• 120530

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Inga bilder ifrån helgen ännu?!


    Sådär, nu har jag bytt nick. Glöm att ni minns vad jag hette förrut Tungan ute


     

  • 120530
    Pinkgrape skrev 2011-07-04 12:18:50 följande:
    Jag förstår mig inte på människor som sitter på forum och är elaka och sedan försvarar sig med att "Det är ett diskussionsforum och då måste man få diskutera!"
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape

    Försök att bara ignorera det, även om jag förstår att det kan göra en ledsen att bli så missförståd. Försök att hålla dig ifrån att läsa trådarna!

    Det är lite rolig att läsa inlägget som säger: Jag tex skulle vilja diskutera design, kvalite, olika märken. Men med vem??? Trodde att det var vettiga männinskor som satt här på BT. Men jag hade fel.

    Det är väll bara att disskutera på, starta en tråd! Det är fritt fram Glad man måste inte antingen hålla till i de trådarna som redan finns alternativt klaga på dem.  

  • 120530
    amelie83 skrev 2011-07-04 14:41:06 följande:
    Vad rolig du är!
    Kolla upp alla trådar först inna du svarar! Nästan alla trådar handlar om Kina klänningar.
    Jag får kanske 2-3 svar. Det betyder att vettiga människor håller sig borta från BT.
    Men nu missförstår du igen! Om det finns en tråd som inte passar dig (uppenbarligen den här) så låter du helt enkelt bli att skriva i den. Och om det nu verkligen inte finns någon tråd på hela forumet som passar dig, och ingen svarar om du startar en, är det kanske fel forum för dig? Du kan ju inte tvinga medlemmar att tycka som du och skriva i dina trådar. Du behöver ju inte bli arg på de som trivs och har trevligt?

    P.s Jag hinner tyvärr inte kolla upp alla trådar innan jag svarar, det skulle ta väldigt lång tid!
  • 120530
    Knopan skrev 2011-07-04 18:34:12 följande:
    Hoppas någon kan hjälpa mig FORT!

    Har någon beställt från Calligraphen? Jag har precis lagt grejor för nästan 1500 kronor i "korgen" och ska nu betala med kort. Det fungerar inte. 
    Det ska komma upp ett betalningsfönster, men gör inte det.  
    Hm, konstight! Jag har beställt och betalt med kort men hade inte några problem... Du får kanske försöka igen om ett tag, se om du kan spara beställnigen så du slipper göra om allt.
     
  • 120530
    Sommarbrud: Vad fina ni var! Klänningen var supersnygg Glad
    1700tal: Vi vill också se!

    Idag på morgonen postade jag våra save-the-date kort! Kändes stort på något sett, även om alla (nästan) bjudna redan vet om det kändes det så officiellt att "inbjudningar" nu är ute. Ååå vad jag längtarGlad Imorgon skall vi till lokalen igen, roligt roligt det med!
  • 120530
    Darling Daisy skrev 2011-07-05 08:08:59 följande:
    Godmorgon! 
    Här kommer ett litet smakprov på oss.
    Det blev Lillyklänningen i slutändan -  jag dansade skiten ur den!!

     



     


     
    Fiiina! Är det ert "stall" i bakgrunden? Ser väldigt msigt ut!
  • 120530
    Darling Daisy skrev 2011-07-05 08:58:26 följande:
    Red: Det är stallet i bakgrunden, det blev superbra som festlokal! Nästan synd att släppa in djuren där nu!
    Är det oanvänt än så länge? Så hästarna har inte varit där ännu? Har svårt att tänka mig att man skulle få ett stall så rent att där går att hålla bröllop! Mysigt att ha hästarna hemma Glad
  • 120530
    Darling Daisy skrev 2011-07-05 10:31:57 följande:
    Hur exakt gör man förresten när man beställer nytt pass? Min nyblivne man har nu bytt till mitt efternamn och vi ska åka utomlands i aug/sep. 
    Jag har förstått att man ska ha ett personbevis och att namnändringen ska ha gått igenom. Men vad innebär det? I vilken ordning ska allt göras? 
    Är ingen expert men tror att det är såhär: När namnändringen gått igenom får man ansöka om nytt pass (och körkort mm, men det är ju oftast bara passet man har med på en resa)Sedan måste man ha bokat resan i det namnet som står på passet, i övrigt tror jag inte det ska vara något krångel. De i tullen vet ju inte att man hette något annat tidigare, så är passet giltligt och namnen stämmer är de nöjda Glad
  • 120530
    Minuz skrev 2011-07-05 10:08:00 följande:
    Så här kommer nog gubben att se ut på vår stora dag. Måttbeställde hans kläder men byxorna var för långa och lite stora i midjan, men det är lätt ordnat. Kläderna är ej strykna och gubben tog bara på dem en snabbis, så de ska sitta bättre igentligen.
    Men vad tycker ni? Ris och ros.............
    De ser ut att passa väldigt bra, om man lägger upp byxer som du säher själv. Håller med någr av de föregåenda att det ser lite väl glansigt ut, är det verklighet eller kamera? Är kostymen och västen i samma material?
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!