• 120530

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-06-29 18:07:46 följande:
    Jag vill oxå ha brillor! Fubb... Rynkar på näsan Men herregud sommarbrud, betala för att INTE dricka vin?? Det var nog det konstigaste jag hört på länge! Förvånad

    Idag hämtade jag min ring btw!!!!! Hjärta Den är så fiiin...
    Är det vigselringen? Blir du inte sugen på att använda den?! Jag hade inte kunnat hålla mig haha Glad
  • 120530

    Darling Daisy: Lycka till imorogn, håller alla tummar Glad

  • 120530
    sandis1977 skrev 2011-07-01 11:48:56 följande:
    Nu behöver jag er hjälp igen..
    Klänningen från DHgate var en katastrof och ska skickas tillbaka omedelbart, eftersom säljaren inte svarar på mina mail, så vem kontaktar jag för att få tillbaka mina pengar?
    Litar inte alls på de här kinamänniskorna längre :o(
    Har du kontaktat DHgate? Om inte du och säljare kommer överens skall de gå in som mellanhand.
  • 120530
    Pinkgrape skrev 2011-07-02 01:36:45 följande:
    Jasså? Ja, det är ju en jättefin klänning!
    Det var dock en annan tjej jag tänkte på. Tror att jag sett bilder på klänningen hon fick hem.
    Hm. Jag kanske minns helt fel :P
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Det var jag :) Beställde den från sarahbridal på DH-gate. Allting funkade perfekt, fick den till och med tidigare än utlovat och den satt verkligen perfekt "trots" att det är dragkedja. Livet är närmast identiskt med orginalet, kjolen fick andra applikationer men de var fina ändå tyckte jag. Bestämde mig tillslut för att ha en annan kläning då jag blev osäker på längden, hade aldrig provat tea-length innan. Men det är en underbar klänning! Tror du att vi har samma storlek är den till salu billigt Glad
  • 120530


    Här är den utan underkjol. Jag fundera på att försöka sälja den, på sätt och vis vill jag inte det för den är så sötGlad Funderar på att ha maskeradfest (efter bröllopet såklart) och klä ut mig till brud så jag får använda den hihi!
  • 120530
    Pinkgrape skrev 2011-07-01 15:13:38 följande:
    Jag har nu betsällt klänning nr.4 och det blev den jag länkade till här ovan, denna www.brollopstorget.se/Forum-1-81/m4014659.htm...
    Den är jättefin! Håller tummar och tår för att det ska gå vägen för dig och att du skall få din drömklänning till bröllopet!
  • 120530
    NewYorkBrud skrev 2011-07-02 21:57:08 följande:
    guuuud så fin den är, jag är helt förälskad!!! kanske skulle överväga den igfen trots allt, hade liksom valt bort den lite innan, för jag tvekade att den skulle kunna bli så fin som den är på bilden, men WOW!!!!!
    jag gifter mej i New York och vill inte ha en hellång klännig... den där längden är såååå fin!!!

    vad fick du ge för den???
    Tack ska du ha, jag är jättenöjd med den trots att jag inte skall ha den! Minns inte exakt vad jag betalde, tror det var ca 750, men jag kan ju kolla om du vill? Om inte annars står det typ 100 sidor bak i tråden haha!
    NewYorkBrud skrev 2011-07-02 22:14:44 följande:
    Emma F: Skulle det vara okej om jag sparar bilderna på dej i klänningen, och får jag blogga med dem???
    =)
    Visst får du det, jag syns ju ändå inte på bilderna Glad Men du måste kanske inte nämna mitt nick! Det är ju inte särskilt anonymt, har faktiskt funderat på att byta det. 
    majflicka skrev 2011-07-03 11:24:40 följande:
    ÄLSKAR den här klänningen. Den har varit min inspiration hela tiden :) Vad roligt att den såg så fin ut även om du nu valt att inte ha den på bröllopet! Sitter fantastiskt fint på dig.
    Tack ska du ha, det var snällt sagt! Har tyvärr ingen bild på mig i den klänningen jag valt, men den sitter ännu bättre Flört 
  • 120530
    Darling Daisy skrev 2011-07-03 07:27:24 följande:

    Grattis grattis! Ser fram emot bilder Skrattande
  • 120530
    NewYorkBrud skrev 2011-07-03 19:50:27 följande:
    TACK, jag ska absolut inte nämna ditt nick =)

    under 1000:- hade varit optimalt för min del... Å jag vill beställa!! Var säljaren bra att ha och göra med? Jag funderar på att höra om det går att få bandet under bysten i svart istället för guld/champagne som det ser ut som... vi vill nämligen ha svart som lite accent, t.ex. mina skor och sidenband runt buketten. Min blivandes kostym är svart också...

    hmm... vill dessutom ha snörning i ryggen, hur tror du det skulle bli? hur är livet? är det bra stöd?

    hur skriver man på engelska för att får snörning med en platta bakom, alltså inte se huden mellan snörningen?? kan det vara snyggt med svart snörning kanske, fast en vit/ivory platta bakom??`? sett det på nån annan klänning och tycker det är snyggt..

    ojoj, många frågor nu..
    Jag är helt säker på att det var under 800 med frakt iaf, jag köpte som sagt via dhgate. Och de skrev gift på paketet så jag slapp tull Glad Säljaren var jättebra med mig, men jag ville ha klänningen precis som den var och utan ändringar så det är svårt att svara på hur de fungerar med sånt. Jag angav mina mått exakt utan att dra ifrån eller lägga till eftersom jag har dragkedja, och den passar verkligen perfekt. Men jag är, såvitt jag vet; den ända härifrån som beställt ifrån dem så om det var skicklighet eller tur vågar jag ju inte säga!

    Livet är super, mycket bättre än jag vågade tro. Det är inbyggd bh som dessutom håller fast "brösten på brösten" om du förstår vad jag menar Flört

    Det där med snörningen vågar jag inte svara på, med det finns säkert någon annan här som vetTungan ute
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!