• 120530

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Rebekka 2012 skrev 2011-06-27 23:03:34 följande:
    Håller med dig! Vi brukar dock åka dit på vintern, de har såå fina juldekorationer överallt. Man blir super glad bara av att gå på stan där, se alla färger & ljus Skrattande 
    Ja, de är heltokiga i sitt julpynt Glad Det är ju full tomteverkstad redan i oktober!
  • 120530

    Nu har våra save-the-date kort kommit och jag ska hämta ut dem efter jobbet. Ska bli jättkul att se hur de blev, har ju tänkte ha samma serie till allt så hoppas verkligen att de är fina.

    Vi har bokat fotografen men håller tiden lite öppen tills nästa vecka. Då ska vi åka ut till lokalen och prata med dem igen om hur lång tid de tror middagen tar osv. De har kanske tips om fotograftiden!

    Så har jag i grevens tid isett att jag hållt på att göra en jättemiss gällande skorna Obestämd Skall ha ett par vita pumps under vigsel och middag och hade tänkte köpa några fluffiga mysiga stövlar att ha under tranport och utefotografering. Har tittat på Uggs och var väldigt nära att beställa ett par. MEN, igår kom jag plötsligt på att jag måste ju ha klack på dem också!! 8 cm för att vara exakt, för det är det pumpsen skall vara och klänningen passar till. Jobbigt att tänkte om Skrikandes Får nog bli någon slags snörkängor om de skall vara så höga, om någon ser några fina får ni gärna hojta. Helst mörkbruna men svara funkar väll också!

  • 120530
    Sommarbrud skrev 2011-06-28 12:25:33 följande:
    Hahah nej då :) Nej men jag ska få en till i början av nästa år :)
    Grattis! Då blir de en överraskning för gästerna på bröllopet? Eller ni säger kanske inget ännu?

    1700tal: Fiin! Jag gillar den typen av klänning, mycket klänning men ändå enkel på sitt sätt. Hoppas du förstår vad jag menar!
  • 120530
    sandis1977 skrev 2011-06-28 17:09:25 följande:
    Grattis till de gifta, gravida och ni som fått hem fina klänningar!

    Jag har ett litet problem.. Beställde ju klänning från bridal7 på DHgate, efter 3 dagar kunde jag fortfarande inte spåra mitt paket, haffade dem på chatten och de lovade att skicka på nytt.
    Jag har inte fått något mail eller info om ett nytt trackingnummer eller något annat. Det känns som jag är avstängd på chatten för de är aldrig där längre.
    Mailat har jag gjort utan svar!

    Kan man få sina pengar tillbaka, hur fungerar egentligen DHgate?
    600:- är inte så farligt mycket, men klart att jag inte vill kasta dem i sjön :(
    DH gate fungerar så att de håller pengarna tills du registrerat att du fått varan och att den var som bestämt. Så länge du inte gör det får inte säljaren några pengar. Vänta lite till och om du fortfarande inte fått svar kontaktar du DHgate (inte säljaren alltså) och ber dem stöta på. Säljarna brukar vara måna om att sköta sig, annars får de nämligen inte finnas på sidan. 
  • 120530

    Nu har jag hämtat ut våra save-the-date kort och de var jättefina Glad Så nu blir det till att koncentrera sig och skriv adresserna fiiint! Blev jätteglad, känns så mycket mer verkligt när man skickat ut dem, även fast de flesta vet om det. 

  • 120530
    1700tal skrev 2011-06-28 19:00:02 följande:
    Oj, vad ni skriver på några timmar. Tack alla ni som kommenterat klänningen! {#emotions_dlg.flower} Men nej, som nån frågade - det är inte "the one". Det tror jag inte. Dessutom lär den vara för liten. Sambon ska snöra på den på mig i kväll.

    S2011 - shit med exjobbet! Hoppas du kan ställa henne mot kant och ifrågasätta det hela.
    Vilken leder just nu? Har du fler på ingång eller var denna den sista?
  • 120530
    sandis1977 skrev 2011-06-28 20:34:17 följande:
    Kommer DHgate höra av sig till mig när jag tagit emot min klänning då för att utvärdera? För just nu känns det bara som jag vill skita i det eftersom jag inte hör något. Jag har sagt att bröllopet är 9 juli så då börjar det bli lite bråttom för dem.
    Ja, först får du ett mail att du skall gå in på din dhgatesida och bekräfta att klänningen har kommit. Har du inte fått det malet ännu så har inte säljaren anmält att den levererats heller.

    Sedan går det fem dagar (om jag minns rätt) där du skall hinna prova och kolla så att det stämmer, först efter det kan du bekräfta och releasa pengarna,
  • 120530
    Darling Daisy skrev 2011-06-28 20:57:33 följande:
    Okay, brudar!! Känner ni för lite beslutsfattande så här på tisdagskvällen?

    Jag har nu tre alternativa brudklänningar (råkade visst köpa en lillyklänning i helgen)

    Är själv osäker på vilken det blir, så tänkte fråga er vilken ni tycker passar mig bäst:
    (ärliga åsikter är helt ok, så skriv om ni tycker något ser konstigt ut)

    Klänning ett, från Landy:



    Klänning två, från DHgate (är nålad i midja o nerkant, därför ser den lite konstig ut där).



    Klänning tre, från Lilly:


     


     
    Jag röstar på 3:an! Stilren och fin men absolut en "riktig" brudklänning
  • 120530
    S2011 skrev 2011-06-29 08:57:10 följande:
    Förstår att det är jobbigt! Jag hade själv en dust med högskolan när jag gick där. Vi blev ihopfösta i grupper för ett stort arbete, och jag hamnade med två bästa kompisar (killar, singlar, direkt från gymnasiet) som ville gå hem och sova en stund när skolan slutade vid 16.00. Sedan tyckte de att det var en toppenide att vi sågs igen vid 8-snåret på kvällen Skrikandes När arbetet sedan var färdigt och vi fick 5:a på det, lämnade de in en protest och tyckte att jag som allra mest skulle ha 4:a för att jag inte bidragit lika mycket som de. Det gjorde jag visst, men på normala tider! Var riktigt arg och det var nära att jag hoppade av. Skällde rejält på handledaren som ens funderade på det utan att diskutera med mig, och utan att det kommit under arbetets gång. Men jag fick min 5:a och pratade aldrig med de puckona igen! Stå på dig och begär en riktig motivering!
  • 120530
    Pinkgrape skrev 2011-06-29 16:49:25 följande:
    Säljaren har sagt att det är hans fel och frågat hur han kan kompensera. Då han upprepade gånger lovat mig snörning och omöjligt kan ha missat det, så bad jag om en ny klänning skickad med expressfrakt, så att jag har den inom 2 veckor. Denna klänningen sydde dom på under en vecka. Är det helt orimligt?

    Vill dom att jag skickar tillbaka klänningen jag redan fått, så säger jag att jag gör det när den nya klänningen kommit och om de betalar frakten tillbaka. Eller?
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Tycker så synd om dig, hoppas det löser sig! Om allt går väl har du ju en ny klänning (som passar) om två veckor. Jag tycker inte heller att du skall skicka tillbaka den du fått förrens du har en ny i handen, håll den som gisslanTungan ute
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!