• muggles

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heloise skrev 2012-02-24 11:01:34 följande:
    En fråga till er alla: hag har hittat ett jobb jag så gärna vill ha. Ingen kommet anställa en föräldraledig kvunna gravid i v20, men frpgan är om jag ska söka ändå och vara ärlig med att jag fattar att jag inte är attraktiv oå marknaden just nu men att jag inte kunde låta bli att söka eftersom det faktiskt var precis ett sånt jobb jag vill ha. Tänkte att de kunde vata yrevligt om de kunde stoppa mitt brev och cv i en låda och ta fram vid nästa rekrytering? Korkat eller fungerar det?
    Klart det funkar. Beroende på hur långsiktiga de är i sin personalpolitik så kan de anställa dig ändå. Jag fick jobb en gång när jag precis kommit in på utb i Australien så jag började med att vara tjänstledig ett år De sa bara att "vi behöver dig om ett år också, skriv på här".
  • muggles
    lanovia 08 skrev 2012-02-24 13:05:19 följande:
    Heloise ja g sökte jobb när jag var gravid. Vill du börja jobba innan bebben konmer? Isåfall skulle inte jag nämna något om graviditeten i brevet. Då hamnar brevet lätt i soporna. den detaljen kan man ta om de ringer upp o vill träffas.
    Ja precis! Håller med.
  • muggles

    Såg på FB att det blev Estelle - det var visst någon som var upprörd

    Det finns ju någon societetsdonna som heter Estelle någonting. Tja, varför inte?

  • muggles

    Flamman: jag gillar grönt! Och gärna illgrönt. Makens uttryck är att "den där var ganska ill" men han menar det alltid positivt

  • muggles

    Igår sålde jag min Belly bandit för 410 pix på Tradera! Första gången jag sålt ngt där över huvud taget och med tanke på att jag köpte den för 695 kr så är jag mer än nöjd! Jag använde den jättemycket och hade hoppats få minst 300 kr för den. Skojigt!

    Jag har också varit på trådträff i helgen och träffat Tinga ur gamla tråden och PB tillsammans med Piggelin. Vi sågs på mysiga Toftaholm herrgård och åt herrgårdslunch. Hoppas inte de andra gästerna hörde alltför många intressanta ord (ivf, ...)

    Den här veckan blir mer än intensiv för mig; många möten på jobbet, besök av både svägerska och Moas kusin nu i början på veckan, utgång med tysk kollega onsdag kväll och besök av mamma i slutet på veckan. Puh....

  • muggles

    Jag tycker på ett sätt att det är bra att det itne är übertempo för då hinner jag hänga med... ego jag vet   Jag tycker det är skönt att man kan vara borta några dagar men ändå hinna läsa ikapp.

  • muggles
    Norrskensflamman skrev 2012-02-27 16:36:34 följande:

    Finns lite foton i mitt galleri i mappen Vinter 2012. Är det nån som inte kan se, säg till. Och så får ni lägga huvet på sned ibland, för jag har inte lyckats vrida dem rätt.... Teknikgeni som man är... NOT!


    G'day!


    Vad otroligt snygg du var i skiddressen! Och vad bra du ser ut!
  • muggles
    lanovia 08 skrev 2012-02-28 13:41:22 följande:
    Härligt med lite egentid med mammorna.

    Jag älskar mammalivet, skulle nästan kunna tänka mig att bli hemmafru, men det behövs verkligen att få komma iväg ibland.
    Oj och jag känner precis tvärtom! Jag tycker det är mkt lugnare på jobbet än hemma... När jag kommer hem från jobbet vid 17-tiden så är det full rulle till åtminstone kl 19 när småtjejerna går och lägger sig. Och när de har lagt sig ska man ägna sig åt Moa som inte hunnit få ngt fokus alls. Så kl 20 när alla barnen är i säng är jag helt slut Det är roligt att ha barn men det är fan så intensivt! Jag tycker jag har mycket mer energi att ägna åt dem om jag har jobbat under dagen, än när jag har "mammajobbat" hela dagen - då är jag liksom redan slut vid femsnåret. Ingen annan som känner så?
  • muggles
    passionsblomman skrev 2012-02-28 16:33:06 följande:
    Jag tycker förresten apropå "ego" att det är hundra gånger bättre att få se ett inlägg som handlar om era olika liv, än att det promt ska kommenteras åt alla håll och kanter. Man är ju nyfiken på hur ni har det eller hur? Jag tycker inte man behöver vara så rädd att det ska verka "ego".
    Precis så resonerar jag. Jag hoppar in då och då och skriver ngt om mig själv utan att kommentera allt och alla, skönt att du tycker det är ok.
  • muggles
    Norrskensflamman skrev 2012-02-29 08:43:08 följande:

    Och... guess what?! Trots att musikern ser ut att  lida som bara den på fotona från slalombacken (han gjorde sig till förstås, för att upprätthålla sin image som sporthatande, försoffad,  bluesmusiker), så har han nu beställt sig ett par nya slalomskidor Jag är chockad!!
    Men glad... och kär... Hjärta


    Härligt, underbart!

    Vi åker till Åre om 3v med jobbet (vår årliga konferens, fast vi åker mest skidor och konfererar inget ). Jag är superladdad då det inte blev ngt åkt förra året. Planen var att vara i bra form så jag kan åka offpist och puckel som jag vill. Men för en vecka sedan åkte jag på ngt skit med halsont så jag har inte kunnat träna mina vanliga pass. Störande då det aldrig bryter ut på riktigt (och därmed går över) utan är så där lågintensivt ont i en vecka nu. GAH! Bara 3v kvar... Men jag har bokat in mig på spinning på lördag och så dubbelpasset måndag - så då måste jag vara frisk!

    Heloise: gah RUL redan?! (som vi brukar säga...). "Mamma och pappa" vad gulligt! Och Stella är så fint! Nästan så jag ångrar att vi inte döpte Ada till det - hade blivit en fin kombo med Bedas riktiga namn
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård