• 120530

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Darling Daisy skrev 2011-06-15 16:04:32 följande:
    Pinkgrape,
    Oj vad spännande med klänningen!!!! Håller tummarna för att den blir perfekt!

    Om din blivande inte vill/vågar dansa ensam med dig, kan ni inte dansa en liten familjedans alla tre istället? Typ en tryckare med dottern på armen mellan er? (förutsätter ju förstås att dottern är i hyfsat behändig storlek! )
    Och så mutar/instruerar ni några andra par att komma upp på dansgolvet efter väldigt kort tid!!!

    Eller så får du lura honom till en väldigt utdragen kram mitt på dansgolvetFlört

  • 120530
    Underbar!! Vad är det för märke? Och får man fråga, hur många karat?
  • 120530

    Grattis till ringen 1700tal, alltid roligt när det känns RÄTT!

    Jag har svårt att välja vigselring, tänkte höra vad ni tycker! Min förlovningsring är en Name 5mm hög / 5 mm bred med briljanter runt hela framkanten. Hittade ingen bild, men den är som den främre ringen i denna bilden, bredare, fast i vitguld, briljanter runt hela sidan och inga stenar på ovansidan. Kanske svårt att föreställa sig men ni får försöka!
     Vigselringen kommer alltså få sitta bakom förlovningsringen, närmst handen.
    Name / Name Heart
    De jag väljer mellan är först Elina, den mellersta på denna bilden.


    Och det andra alternativet är Line med briljanter runt hela skenan.
    Line vitguld
    Vad tror ni? Det händer ju lite mer med Elina, men det smälter ihop mer med Line..

  • 120530
    Knopan skrev 2011-06-16 10:06:47 följande:
    Emma F - Jag diggar ringen längst ner  
    1700tal skrev 2011-06-16 10:45:06 följande:Jag med!! Skrattande
    Tack för kommentarerna! Ni tycker inte den blir för lik förlovningsringen? Den är ju väldigt lik, fast bredare med stenarna på framkanten, det blir ju liksom två varv med diamanter. Hm, får gå och prova igen. Jag tycker det är svårt när de aldrig har ringarna i min storlek, antingen får jag prova en liten på lillfingret eller en stor på tummen!
  • 120530
    Minuz skrev 2011-06-16 14:57:48 följande

     


    Inte min fluff, tyvärr. Min första klänning är det som kommit. Tyvärr alldeles för liten så jag kunde inte dra upp den bak, därav ser det lite konstigt ut......... Gubben får hjälpa mig imorgon kväll eftersom tiden inte räcker till idag. Konstig passform, sätter jag den som den ska sitta så åker brösten upp till näsan och sätter jag brösten där de ska vara så är armarna för långt ner. Kanske beror på fläsket. *S* Men älskar fortfarande klänningen på bilden men inte på mig.

     
    Det är så klart svårt att se, men de ser ju inte liten ut? Kan du inte knäppa den alls eller sitter den bara lite tight?
  • 120530
    zvartaliljan skrev 2011-06-16 21:58:36 följande:
    Så tjejer, är det något ni INTE ska snåla med så är det fotograf! Det får jag bittert erfara nu!!
    Stackars dig! Som många andra skrivit är det ju fotona man har kvar och som hjälper en att minas tillbaka på sin underbara dag. Vi har precis bestämt oss för att ha proffsfotograf har skall träffa några i nästa vecka, det är nog värt pengarna efter vad du skrivit!

    Samtidigt är dagen redan förbi och misstagen gjorda, tror du inte att du vän (bästa vän?) blir superledsen om du säger det till henne? Lika ledsen som du är nu skulle jag tro! Om jag vore du skulle jag nog inte säga något, eller säga det lite försiktigt. Vill hon att du ska rekommendera henne kan du väll bara hänvisa till bilderna och säga att framtida kunder får titta på dem och bedömma själva?
  • 120530
    sandis1977 skrev 2011-06-17 08:19:07 följande:
    Jag har så dåligt minne, kan du lägga in en bild på orginalet?

    Allt som allt tycker jag att klänningen är jättefin, men håller med dig att det kanske blir lite mycket spets nu när det är på både livet och kjolen! Får du bort den på livet blir den nog mer balans. Fin färg på bandet i midjan! Detta skriver jag inte alls för att vara elak, men skall det vara knutet så? Ser lite hafsigt ut tycker jag Skäms
  • 120530
    Gottblåbär skrev 2011-06-17 09:29:37 följande:

     



    Superfin! Den måste du väll vara nöjd med? Passar dig väldigt bra, på med en underkjol så är det ju perfekt!
  • 120530

    Ujuj, har gått och blivit lite nervös över min tärna.. Det är en av mina äldsta vänner, vi har kännt varandra sedan dagis, och har sammanlagt umgåtts väldigt mycket. På senare år har det blivit mindre då vi bor långt ifrån varandra, men jag ville ändå ha henne eftersom många av mina andra vänner är ganska nya och många av dem är respektive till min sambos kompisar eller min brors kompisar. Alltså inte mina från början om ni förstår vad jag menar Obestämd Jag frågade henne redan förra sommaren och hon blev jätteglad och tackade ja! Men nu har vi inte setts  sedan dess, och hon är väldigt dålig på att höra av sig.. Jag menar inte att alla skall vara lika engagerade i mitt bröllop som jag själv, men jag vill mest prata med henne då och då så jag känner att vi har kontakt. Det vore inte hennes stil men nu har jag blivit rädd att hon skall dra sig ur! Jag vill inte rusa runt på stan i brudklänning och gå till frisören själv på min bröllopsdag Rynkar på näsan Det känns inte så roligt att fråga någon annan då jag redan sagt att hon skall vara tärna. Vi har smsat och hon lovade att ringa på söndag, gör hon inte det våar jag nog inte lite på henne längre.. Blir väldigt ledsean av det här och behövde mest skriva av mig!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!