• 120530

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-07-13 21:23:56 följande:
    Hehe! Jo, bortsett från mina 5 klänningar så är det lite på samma sak jag levt på i den här tråden. Jag är nog den enda som inte köpt en enda grej utan klänningarna. Så jag ligger nästan på +!
    Jag planerar faktiskt en rad andra inköp nu till helgen. Skall beställa halsbandet från etsy som jag visat tidigare, arband och örhängen därifrån också, ett svart paraply från Lisbeth Dahl som Pinkgrape länkade till och en dushmössa! Nu kommer ni skratta åt mig men den är så fin! Frisören vill ju inte att man tvättar håret på morgonen men man vill ju ändå ducha och raka benen, då behöver man alltså en duschmössa. Helt nödvändigt, se så söt den är!!

    GlamKapz Atmos Navy Blue Shower Cap
  • 120530
    Humlan skrev 2011-07-14 08:31:55 följande:
    Igår vad jag iväg och gjorde testfrisyren =) .Det blir nog bra det där tror jag och kommer väl att ta 2 ½ tim ca med smink. Men

     



     


    Fint! Hur ser det ut där fram? Är allt uppsatt eller har du lugg? Hur långt hår har du? Är allt ditt eller har ni satt i lösahår?
  • 120530
    Minuz skrev 2011-07-14 09:24:44 följande:
    Humlan - Älskar din frisyr.

    Red - Gud vilken söt mössa.

    Jobb - Jag jobbar som personlig assistent och bara natt.

    Imorgon åker vi på en semestertripp över helgen, vi hade sagt att inbjudningarna skulle skickas idag. Men jag har inte ens börjat med dem. Så får se när det blir. Fortfarande INGEN som vet om våra planer. Och det är skönt. Tycker synd om er alla som har taskiga släktingar. Och jag kan ju tänka mig att även mina eller snarare sambons mamma vill komma att lägga sig i, därför säger vi inget förrän så nära som möjligt. Vi har ju dock 4 mån innan det är den stora dagen.......... Och absolut inget fastställt ännu, varken plats eller festlokal. Har lite svårt att avboka Kalmar slott nämnligen.....
    Visst är den! Min mb2 förstår inte riktigt vad jag skall ha den till, karlar Flört

    Jag har nog missat något, varför vill ni avboka Kalmar slott? Var der för att det var för litet? 
  • 120530
    Malin24 skrev 2011-07-14 09:54:52 följande:
    Nu har vi bokat resa till RomGlad Sticker dagen efter bröllopet, bara några dagar för att vila upp och komma iväg lite..den riktiga bröllopsresan blir tre veckor i november..sååå härligt Glad
    Skönt att komma iväg efter bröllopet. Vi åker två dagar efteråt, tror att vi kommer behöva vila upp oss samt ha något att se fram emot efter bröllopet så att det inte känns helt tomt.

    Vart åker ni i november?
  • 120530
    bruden skrev 2011-07-14 10:40:18 följande:
    Är det någon som vet på ett ungefär hur lång tid det tar att få hem klänningen från att det skickats? Skickades idag, kan jag förvänta mig det till nästa fredag? Är det DHL som kommer med paketet?
    Det beror sig på hur det sas när när du beställde. För mig tog det 3 dagar med det var för att expressfrakt ingick i priset.
  • 120530
    Minuz skrev 2011-07-14 10:22:54 följande:
    Precis, känner att Kalmar Slott är litet och mörkt, bänkarna är såååå höga när man sitter. Så det känns som jag och min klänning inte får plats *S* Men samtidigt känns det så otroligt häftigt att få gifta sig just där.

    Här har vi en stor kyrka som också är bokad, den är ljus och pampig. Och det känns som att allt kommer bättre till plats där.
    När vi var där skolavslutningen så sa jag att jag hade bestämt mig för att vigas där, men slottet ligger lixom kvar i bakhuvudet på något sett....... Och är vi där så får vi låna församlingshemmet gratis, och det är nybyggt och en kanon fin lokal som passar perfekt för middag, dans och fest.
    Smidigast är nog att vara på hemmaplan iaf, och tror vår kyrka är "bättre" än slottet.......
    Varför får ni inte avboka Kalmar? Har ni betalt någon bokningsavgift?
  • 120530
    Pinkgrape skrev 2011-07-14 12:36:48 följande:
    HEJDÅ! :D

    Nu tar vi en långhelg i sommarstugan och återvänder under kommande vecka :) Hoppas ni alla får en bra helg. Vi håller tummarna för solsken, så vi kan bada och åka båt hela dagarna :)
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Hejdå! Hopas ni får en mysig helg!

    Skumboll: Du frågade förrut (typ 10 sidor bak Glad) var vi bodde sist vi var i thailand. Här vad det: http://www.phuketsawasdee.com/

    Underbart hotell som jag verkliegn rekommendrar.

    Nu var dushmössan beställd Tungan ute Undrar om jag kan hålla mig ifrån att provdusha med den eller om jag sarar den till bröllopsdagen haha!
  • 120530
    1700tal skrev 2011-07-14 13:31:12 följande:
    Sant...

    Usch, sitter och är i valet och kvalet om jag ska ge mig ut i spåret idag eller inte... Det är svalt och blåser mkt, så det är ju bra. Men blää, tråkigt... Fast å andra sidan behöver jag det om jag ska få bort några kilon i snabb takt nu. Obestämd Varför kan inte vågen sympatisera med alla veckans varv i spåret??
    Ut med dig bara! Jag resonerar såhär, skall jag ändå dusha så kan jag lika gärna springa en runda först! Så jag springer varannan dag, ikväll blir det intervall.

    Snart är du över den jobbiga trösklen och så blir det roligt. Ett tips är att lysna på något nedladdningsbart radioprogramm, typ P3 dokumentär, som är spannande så tänker man inte så mycket på springandet.
  • 120530
    1700tal skrev 2011-07-14 13:47:42 följande:
    Vi kan INTE springa ihop menar jag förstås...
    Jag tyckte också det var urjobbigt i början. Jag springer på en ganska poppis slinga och alla sprang om mig haha!  Jag är fortfarande inte så snabb men det blir bättre. Jag har tre pass som jag varvar:

    1. Långpass. Då springer jag 1 mil långsamt. Jag springer hela tiden men de går verkligen inte fort.
    2. Intervall. Jag lyssnar på musik och går varannan låt och kutar på allt jag har varannan, målet är att springa så fort att jag precis klarar hela låten. 
    3. Distanspass:  Då springer jag halva mitt långpass, just nu 5 km, och håller ganska högt tempo. Roligast för då känner jag mig snabb Glad
  • 120530
    Malin24 skrev 2011-07-14 13:57:07 följande:
    Yes ut och spring, du kommer känna dig så nöjd när det är överGlad Du har ju gjort jättemycket förbättringar på så kort tid..så snart kanske du börjar njuta av att springa också.. jag väntar fortfarande på den känslan hehe förstörde dock morgonrundan med att äta lite lunch-godis..fel fel med bara fem veckor kvar...
    Haha, så farligt är det ju inte med lite godis! Jag åt kladdkakemuffins med karamelltopping igår, men alla vet ju att så länge det är hembakat är det inte onyttigt Flört
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!