, men mådde så dåligt att jag höll på att ramla ihop. Underbara maken sa bestämt till mig att vila lite, men det känns ju inte så bra nu. Maken kör mkt bil i jobbet och det är ju livsfarligt om han inte sover. Tyvärr så känns det som om dessa dåliga nätter blir fler och fler istället för färre. Kan inte minnas när jag var bråkdelen av såhär trött sist. Varför vill inte mina barn sova ordentligt om nätterna? Vad gör jag för fel?

  • Fru Bygg

    Blomman, tack för att du alltid förgyller denna tråden! Det hade varit intressant att se det tv-programmet, för jag håller med. Det är tortyr att inte få sovq. Då är det kanske inte så konstigt att min kropp skriker av sömnbrist! Tack för dina ord, blomman. Du anar inte hur mkt de hjälper mig framåt! Du är alltid så stöttande och underbar och jag är så tacksam för att du finns i mitt liv!

  • Fru Bygg

    Först och främst stort tack till alla gulliga kommentarer! Ni är ju toppen allihopa!

  • Fru Bygg

    Muggles, jobbigt att tvillingarna vaknar så mkt! Ja, vi får försöka stötta varandra och visst blir det bättre.....snart hoppas vi!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård