• muggles

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Amningste borde det väl vara fänkål och anis i för det ska ju tydligen främja mängderna (märktes aldrig någon skillnad för mig men vi har fortfarande ohemula mängder anis och fänkål i skåpen )

  • muggles

    Nä om man skulle ta och börja avsluta och åka hem till sin krokbenta Beda Småkrypen kryper inte än, hur länge ska en bebis hålla på och stå på alla fyra utan att komma framåt?! Jag menar, Beda höll ju på så redan vid jul!!! Men de ålar ju sig fram så det kanske räcker...

    Jag har inget lösgodis hemma och ingen bil idag (då maken skulle till doktorn). När jag väl kommit hem med buss är klockan nästan 17  och då är det INTE läge att åka hemifrån för att handla. Hur lösa när man bor i förorten (el föroreningar som jag råkade skriva till Piggelin när vi message i WhatsApp. Den tyckte hon var bra  ). Dagens I-landsproblem?

    Förresten verkar det  - kanske (man vet aldrig med min velige chef) - som att jag blir chef/teamledare (el vad han väljer att kalla det) snart. Jag menar ,han har ju bara funderat på det i 2 år...så det känns ju lite förhastat Just nu har jag en person under mig (HAHA!) men det är två vakanser också. Vi funderar faktiskt på radioreklam för att hitta två till - det ni! Det är lite 2012 eller...?

  • muggles
    Heloise skrev 2012-02-11 23:34:28 följande:
    Skål hvidis för att du är så duktig!

    Fru Sy: ja precis Orvar stannade ju inne jättebra med vila, trots att du hade det så jobbigt. Jag ska verkligen på fullaste allvar försöka vila så mkt det bara går och släppa på lite måsten här hemma. Jag är väl van att hinna med massor av saker och ha välstädat, kanske får släppa in lite dammråttor

    September: Hur fungerade Lergigan för dig? Blev du itne trött? Jag är så rädd för att jag ska bli ännu tröttare med lergigan, vet itne hur det skulle gå då men å andra sidan spy hela dagarna är ju inte så kul det hleler. Jag har inte funderat på lergigan eftersom ajg mått prima på den fronten i flera veckor, förstår inte varför det ska komma tillbaka nu för
    Jag hade dåligt samvete när jag låg där som en pascha i soffan medan maken lagade mat, dammsög huset, nattade Moa etc. Men då sa han "ditt jobb nu är att vara kuvös. Jag städar mkt hellre hela huset i x antal veckor än tillbringar lika många veckor på neo". Tänkvärt! Och det fick mig att slappna av. Att tänka att mitt "jobb" var att behålla barnen i magen. Du har ju en guldman, utnyttja det!
  • muggles

    Tror det var någon barnmorska som sa till mig att normala SD inte är ngt att vara rädd för, det är livmodern som övar sig inför förlossningen. Det är SD som går över ganska snabbt. Men går de inte över, ska man lägga sig ner och vila. Ett ganska bra förhållningssätt som funkade för mig. Och kör Lergigan Comp - det har hjälpt otaliga i vår förra tråd!!! It is the shit!

    Sept: 4kg sedan nyår?! Det är ju jättemycket! Grattis!

    Jag vägde in mig på 56 kg på hälsokontrollen via jobbet idag (160 cm lång/kort). Vägde 60 kg i somras tror jag. Nu är jag rätt nöjd med vikten, ska bara omfördela den lite => flytta över lite fett till muskler Ikväll blir det dubbelpass igen (först 60 min spinning, sedan 60 min gympa).

  • muggles

    Jag ska på årets avrapporteringsmöte i Tyskland till veckan, åker tis kväll och kommer hem fre kväll. Jag har lite ångest över att lämna framförallt småtjejerna. Inte för deras skull, de kommer ha det kanon med pappa och Moa  men för min. Speciellt Beda är väldigt "mammekär" just nu. Hon kramas otroligt hårt, håller sig fast som en liten apunge och trycker sig emot Igår när jag matade henne tänkte jag "älskade älskade unge" och det var bara stor kärlek i hela mig

  • muggles

    Klockarbol: låter sunt med vardagslyx och nedvarvning! Jag har sedan i våras börjat med hudvårdsprodukter, bättre sent än aldrig I våras sålde an kompis på mig lite Mary Kay-produkter och nu kör jag MD med AHA-syra för att slipa huden. Nästa gång jag gör ansiktsbehandling blir det portömning, uäk!

  • muggles
    ingenjörsbruden skrev 2012-02-13 13:35:47 följande:
    fick du en ok stämpel på skinkan?! Bra med hälsokontroll via arbetet tycker jag.
    Vet inte än. De tog en massa prover idag; blodprov, urinprov, ekg, blåsprov etc. Så får man en full genomgång nästa vecka med läkare.
  • muggles

    Fru E: lycka till i efterskott! VAr det cystan som skulle bort - varför delar du avd med nyfödingar???

  • muggles
    lanovia 08 skrev 2012-02-18 23:08:11 följande:
    Ehhh ja... Svenska folket tyckte alltså att Ranelid var bra...
    Nej jag tror han fick fyllerösterna Men det var ju udda iaf!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård